Dit is hoe de relatie van Mick Jagger met zijn broer echt is

Inhoudsopgave:

Dit is hoe de relatie van Mick Jagger met zijn broer echt is
Dit is hoe de relatie van Mick Jagger met zijn broer echt is
Anonim

Mick Jagger is een van de beroemdste rocksterren ter wereld. Dus het is waarschijnlijk niet gemakkelijk voor Chris Jagger, zijn broer, die ook een muzikant in zijn eigen recht is. Hoewel we veel horen over Mick en zijn groeiende familie, horen we nooit echt over Chris. Een broer of zus zijn van een rockster is waarschijnlijk moeilijk als jullie allebei in dezelfde branche concurreren. Beyoncé's zus Solange en Billie Eilish's broer Finneas kunnen vertellen. Hier is alles wat we weten over de relatie van Mick en Chris Jagger.

Chris zegt dat hij altijd vergeleken zal worden met Mick, maar hij doet zijn eigen ding

In 2011 schreef Chris een brief die in de Independent werd gepubliceerd, waarin hij sprak over hoe het is om de broer van Mick Jagger te zijn. Hij zei dat hij begrijpt wat er komt kijken als je de broer van een beroemde rockster bent en je eigen ding probeert te doen, maar dat vindt hij niet erg.

"Ik zing en speel gitaar, wat vergelijkbaar is met Mick, maar zelfs als ik hobo zou spelen of een garage zou runnen, zouden mensen me nog steeds wijzen. Je moet erkennen wat iemand heeft gedaan, maar tegelijkertijd ben je anders in wat je in het leven hebt gedaan, "zei hij.

"Toen ik 16 tot 18 jaar oud was, was het natuurlijk nogal een groot ding, maar toen ik de 40 bereikte, kon het me niet meer schelen. Het enige dat in mijn voordeel is, is dat ik altijd jonger zal zijn dan hij, " hij ging verder. "Als je echt wilt zingen, doe je het voor jezelf. Als je het blijft doen, word je er beter in. Ik heb het gevoel dat ik nog steeds aan het evolueren ben in mijn carrière. Iemand als Mick als broer geeft je een standaard om te leven Maar je weet ook wat er gaat gebeuren als je een plaat uitbrengt - ze gaan het vergelijken met wat Mick heeft gedaan."

Chris houdt van de carrière die hij heeft omdat hij vrijheid heeft, terwijl Mick dat niet doet. Hij moet zich houden aan de formule van The Rolling Stones. Hij geniet er ook van dat hij meer bij zijn ouders kon zijn dan Mick kon omdat hij het druk had.

Hij zou naar school gaan voor theaterstudies, maar ging naar India om te leren zingen. Terwijl hij weg was, stierf de gitarist van The Stones, Brian Jones, dus hij miste het Hyde Park-tributeconcert van de band. Hij was echter blij dat hij weg was, want hij wilde iets voor zichzelf doen.

"Toen ik jonger was, wilde ik echt niet de jongere broer zijn van de beroemde die "verpest" is en gearresteerd wordt door de politie," zei hij. "Je hoeft alleen maar dronken te worden in een pub of betrokken te zijn bij een ruzie om de kranten ophef te maken. Ik vind dat ik wat browniepunten zou moeten hebben om het niet te verknoeien."

Gelukkig brengen fans Mick nooit ter sprake als ze naar hem toe komen. Alleen journalisten maken vergelijkingen. De enige keer dat hij problemen had met fans was tijdens het punktijdperk omdat punkers een hekel hadden aan The Stones. Al met al is Chris om vele redenen blij dat hij Mick niet is. Je kunt geen gewoon mens zijn als je Mick Jagger bent.

"Mijn rol als broer is een beetje als een lid van de Europese roy alty die moet komen om dat en dat regiment te groeten of plichtsgetrouw voor iemand moet invallen - de ondersteunende rol moet de ondersteunende rol; het kan zich niet toe-eigenen, " concludeerde Chris.

Chris vindt dat Mick de handdoek in de ring moet gooien en met pensioen moet gaan

Na Mick's gezondheidsangst in 2019, na een noodhartoperatie, sprak Chris met de Sunday People over waarom hij vindt dat zijn broer met pensioen moet gaan. Artsen zagen de toestand van Mick tijdens een routinecontrole. Dezelfde toestand doodde Joe Strummer van The Clash in 2002.

"Mick maakt het goed", zei Chris. "Ik heb met hem gesproken - hij is goed. Het verscheen net op een scan, dus het kan iedereen overkomen, weet je. Het is Joe overkomen. Hij kwam terug van het uitlaten van de honden en zijn vrouw vond hem in elkaar gezakt op de bank. Hij had dit klepprobleem. Zijn vader stierf eraan. Het was erfelijk. Bij Mick kwam het op controle."

"Dat is de reden waarom als je een bepaalde leeftijd bereikt, ze dit willen controleren, controleren daarop. Als je 70 wordt, moet je voorzichtig zijn, weet je. Ik heb een paar gezondheidsproblemen gehad. Hij hoeft in ieder geval niet in de rij te wachten voor de NHS, "vervolgde hij. "Misschien zal hij langzamer gaan rijden. Toeren is een druk."

Ondertussen denkt Chris dat Mick ook baat zou hebben bij een andere procedure, een vasectomie. Toen zijn broer in 2017 zijn achtste kind verwelkomde, zei Chris dat hij dacht dat het Micks laatste kind zou zijn, maar voor de zekerheid zei hij dat Mick geopereerd moest worden. Maar hij zei ook dat Mick ook een geweldige vader is.

Dus het lijkt erop dat, wat zijn broer ook doet met zijn carrière en privéleven, Chris Mick altijd zal steunen. Het is geweldig dat Chris zijn eigen ding heeft gedaan en niet stilstaat bij het feit dat Mick beroemder is. Anders kan er een vreselijke ruzie tussen broers en zussen ontstaan, en de showbizz heeft daar niet meer van nodig.

Aanbevolen: