Jersey Shore's' JWoww heeft misschien spijt van haar levensstijl tijdens quarantaine

Inhoudsopgave:

Jersey Shore's' JWoww heeft misschien spijt van haar levensstijl tijdens quarantaine
Jersey Shore's' JWoww heeft misschien spijt van haar levensstijl tijdens quarantaine
Anonim

Het lijkt erop dat Jenni JWOWW terug is naar de sportschool en hard aan het trainen is op weg naar een nieuw Jersey Shore Family Reunion-seizoen. Fans werden in het begin nerveus, waarbij Jenni beweerde dat ze niet terugkeerde naar de show vanwege de afwezigheid van Snooki;

"Ik ben veel te [o] rijden of sterven om je te zien vertrekken … als je klaar bent, ben ik klaar ", twitterde Jenni eerder deze zomer als reactie op Snooki's afscheid van 'Family Vacation'-tweet. "Er is geen Jwoww zonder mijn Snooki."

Keert ze terug voor het seizoen?

Hoewel, ondanks de verwarring, zou ze de olifant in de kamer aanspreken en de lucht opruimen, in feite keert ze terug;

"Voor degenen onder jullie die reality-tv-fans zijn … JA, ik zal me klaarmaken om nog een seizoen van 'Jersey Shore: Family Vacation' te filmen", schreef ze. "Ondanks de geruchten heb ik de beslissing genomen om bij de show te blijven en me opnieuw te herenigen met mijn tweede familie."

Ze is niet blij met haar huidige uiterlijk

In de tussentijd blijven we op de hoogte van de realityster op platforms zoals IG. Ze plaatste onlangs een bericht waarin ze beweerde niet tevreden te zijn met haar huidige uiterlijk, gezien haar levensstijl tijdens de quarantaine.

De meeste fans waren het erover eens in het commentaargedeelte van de post, ze overdreef een klein beetje, de JS-ster ziet er hoe dan ook geweldig uit en ze is zonder twijfel klaar voor de camera.

We kunnen enorm vuurwerk verwachten wanneer de cast herenigd wordt, vooral gezien het drama van vorig seizoen. Angelina heeft sindsdien een aantal grote bombshells laten vallen en beweerde dat Snooki en de andere meisjes haar op de dag van haar huwelijk via een groepstekst in elkaar sloegen;

"Ik was niet van plan om iets te zeggen, maar willen jullie echt dat ik de wereld de groepschat laat zien waarvan jullie niet wisten dat ik het over mij had op de avond van mijn bruiloft? En je vraagt je af waarom ik de dingen niet kon laten gaan, "tweette ze.

De jabs zijn sindsdien doorgegaan, tussen beide partijen - aangezien de dingen in het verleden fysiek werden tussen Angelina en JWOWW, zou het ons niet verbazen als ze vroeg of laat opnieuw de hoorns sluiten. Het wordt natuurlijk een epische start van het nieuwe seizoen, zonder gebrek aan drama om uit te kiezen.

Bronnen – IG, Twitter & Mensen

Aanbevolen: