Machinegeweer Kelly en Megan Fox zijn verloofd met een prachtige aangepaste ring

Inhoudsopgave:

Machinegeweer Kelly en Megan Fox zijn verloofd met een prachtige aangepaste ring
Machinegeweer Kelly en Megan Fox zijn verloofd met een prachtige aangepaste ring
Anonim

Machinegeweer Kelly zwoer dat hij nooit verliefd zou worden, maar toen kwam Megan Fox opdagen. De rapper die rocker is geworden kan er geen genoeg van krijgen, en nu zijn de twee officieel verloofd na anderhalf jaar daten. Het pas verloofde stel deelde de aankondiging op Instagram, waar de zangeres de prachtige aangepaste ring liet zien en de actrice onthulde dat de twee "elkaars bloed dronken".

MGK nam Megan Fox mee naar Puerto Rico, waar hij haar een prachtige ring gaf onder een banyanboom

De twee waren aan het ontspannen in de Ritz-Carlton Spa in Puerto Rico onder een banyanboom toen MGK op zijn knie viel en de vraag stelde. Megan v alt op een knie, terwijl haar nieuwe verloofde de aangepaste ring om haar vinger schuift, en ze bezegelen de deal met een kus. Alsof het niet romantischer kon, zette de rocker meerdere camera's op om het evenement vast te leggen, zodat ze het moment in de toekomst konden koesteren.

The Blonde Don pronkte met het nieuwe ijs van zijn verloofde op Instagram en legde zijn ongebruikelijke beslissing uit om haar te verrassen met twee ringen, zeggende: "Ik weet dat traditie één ring is, maar ik heb het samen met Stephen Webster ontworpen om er twee te zijn," en dat de ring een diamant en smaragd bevatte ter ere van hun respectieve geboortestenen.

De ring is "geplaatst op twee magnetische banden van doornen die samentrekken als twee helften van dezelfde ziel, en het obscure hart vormen dat onze liefde is", legde hij uit.

Het koppel was zich niet bewust van de offers die nodig waren voor de relatie, maar waren 'bedwelmd door de liefde'

Megan ging naar haar Instagram om haar opwinding voor het speciale moment te uiten. “In juli 2020 zaten we onder deze Banyanboom”, schreef ze. "We vroegen om magie."

Ze zegt dat het paar "niet op de hoogte was van het werk en de offers" die nodig waren voor de relatie, maar dat ze "bedwelmd waren door de liefde".

"Op de een of andere manier, anderhalf jaar later, nadat ik samen door de hel was gegaan en meer had gelachen dan ik ooit voor mogelijk had gehouden, vroeg hij me met hem te trouwen", schreef ze. "En net zoals in elk leven voor dit, en zoals in elk leven dat erop zal volgen, zei ik ja… en toen dronken we elkaars bloed."

Kim Kardashian en zus Kourtney leiden eerbetoon aan beroemdheden na de verloving van Megan Fox en Machine Gun Kelly. Kim merkte op het nieuws op dat ze "zo blij" voor hen was, terwijl Kourtney, die onlangs verloofd was met MGK-vriend Travis Barker, een reeks harten volgde.

Aanbevolen: