Harry Potter'-fans bidden voor Tom Felton nadat hij instortte tijdens een golfwedstrijd

Inhoudsopgave:

Harry Potter'-fans bidden voor Tom Felton nadat hij instortte tijdens een golfwedstrijd
Harry Potter'-fans bidden voor Tom Felton nadat hij instortte tijdens een golfwedstrijd
Anonim

De Britse acteur Tom Felton is donderdag ingestort tijdens het Ryder Cup-golftoernooi in Sheboygan, Wisconsin. Felton werd naar een ziekenhuis in Wisconsin gebracht nadat hij op de 18e hole van de baan Whistling Straits was gevallen.

Tom Felton is vooral bekend van zijn rol in de Harry Potter-films als de slechte jongen uit Zwadderich, Draco Malfidus. Het enige wat Malfidus wilde doen was Harry Potter vernietigen en de grootste tovenaar zijn die er ooit was.

De acteur heeft sindsdien een paar films gespeeld, maar geen enkele was zo baanbrekend als de Potter-films.

"Als het gaat om Feltons post-Harry Potter-rollen, worden ze niet groter dan Rise of the Planet of the Apes. Dit was de eerste film in de opnieuw opgestarte Planet of the Apes-trilogie, en James Franco speelt de hoofdrol als een wetenschapper die een persoonlijke voorkeur heeft voor een testchimpansee genaamd Caesar. Felton speelt Dodge Landon, een beledigende dierenverzorger."

Felton speelde ook in de film Risen in 2016, wat misschien wel een van zijn meest succesvolle rollen na Harry Potter was. Tot slot, een van zijn recentere projecten, Feed with Pretty Little Liars-ster, Troian Bellisario.

De laatste tijd houdt Felton zich aan golf en speelt hij voor het Europese beroemdhedenteam dat de Amerikaanse golfprofessionals onder de knie heeft. Zijn ongelukkige ineenstorting kwam slechts een dag na zijn 34e verjaardag.

Tom Felton's verjaardagsbericht

"33 jaar gedaan - goede heer, het was zo leuk om hier te komen", schreef Felton op Twitter. "maar op de een of andere manier heb ik nog steeds het gevoel dat het beste nog moet komen - bedankt voor je liefde, steun en gevoel voor humor - laten we een goede zaak voortzetten - naar de volgende 33 xx."

Felton werd bedroefd getoond en werd overeind en op een brancard op een golfkar getild. De harde val schokte de menigte en iedereen bidt voor een spoedig herstel.

Fans bidden voor Felton

Eén gebruiker plaatste een screenshot van berichten waarin het nieuws werd besproken met haar vader die bij de wedstrijd was.

"Enge scène bij Whistling Straits."

"Hij is in orde, spoedig herstel broer."

"we geloven in jou, liefde! je bent sterk, we houden van je, het komt goed."

Er is nog geen update over de medische toestand van Tom Felton.

Aanbevolen: