Dit is wat beroemdheden hebben gelezen tijdens quarantaine

Inhoudsopgave:

Dit is wat beroemdheden hebben gelezen tijdens quarantaine
Dit is wat beroemdheden hebben gelezen tijdens quarantaine
Anonim

Met de tv- en filmindustrie tot stilstand gekomen en sport-, concerten en spreekbeurten geannuleerd, zaten de meeste celebs net als wij tijdens de pandemie opgesloten, en velen zien een langzame terugkeer naar hun respectieve industrieën, net als wij zijn. Het enige verschil is natuurlijk dat de meesten van hen voldoende besteedbaar inkomen hebben, dat dit niet echt een probleem is, en ze klauteren niet om werk te vinden en middelen veilig te stellen zoals meer kwetsbare bevolkingsgroepen hebben, dus ze hebben behoorlijk veel gehad. tijd om te besteden aan hobby's en persoonlijke ontwikkeling en interesses.

Voor velen omvat dat ook lezen. Bij op. We zijn helemaal jaloers op alle celebs die zoveel boeken kunnen kopen als ze willen in de boekwinkel en ze mee naar huis kunnen nemen om zich dagenlang te verschuilen met hun nieuwe schatten. Klinkt als de hemel! Dit is wat enkele van onze favoriete celebs hebben gelezen tijdens quarantaine.

10 Gwyneth P altrow

Gwyneth P altrow is tijdens quarantaine nog een stap verder gegaan. Ze begon eigenlijk een boekenclub en gebruikte haar bedrijf Goop als platform voor de lancering ervan. Ze was opgetogen over Always Home van Fanny Singer en plaatste een foto op Instagram met het bijschrift: "In de hemel lees ik op deze luie zondagochtend Always Home, een mooie en unieke soort memoires, met eten als centraal personage."

9 John Mulaney

John Mulaney is de laatste tijd in zoveel drama verwikkeld, dat het een wonder is dat hij zelfs maar tijd heeft gehad om te lezen. Maar hij maakte tijd vrij om The Mirage Factory: Illusion, Imagination, and the Invention of Los Angeles van Gary Krist aan te bevelen. Het boek beschrijft de geboorte en ontwikkeling van Los Angeles, waarbij de nadruk ligt op de impact die water, culten en films op de stad hebben gemaakt.

8 Michelle Obama

Na het schrijven van haar eigen boek, heeft Michelle Obama veel in quarantaine doorgebracht om terug te gaan naar de basis: kinderboeken, dat wel. Ze begon een wekelijkse serie genaamd "Mondays With Michelle", waarin ze kinderboeken leest. Op de lijst van Becoming-auteurs staat Oh! De plaatsen waar je naartoe gaat! en Julia Sarcone-Roach's A Bear Ate Your Sandwich. We hopen dat ze snel weer boeken voor volwassenen aanbeveelt!

7 Lupita Nyong'o

Actrice Lupita Nyong'o maakte deze week furore met haar volledig denim-outfit op het Met Gala. Een boek bovenaan haar lijst? Americanah door Chimamanda Ngozi Adichie. De auteur staat bekend om haar prachtige schrijfstijl en haar vermogen om de ervaringen van hedendaagse Afrikanen vast te leggen. Ze is niet de enige die dit boek aanbeveelt; Greta Gerwig en Gabrielle Union prezen het boek ook allebei.

6 Britney Spears

Britney Spears heeft duidelijk een neiging tot fictie, met romans als Ugly Shy Girl van Laura Dockrill en The One and Only van Emily Giffin bovenaan haar lijst dit jaar. Ze gutste ook over The Book of Awakening van Mark Nepo, een zelfhulpboek over het bereiken van het leven dat je wilt. Voor de goede orde, we hopen dat Britney ook het leven krijgt dat zij wil!

5 Megan Rapinoe

Megan Rapinoe is een andere celeb die haar quarantaine verstandig gebruikte; ze begon een boekenclub. In overeenstemming met haar belangenbehartiging en activistisch werk in humanitaire kwesties, leest ze boeken die haar helpen de ervaringen van anderen te begrijpen, met name gekleurde mensen en andere gemarginaliseerde gemeenschappen. Tot haar recente recensies behoren The Undocumented Americans van Karla Cornejo Villavicencio en Hunger van Roxane Gay.

4 Reese Witherspoon

Wiens aanbevelingen kunnen we vertrouwen als het niet iemand is die zijn eigen boekenclub runt? Als Reese Witherspoon niet acteert, zit ze altijd met haar neus in een boek, en een van haar recente favorieten was The Henna Artist van Alka Joshi. "Dit levendige verhaal is zo rijk en complex", zei ze. "Het lezen over Lakshmi's reis van ontsnappen aan een gewelddadig huwelijk tot een van de meest gewilde henna-artiesten in Jaipur, boeide me van het eerste hoofdstuk tot de laatste pagina."

3 Chelsea Handler

Chelsea Handler werd creatief met haar boekaanbevelingen, naakt poseren met slechts drie boeken voor dekking. De boeken? Hidden Valley Road door Robert Kolker, Tiny Gentle Asians door Melissa Kenny en Diplomacy door Henry Kissinger. "Lees je graag terwijl je tuiniert? Dat doe ik. Combineer je favoriete binnen- en buitenactiviteiten en verken je innerlijke groene duim", schreef ze in het bijschrift.

2 Jonathan Van Ness

Jonathan Van Ness is niet alleen stijlvol en leuk - hij is ook een intellectueel! Hij heeft in quarantaine een behoorlijke leeslijst samengesteld en enkele van zijn favorieten zijn Broken People van Sam Lansky en Do You Mind If I Cancel?: (Things That Still Annoy Me) van Gary Janetti.

1 Nicole Richie

Nicole Richie heeft de rol van verwend rijk meisje misschien goed gespeeld in The Simple Life, maar dat is zeker niet alles wat er is voor haar. Slechts een paar dagen na de pandemie plaatste ze een reeks boeken als volgende op haar lijst met het bijschrift "Dit zijn mijn lockdown-plannen."Een rechte lik slaan met een kromme stok van Zora Neale Hurston en The Testaments van Margaret Atwood. "Dit zijn mijn plannen voor lockdown", merkte ze in maart op via Instagram.

Aanbevolen: