Dit is hoe Ryan Seacrest zijn nettowaarde van $ 450 miljoen uitgeeft

Inhoudsopgave:

Dit is hoe Ryan Seacrest zijn nettowaarde van $ 450 miljoen uitgeeft
Dit is hoe Ryan Seacrest zijn nettowaarde van $ 450 miljoen uitgeeft
Anonim

In de wereld van reality-tv is Ryan Seacrest in wezen tophond. Hij heeft zich opgewerkt om enkele van de meest bekende tv-programma's te presenteren, en ondanks wat drama in zijn verleden, is hij in de loop der jaren relatief schandaalvrij geweest.

Ryans diverse inkomstenstromen hielpen hem 450 miljoen dollar te vergaren, en hoewel het een goede tijd lijkt om in de entertainmentindustrie te werken, is het niet per se gemakkelijk werk. Seacrest is al tientallen jaren bezig en hij doet alles, van acteren tot produceren tot hosten (en meer).

Maar hoe besteedt hij al het geld dat hij heeft verdiend?

Sieraden en cadeautjes voor zijn vriendinnetjes

Jaren geleden ging Ryan Seacrest uit met Julianne Hough en het paar was bijna drie jaar samen. Maar vlak voordat ze uit elkaar gingen, dook het nieuws op dat Julianne blijkbaar was beroofd. Naar verluidt is er voor meer dan $ 100.000 aan sieraden uit haar voertuig gestolen.

De sieraden, waaronder meerdere stukken maar vooral een horloge met een waarde van $ 50.000, bestond uit geschenken van Ryan aan zijn toenmalige vriendin. Ryan heeft duidelijk niets tegen het kopen van fancy dingen voor zijn vlammen, zelfs als ze uiteindelijk worden gestolen (waarom was de collectie niet in een kluis, Julianne?!).

Zijn productiebedrijf, Ryan Seacrest Productions

Jaren geleden richtte Ryan zijn eigen productiebedrijf op, dus hij heeft waarschijnlijk wat geld in die onderneming geïnvesteerd. Zoals fans echter weten, is Seacrest verantwoordelijk voor de productie van 'Keeping Up with the Kardashians', dat waarschijnlijk hooguit in de eerste paar seizoenen zijn verdiende loon verdiende.

Fans hebben zich zelfs afgevraagd hoe Ryan van plan is zijn inkomsten op peil te houden (niet dat hij meer cashflow nodig heeft) sinds de serie nu is afgelopen.

Natuurlijk heeft Seacrest ook verschillende deals gesloten namens zijn productiebedrijf, dus hoewel sommige fondsen in dat streven vastzitten (en ze zijn niet allemaal van Ryan; hij heeft wel investeerders), geld beweegt beide manieren.

Filantropische activiteiten: Ryan doneert graag

Voor beroemdheden met miljoenen dollars wordt filantropie een soort hobby. Hoewel het bijna misselijkmakend is hoeveel geld één persoon kan hebben nadat ze het echt hebben gemaakt, maakt Ryan Seacrest er een punt van om iets terug te geven aan verschillende liefdadigheidsorganisaties.

Hij heeft niet alleen zijn eigen non-profitorganisatie gelanceerd (Ryan Seacrest Foundation), die kinderziekenhuizen in de hele VS ondersteunt, maar Ryan is ook lid van verschillende besturen voor meerdere non-profitorganisaties.

Look to the Stars beweert dat Seacrest ook een lange lijst van goede doelen ondersteunt, waaronder voedselprogramma's, het Rode Kruis, kankerfondsen en aids-ondersteunende organisaties. Er zijn echter geen duidelijke cijfers over hoeveel van Seacrest's inkomen hij weggeeft aan goede doelen.

Creature Comfort, rondom het huis (en daarbuiten)

Van Ryan's Instagram kunnen fans zien dat er een paar dure dingen zijn die hij leuk vindt. Voor een? Eten, en veel; Ryan is een fan van onder meer steak, filet mignon, garnalen en fondue. Dus hij zal duidelijk niet beknibbelen op uit eten gaan.

Andere dingen die Ryan heeft toegegeven te genieten? Fijn getailleerde pakken; hoewel hij zijn eigen kledinglijn lanceerde tegen een meer betaalbare prijs, staat Seacrest erom bekend dat hij af en toe een mooie broek draagt.

De huizen zelf zijn een ander hoogtepunt voor Ryans uitgaven; hij heeft een duur appartement gehuurd in NYC, het landhuis van Ellen DeGeneres gekocht (voor slechts $ 36,5 miljoen) en voor en daarna nog een paar miljoen aan andere huizen uitgegeven.

Ryan is door de jaren heen ook gespot achter het stuur van verschillende voertuigen, waaronder een Land Rover, Bentley en Aston Martin. Geen woord over of hij ze bezit of leaset, maar de man zou echt elke auto kunnen kopen die hij wil, dus dat detail is onbeduidend.

Reizen is blijkbaar een andere belangrijke kostenpost voor Seacrest; hij is gefotografeerd op een jacht, heeft de hele wereld over gereisd en neemt zijn vriendinnen soms mee.

Eén ding waar Ryan Seacrest geen geld aan uitgeeft?

Voor iemand die zo stinkend rijk is als Ryan Seacrest, denken fans misschien dat het gemakkelijk is om geld te gooien om te allen tijde comfortabel en flitsend te blijven. Maar fans merkten iets hilarisch zuinigs op aan Ryan Seacrest, en het is het feit dat hij niet altijd sokken draagt.

Kijkers wezen erop dat "hij genoeg geld moet verdienen om sokken en broeken te kopen die echt passen", en toch draagt Ryan altijd een broek die zijn enkels laat zien -- en geen sokken. Hoewel hij wel geld lijkt te hebben voor "vintage" kleding.

Het werkte op de zenuwen van sommige mensen, omdat ze Ryan in het begin niet mochten, maar anderen vonden het hilarisch dat Ryan in een "soort situatie" zat waardoor hij zonder sokken eindigde. Aan de andere kant dachten anderen dat Ryan misschien denkt dat zijn enkels een van zijn beste eigenschappen zijn. Hoe dan ook, het niet dragen van sokken is "raarheid in een van zijn puurste vormen", zeggen ze, maar het lijkt erop dat Ryan er niet om geeft.

Als hij geen van zijn miljoenen aan sokken wil uitgeven, kan hij tenslotte gewoon een jacht kopen om op blote voeten te relaxen.

Aanbevolen: