Dit is wat Barbara Palvin eigenlijk denkt over Victoria's Secret

Inhoudsopgave:

Dit is wat Barbara Palvin eigenlijk denkt over Victoria's Secret
Dit is wat Barbara Palvin eigenlijk denkt over Victoria's Secret
Anonim

Barbara Palvin is gemakkelijk een van de meest ongelukkige Victoria's Secret-modellen in de geschiedenis. De in Hongarije geboren schoonheid heeft het grootste deel van haar leven gewerkt om haar paar engelenvleugels te verdienen en niet één maar twee keer haar kans om op de catwalk te lopen en ze te laten zien, is haar ontnomen. Echter, om heel verschillende redenen.

Er is in de loop der jaren zoveel veranderd aan de lingerielijn en veel fans zijn absoluut woedend dat het bedrijf de meeste van hun modellen annuleert in de geest van het creëren van een meer vooruitstrevende kijk op het merk. De nieuwe gezichten van Victoria's Secret, waaronder voetballer Megan Rapione, hebben zelfs een hoop vreselijke haatberichten op Instagram ontvangen. En veel hiervan heeft te maken met het feit dat iconische Victoria's Secret-modellen in feite op zoek moeten naar nieuw werk of achterop moeten gaan bij het nieuwe imago dat het bedrijf probeert te creëren. Dit geldt ook voor Barbara Palvin, die al jaren een VS-model in opleiding is en uiteindelijk haar positie in het team in 2019 verdiende. Dus, wat vindt ze echt van Victoria's Secret en alle veranderingen die ze ervaren?

Victoria's Secret doet er alles aan om relevant te blijven en Barbara

Hoewel er vooruitstrevende en inclusieve redenen kunnen zijn voor de rebranding van Victoria's Secret, lijdt het geen twijfel dat het ook om zakelijke redenen is. Dit komt omdat het bedrijf sinds 2016 gestaag achteruitgaat. Niet alleen stemden minder mensen af op de geliefde catwalkshow toen deze afweek van de meer schandalige elementen, maar hun marktaandeel heeft geleden. Volgens The Washington Post kochten meer mensen sportkleding dan lingerie, en waren zij aangetrokken tot andere merken, zoals Rihanna's SavageXFenty.

Toen werd het merk natuurlijk betrokken bij de MeToo-beweging vanwege de onsmakelijke handelspraktijken en een giftige werkomgeving onder leiding van voormalige werknemers. Dit alles betekende dat Victoria's Secret Brand een aantal grote veranderingen moest doorvoeren. En in 2019 betekende dat de volledige annulering van de catwalkshow… Die allereerste catwalkshow zou Barbara Palvin als een volwaardige Victoria's Secret-engel laten zien.

"Ik was erg teleurgesteld", zei Barbara in een interview met Harpers Bazaar. Natuurlijk werd ze gevraagd omdat ze onlangs haar vleugels had verdiend na jarenlang een meer achtergrondspeler te zijn geweest bij VS-runway-evenementen.

Toch probeerde Barbara een positieve houding aan te nemen ten aanzien van de grote verandering, ook al weten haar fans dat ze al heel lang aan dat moment werkt.

"[Victoria's Secret] weet wat ze doen, en ik vertrouw het proces. Ik heb het gevoel dat de wereld om ons heen aan het veranderen is, en dat iedereen mee moet doen, en dat is hun manier om het te doen. ik weet niet wat de toekomst in petto heeft, maar ik ben er vrij zeker van dat er heel spannende dingen zijn."

Het is moeilijk voor te stellen dat Barbara allesbehalve teleurgesteld is door deze veranderingen of dat ze op één hoop wordt gegooid met de kritiek dat het merk niet alomvattend genoeg is. Niet lang voor de grote veranderingen probeerden bepaalde groepen haar personeel af te schilderen als een lauwe poging om meer curvy/'natuurlijk' ogende modellen aan te nemen.

Hoewel Barbara het er vrijwel zeker mee eens kan zijn dat ze niet het lichaam heeft van iemand waar de critici van VS aan denken, is ze zeker het slachtoffer geweest van fat-shaming. Gezien hoe absurd mooi en atletisch dit is, is het een beetje verrassend. Maar nogmaals, het internet is een koude, wrede plek.

De Tweede Annulering

Na de controverses van 2019 moest Barbara voortdurend teleurgesteld worden als de nieuwste Victoria's Secret-engel. Dit vanwege de pandemie. De pandemie heeft niet alleen de mogelijkheid van een live catwalkshow in 2020 teniet gedaan, maar heeft ook de VS-business gedecimeerd.

Volgens The Washington Post zag het bedrijf een vermindering van 25% van alle winkellocaties. Dat betekent de sluiting van ruim 250 winkels. Hierdoor is de kracht van het merk geminimaliseerd. En deze kracht heeft bijgedragen aan een erfenis waar Barbara ooit deel van wilde uitmaken.

"Ik weet niet waar ik moet beginnen, maar ik zal het proberen! Ik had nooit gedacht dat het zou gebeuren en het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Ik ben erg opgewonden om aan te kondigen dat ik officieel een @victoriassecret ENGEL ben !" Barbara schreef op Instagram nadat ze in 2019 haar vleugels had verdiend.

Hoewel Barbara nog steeds model staat voor verschillende VS-campagnes, is ze vertakt met andere productaanbevelingen om relevant te blijven en haar carrière gaande te houden. Als Victoria's Secret ooit weer hetzelfde succesniveau bereikt, hopen we dat Barbara haar droom kan waarmaken en op de catwalk kan lopen met haar zeer gewilde vleugels.

Aanbevolen: