De waarheid over de relatie van Matt Prokop en Jemma Mckenzie-Brown

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Matt Prokop en Jemma Mckenzie-Brown
De waarheid over de relatie van Matt Prokop en Jemma Mckenzie-Brown
Anonim

Het is vijftien jaar geleden dat de originele High School Musical (HSM) het leven van kinderen, tieners en tieners over de hele wereld veranderde. Velen zullen zich zeker nog de grote cast herinneren, zoals Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Corbin Bleu en nog veel meer. Door namen aan de club toe te voegen, kregen Matt Prokop en Jemma McKenzie-Brown ook een plek tijdens de derde aflevering van de film.

De eerste HSM-film werd zo goed ontvangen dat er meteen een vervolg werd aangekondigd, gevolgd door nog een. De franchise had genoeg grip gekregen door de derde film om een bioscooprelease te verdienen. Maar zoals bij elke film zijn er veel problemen waar de personages tegenaan lopen, met name tijdens de High School Musical 3: Senior Year, waar acteurs Matt en Jemma in het echte leven een romantische relatie koesterden. Maar waarom is het stel uit elkaar gegaan?

Matt Prokop en Jemma McKenzie-Brown's relatie

Filmsets kunnen een vruchtbare plek zijn voor romantiek. Het hart wil wat het hart wil, hoe professionele acteurs ook proberen te zijn. Wanneer je een aanzienlijke hoeveelheid tijd besteedt aan het nauw samenwerken met je collega's, het oefenen van lijnen in het geval van acteurs, zijn liefdevolle gevoelens onvermijdelijk, net als de rest van ons.

Voor het geval van Matt Prokop (die de rol speelt van Jimmie Zara, ook bekend als "the Rocket" of "Rocketman") en Jemma McKenzie-Brown (die schittert als Tiara Gold), hun relatie niet groeien en ontwikkelen tot iets diepers en voor altijd. Volgens berichten dateerde het duo van juni tot augustus 2008.

Geruchten over hun affaire begonnen nadat lieve foto's van hen online circuleerden. Ze zijn gespot terwijl ze elkaar omhelzen en elkaars hand vasthouden. Matt beweert echter dat hij er niet van houdt om PDA (openbare uitingen van genegenheid) te laten zien. Na bijna drie maanden samen te zijn geweest, besloot het paar om onbekende reden uit elkaar te gaan. Ze kozen ervoor om hun lippen verzegeld te houden over de reden waarom ze uit elkaar gingen. Zou het kunnen komen door een andere High School Musical-aspirant, Sarah Hyland?

Matt Prokop en Sarah Hyland's relatie

Na zijn breuk met Jemma had Matt weer liefde gevonden in de persoon van Sarah Hyland. Hun romance begon in 2008, toen ze elkaar ontmoetten tijdens een auditie voor High School Musical 3 – waar Matt de rol van Jimmie kreeg, maar Sarah geen plek kreeg.

De twee speelden toen in Geek Charming, een originele film van Disney Channel, waarin Sarah een prachtig, populair meisje speelde en Matt haar ridder in glanzend harnas speelde. Terwijl Matt via Disney een reputatie opbouwde als tieneridool, maakte Sarah naam in de sitcomwereld.

Ze gingen uiteindelijk samenwonen en adopteerden een M altipoo genaamd Barkley Bixby. Toen Matt in 2012 verscheen als gastster op Modern Family, waar Sarah Haley Dumphy speelt, werd het nog serieuzer. Hij verscheen in seizoen 3, aflevering 22 als Ethan, Hayley's love interest.

Ze leken het ideale paar aan de oppervlakte, maar achter de schermen waren ze alles, maar het was het tegenovergestelde. Het paar ging in 2014 uit elkaar na vier jaar daten. De wereld ontdekte dat dit geen typische splitsing was in augustus van dat jaar. Matt kreeg een tijdelijk straatverbod van drie jaar opgelegd door Sarah, die beweerde dat hij haar tijdens hun relatie fysiek en verbaal beledigde.

Zoals vermeld op de officiële juridische documenten, heeft Matt "haar zowel verbaal als fysiek geterroriseerd gedurende de laatste vier jaar van hun relatie." Sarah beweerde naar verluidt dat hij haar tijdens een ruzie zo hard had gewurgd dat ze "niet kon ademen of praten", en dat hij haar en hun hond bij vele gelegenheden had gedreigd.

Gelukkig kon de actrice een permanent straatverbod tegen haar ex-partner krijgen, waardoor hij op geen enkele manier contact met haar kon opnemen. In een interview met Meredith Viera kort na de splitsing, onthulde ze: "Mensen moeten dingen doorstaan om de persoon te worden die ze nu zijn."

Matt Prokop, Jemma McKenzie-Brown en Sarah Hyland Now

Zoals je kunt verwachten, sloot Hollywood, met name Disney, de deur voor Matt zodra de beweringen over misbruik openbaar werden gemaakt. Sinds 2013 is hij niet meer te zien in film- of televisieproducties. Zijn meest recente acteerrol was in de film uit 2013, April Apocalypse.

In zijn sociale media-account lijkt hij met iemand anders te daten, hoewel het onduidelijk is of hij nog steeds bij zijn vriendin is. In juni van dit jaar deelde zijn partner een foto van hen samen, met als onderschrift: “Bedankt dat je jou bent. Je bent perfect.'

Wat Jemma McKenzie-Brown betreft, haar band About Bunny bracht in 2020 hun debuutsingle Special uit. Ze is nu ouder, wijzer en voelt alsof ze eindelijk haar geluid heeft gevonden terwijl ze de muziekindustrie verovert met een nieuwe bende. Ze is haar fans van High School Musical niet helemaal vergeten en blijft met hen communiceren via het populaire sociale mediaplatform TikTok.

Jemma promoot ook Barry's Bootcamp op Instagram, omdat fit zijn altijd een onderdeel van haar leven is. Ze is nu een instructeur bij Barry's. Ze merkt op de website op: Als je in mijn klas komt, sta je voor een uitdaging. Ik wil dat je dat omarmt. Als je wilt afvallen, zoek dan dat sixpack, of blijf gewoon doorgaan… leef het en hou ervan.”

Wat Sarah Hyland betreft, zij en acteur Adam Wells gaan sterk sinds 2017. In een recente Instagram-post van de actrice deelde ze een foto terwijl ze uit was met haar verloofde voor de MPTF NextGen Board's 2021 Summer Party, georganiseerd op Sunset Tower-hotel. Ze kon het niet helpen, maar pronken met haar gekke kant.

Aanbevolen: