Wat Adrienne Banfield-Norris eigenlijk denkt over haar schoonzoon, Will Smith

Inhoudsopgave:

Wat Adrienne Banfield-Norris eigenlijk denkt over haar schoonzoon, Will Smith
Wat Adrienne Banfield-Norris eigenlijk denkt over haar schoonzoon, Will Smith
Anonim

Vóór het Oscar-slachtincident in 2022 waar Will Smith mee te maken kreeg, hielden miljoenen mensen van hem vanwege zijn charismatische en oprechte persoonlijkheid. Zijn familie, waaronder zijn schoonmoeder Adrienne Banfield-Norris, had altijd zijn steun gehad, van toen hij nog maar de Fresh Prince van Bel-Air was tot nu, een meermaals bekroonde acteur en producer. Will Smith heeft de carrière van zijn familie doen bloeien, waaronder die van Adrienne.

Maar hebben zijn recente gewelddadige acties zijn fans en de perceptie van zijn schoonmoeder van hem beïnvloed? Wil Adrienne Banfield-Norris haar dochter Jada Pinkett-Smith niet meer voor Will Smith? Blijf lezen om erachter te komen wat Adrienne nu van Will Smith vindt…

Wie is Adrienne Banfield-Norris?

Adrienne Banfield-Norris, of Gammy zoals ze liever wordt genoemd, is de moeder van Will Smiths controversiële vrouw, Jada Pinkett Smith. Ze worden vaak aangezien voor zussen, ondanks dat Gammy in 2022 69 jaar oud werd, en dit is niet omdat Jada er volwassener uitziet, maar meer omdat Gammy op 15-jarige leeftijd bevallen is van Jada.

Omgaan met een scheiding met Robson Pinkett Jr. slechts een paar maanden na haar huwelijk, worstelde Gammy ook twintig jaar met heroïneverslaving. Na de dood van haar moeder vond Marion Martin Banfield, die haar heeft geholpen Jada groot te brengen en te zorgen voor wat zij hun 'typische zwarte middenklassegezin' noemt, drugs een ontsnapping uit haar disfunctionele huis. Na 32 jaar na haar verslaving zegt ze tegen The New York Times: "Ik denk dat er zoveel stigma op verslaving hangt - hoe ze denken dat die persoon eruitziet, waar ze vandaan komen, wie die persoon is."

Nu is Gammy Norris in haar vierde huwelijk met haar 6-jarige echtgenoot, Rodney Norris. Met trots vertelt ze haar verhaal over worstelingen en doorbraken in de talkshow die ze samen met haar dochter Jada en kleindochter Willow Smith de Red Table Talk noemde.

Will Smith is afwezig in Red Table Talk

Nu aan zijn vijfde seizoen toe, staat de Red Table Talk bekend om zijn authentieke, hartverwarmende discussies met Hollywood-gasten zoals Sandra Bullock en Will Smith. Maar zelfs de drie gastheren, Jada, Gammy en Willow, delen ook persoonlijke onthullingen over de show. Zelfs Willow Smith opende verrassend genoeg over haar polyamoreuze levensstijl en vecht voor angst in het seizoen 2021.

Na de aankondiging van Jada Pinkett Smith op sociale media van Red Table Talk seizoen vijf, plaatste ze op april 2022 een teaser-trailer. De miljoen kijkers van de show vragen zich af of ze een exclusief interview met Will Smith zullen krijgen na zijn tienjarige Oscar-ceremonie ban, bestempeld als 'racistisch' en 'oneerlijk'.

Aangezien Gammy en haar co-hosts erom bekend staan gevoelige kwesties aan te pakken, zoals de gecompliceerde relatie tussen Jada en Will, zou Red Table Talk onwaarschijnlijk zijn als ze Will geen platform zouden geven om over zijn kant te vertellen van het verhaal. Fans speculeren echter of Gammy door zal gaan met praten over het recente drama van haar schoonzoon, aangezien zelfs Will Smith relatief beperkt is in zijn uitspraken.

Adrienne Banfield-Norris wilde Will Smith voor Jada Pinkett Smith

Adrienne Banfield-Norris stond erop dat haar dochter Jada met Will Smith zou trouwen. In een interview dat Jada en Gammy hadden met Us Weekly, onthult Jada dat haar moeder haar heeft overgehaald om in het huwelijksbootje te stappen en een huwelijksceremonie met Will te houden. Omdat Jada in die tijd echter geen fan was van vroege huwelijken, moest Gammy uiteindelijk wachten op het moment waarop het paar voor zichzelf een datum vaststelde.

Gammy Banfield-Norris heeft Will Smith altijd gesteund, zelfs in het begin van zijn relatie met haar dochter. Het feit dat Will en Jada enige tijd nodig hadden om te trouwen, frustreerde haar en zei dat ze haar door het gangpad wilde zien lopen en een betere kans op een huwelijk wilde hebben dan zij deed.

Zoals Gammy echter niet hoopte, dook Jada's relatie met August Alsina in 2020 op op het internet en onthulde haar affaire terwijl ze al tientallen jaren een relatie had met Will Smith.

Will Smith en Adrienne Banfield-Norris hebben een goede relatie

Will Smith die de jeugdige verschijning van zijn schoonmoeder Gammy complimenteert via een Instagram-bericht is geen nieuw nieuws. Nog voordat hij en Jada in 1997 in het huwelijksbootje stapten, had hij al zijn bewondering getoond voor de moeder van zijn partner. Er zijn geen eerdere verklaringen van Gammy die negatieve opmerkingen over Will hebben gegeven. In plaats daarvan complimenteert ze over het algemeen zijn uitstekende carrière en toewijding als vader en echtgenoot aan zijn familie wanneer hem wordt gevraagd naar haar gedachten over hem.

Gammy plaatst ook regelmatig berichten over haar familie op sociale media, waaronder meestal Will Smith. Haar met een Oscar bekroonde schoonzoon doet hetzelfde. In een van Wills posts schreef hij: 'Als je oma op je zus lijkt!' op een waarderingspost voor Gammy reageerde ze zelfs met een kus-emoji als virtueel symbool van haar genegenheid voor haar schoonzoon.

Adrienne Banfield-Norris steunt Will Smith

Adrienne Banfield-Norris feliciteert haar schoonzoon Will Smith met zijn Oscar in haar laatste Instagram-post. Ondanks het meppende incident met Chris Rock bij de Oscars van 2022, lijkt ze nog steeds trots te zijn op Will's prestatie terwijl ze de hashtag familyfirst in het bijschrift toevoegt. Ze voegde geen andere verklaring toe over haar standpunt over de acties van haar schoonzoon, maar haar post bewijst dat ze zich ondanks het probleem niet schaamt voor Will.

Will Smith en Gammy Norris staan er ook om bekend dezelfde pleidooien te delen voor het versterken van de zwarte gemeenschap. Gammy gebruikt de Red Table Talk om haar worstelingen als zwarte vrouw te delen om haar kijkers te laten weten dat ze weet hoe ze zich voelen. Ondertussen is Will Smith een bekende stem in de Black Lives Matter-beweging. De familie Smith, inclusief Gammy, hebben elkaars belangenbehartiging ondersteund en hun aanhang gebruikt om hun doelen te verbeteren.

Aanbevolen: