De waarheid over de relatie van Matt Damon en Chris Hemsworth

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Matt Damon en Chris Hemsworth
De waarheid over de relatie van Matt Damon en Chris Hemsworth
Anonim

Vooral vandaag zijn ze twee van de meest herkenbare mannen ter wereld. Chris Hemsworth werd superster nadat hij zich bij het Marvel Cinematic Universe (MCU) had aangesloten en als Thor werd gecast. Ondertussen won Matt Damon vroeg in zijn carrière zijn eerste Oscar, nadat hij (samen met vriend Ben Affleck) had geschreven en een hoofdrol had gespeeld in de veelgeprezen film Good Will Hunting.

En hoewel de twee mannen in het verleden kort hebben samengewerkt (Damon maakte een verrassende cameo in een van Hemsworth's Thor-films), weten fans niet hoe de relatie tussen de twee acteurs werkelijk is.

Ze ontmoetten elkaar terwijl Chris Hemsworth begon in Hollywood

Toen Hemsworth voor het eerst naar Hollywood kwam, was hij een relatief onbekende acteur tot hij zijn Marvel-debuut maakte. Dat gezegd hebbende, kan men zeggen dat hij toen al goed verbonden was. Sterker nog, een van de acteurs waarmee hij meteen bevriend raakte, was niemand minder dan Damon zelf. Volgens People hebben Hemsworth en zijn vrouw, actrice Elsa Pataky, de Oscarwinnaar ontmoet via een wederzijdse vriend.

"We werden vrienden rond de tijd dat ik begon te werken, en ik heb er echt baat bij gehad om te zien hoe hij met zichzelf omgaat", vertelde Hemsworth in 2014 aan GQ. uitgezocht." Toen de Aussie-acteur dit specifieke interview deed, leende Damon hem en GQ-verslaggever David Katz zelfs zijn mountainbikes. Damon vergezelde de mannen zelfs tijdens hun fietstocht, hoewel hij in zijn Tesla reed.

Matt Damon noemde Chris Hemsworth ooit zijn 'ondersteuningssysteem'

Na jaren van elkaar te kennen, is Hemsworth een onderdeel van Damons inner circle geworden. In 2017, nadat Damon zijn vader verloor en ook onder vuur kwam te liggen na opmerkingen die hij maakte tijdens een interview, besloot hij om onder de radar te gaan en met zijn gezin naar Australië te vliegen (op voorstel van zijn vrouw, Luciana Barroso).

Rond die tijd begreep Hemsworth dat Damon gewoon even een pauze nodig had. "De hele Hemsworth-familie en al hun vrienden, we hebben een hechte band met hen", zei Damon in een recent interview met GQ. "En ze waren gewoon een enorm ondersteuningssysteem voor ons."

Ze houden ervan om samen met hun gezin op vakantie te gaan

In gelukkiger tijden kun je ook de Damons en de Hemsworths samen verwachten. De twee families houden er immers van om als groep op vakantie te gaan. Beide gezinnen hebben tenslotte jonge kinderen en het blijkt dat ze dezelfde voorkeuren hebben wat betreft vakanties.

"We hebben drie kinderen, zij hebben vier kinderen, dus uiteindelijk hebben we dezelfde plannen gemaakt, want alles wat we doen, doen we met de kinderen, dus het is gemakkelijker om dingen te doen met mensen die je begrijpen," legde Pataky uit. “En ze zijn ook heel avontuurlijk, dus we waren net op vakantie in Costa Rica. We vertelden ze erover en ze gingen en vonden het geweldig en toen gingen we samen en hadden een geweldige tijd en we zijn echt heel goede vrienden geworden.”

Tegelijkertijd gelden vakantieplannen tussen de Hemsworths en Damons ook voor vakanties. "De [Damons] kwamen hier voor Kerstmis en we waren allemaal samen en het was echt een inspirerende tijd", onthulde Pataky ooit. "We kwamen bij elkaar en we hadden het gevoel dat we iets moesten hebben om ons te herinneren aan die geweldige momenten dat we bij elkaar waren, en we besloten om samen een kleine tatoeage [van drie stippen op hun pink] te krijgen en we zeggen: 'We zullen om er elk jaar een te doen.'”

Chris Hemsworth liet Matt Damon de Thor: Ragnarok Cameo doen

Zoals fans misschien al geraden hebben, heeft het hebben van een goede vriend Damon ook filmspecifieke voordelen. Om te beginnen kan Hemsworth zeker rekenen op de Bourne-ster om naar buiten te komen en deel te nemen aan een Thor-film, zelfs als de rol slechts een cameo is. Het enige dat nodig was om dat voor elkaar te krijgen, was een simpel telefoontje.

"Chris belde me net op, en Taika belde me op, en ik ben bevriend met die jongens", bevestigde Damon terwijl hij met Collider sprak.“Ze kwamen op het idee en ik vond het gewoon hysterisch, het idee van een intergalactische gemeenschapstheateracteur die de fantasie van Tom Hiddlestons personage uitleeft. Ik vond het gewoon een geweldig, grappig stukje en heel gemakkelijk om te doen. Die jongens waren erg leuk en Taika heeft een hele leuke set. Het was een lichte lift voor mij.”

Onlangs werd Damon ook gespot op de set van de aankomende Marvel-film, Thor: Love and Thunder. Te midden van een wereldwijde pandemie stemde de Oscarwinnaar ermee in om zich weer bij hen te voegen, zolang hij maar met zijn gezin kon overvliegen. "Er waren overheidsfunctionarissen die me belden en me in niet mis te verstane bewoordingen uitlegden: de enige reden waarom je binnenkomt, is omdat deze productie banen creëert", herinnert hij zich. Terwijl de productie aan de gang was, werden Damon en Hemsworth een paar keer samen op de foto gezet. Zoals verwacht leken de maatjes het naar hun zin te hebben.

Aanbevolen: