Kaley Cuoco-fans denken dat ze er single uitziet en klaar is om zich te mengen in een prachtige jurk

Inhoudsopgave:

Kaley Cuoco-fans denken dat ze er single uitziet en klaar is om zich te mengen in een prachtige jurk
Kaley Cuoco-fans denken dat ze er single uitziet en klaar is om zich te mengen in een prachtige jurk
Anonim

Door moedig te kiezen voor een heldere, bijna neongele jurk, viel Cuoco op tussen de rest en bereikte zeker het doel om opgemerkt te worden. Fans zijn het erover eens dat ze er vrijgezel uitzag en er klaar voor was om zich te mengen in deze allerbelangrijkste eerste grote verschijning sinds de aankondiging van haar scheiding.

Het was onlangs dat Cuoco de krantenkoppen haalde over het schokkende nieuws dat ze afscheid nam van Karl Cook. Na slechts drie jaar huwelijk, dat allemaal absoluut gelukzalig leek op sociale media, brachten de twee eerder deze maand een gezamenlijke verklaring uit waarin ze hun scheiding aankondigden.

Fans wisten niet goed wat ze konden verwachten van Cuoco's Emmy-optreden, nadat werd aangekondigd dat ze een knipoog kreeg voor Outstanding Lead Actress in a Comedy Series, maar ze zette de toon op het moment dat ze voet op de rode loper.

Kaley Cuoco's gedurfde verklaring

Velen dachten dat Cuoco zou proberen om een beetje op te gaan in dit prijzenseizoen, gezien het feit dat haar scheiding zo vers is en pas eerder deze maand werd aangekondigd. Er werd aangenomen dat ze solo zou verschijnen, en fans gingen ervan uit dat dit een heel moeilijk moment voor haar zou zijn, zonder Karl Cook aan haar zijde.

Integendeel, Kaley Cuoco deed een gewaagde uitspraak in een prachtige, levendige gele jurk, waarmee ze liet weten dat ze niet alleen was aangekomen, maar dat ze dat ook met vertrouwen had gedaan.

Bewijzend dat ze verre van een verlegen muurbloempje was, trok haar jurk onmiddellijk de aandacht van fans, terwijl ze op sociale media over het verbluffende ontwerp gutsten.

De jurk was een prachtig Vera Wang-ontwerp met opvallende, oversized ruches op de schouders en een diepe decolleté. De prachtige jurk sprak voor zich en had slechts een kleine neon-clutch van Edie Parker nodig om hem van accessoires te voorzien tot in de perfectie.

Fans reageren op Cuoco's jurk

Cuoco leek niet alleen comfortabel met haar 'single-status', fans denken dat ze het absoluut 'bezat'. Ze zag eruit alsof ze heel veel plezier had en hield de hele nacht haar opwinding niet in.

Op sociale media gaan met een golf van liefde voor haar outfit en onmiskenbaar vertrouwen op de rode loper, inclusief opmerkingen van fans; "eet je hart op, Karl Cook," en "verdomme, ze is klaar voor een afspraakje."

Andere opmerkingen inbegrepen; "oh ze is gearriveerd, en ze is klaar voor een nieuw iemand", "zo heb je een echtscheiding", en "ja! dit is de look van single en klaar om te mengen."

Sommige fans schreven om te zeggen; "ze zal niet lang vrijgezel zijn als ze er zo blijft uitzien," en "een scheiding staat je Kaley goed! Dus, zo heet!"

Eén fan schreef zelfs; "het lijkt erop dat echtscheiding een wedergeboorte voor je was! Je hebt nog nooit zo helder geschenen."

Aanbevolen: