RHOP': Wendy Osefo bewijst dat ze een nogal louche huisvrouw is

Inhoudsopgave:

RHOP': Wendy Osefo bewijst dat ze een nogal louche huisvrouw is
RHOP': Wendy Osefo bewijst dat ze een nogal louche huisvrouw is
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Real Housewives Of Potomac' van 26 september 2021 worden hieronder besproken! De Real Housewives gaat helemaal over het drama, de oneliners, en natuurlijk de schaduw! Als het gaat om schaduwrijk zijn, weten de dames van Potomac zeker het een en ander over het uitdelen ervan. Terwijl Karen Huger en Candiace Dillard erin geslaagd zijn de serie met hun schaduw te dragen, lijkt het alsof Dr. Wendy Osefo iedereen een run voor hun geld geeft.

Tijdens het schaduwrijke feest van vanavond bij Gizelle's huis, of moeten we zeggen parkeerplaats in aanbouw? De dames gingen er weer tegenaan. Hoewel het feest was opgezet om een ramp te worden, en dat was het zeker, lijkt het alsof het een beetje uit de hand is gelopen, maar het was niet iets rommeligs dat Wendy niet aankon.

Het is geen geheim dat Osefo ruzie heeft gehad met Gizelle, vooral als het gaat om de aanhoudende geruchten over vreemdgaan met Eddie, Wendy's echtgenoot. Nou, toen het vanavond ter sprake kwam, was Wendy er snel bij om alle dames te verzamelen die iets te zeggen hadden over haar huwelijk, en ze bewees dat ze een behoorlijke koningin van de schaduw was.

De geruchten over vreemdgaan achter je laten

Dit seizoen van de Real Housewives of Potomac was zeker het kijken waard, vooral als het gaat om het niveau van schaduw dat keer op keer wordt gegooid. Terwijl Gizelle Bryant meestal iets binnensmonds zegt, lijkt het alsof ze haar match heeft gevonden, en dat is in Dr. Wendy Osefo.

Hoewel dit pas het tweede seizoen van Wendy is, heeft ze haar stem zeker gevonden en is ze niet bang om die te gebruiken. De eerste keer dat fans Wendy ECHT van streek zagen raken, was op Gizelle, Robyn en Ashley die de geruchten naar buiten brachten over Eddie Osefo die naar verluidt Wendy zou bedriegen en een geheime baby had gekregen.

Dit viel duidelijk niet in goede aarde bij Wendy, die haar mening aan de dames uitte. Hoewel het leek alsof de zaken waren gladgestreken, brachten Roby en Gizelle de geruchten ter sprake in de aflevering van vanavond, en Wendy hield zich niet in. Toen de bandieten met groene ogen de bloggeruchten naar voren brachten, liet Osefo hen snel weten hoe onbetrouwbaar de bron was. "Dezelfde blog die meldde dat je een soa had", schoot Wendy terug naar Gizelle en liet de groep hardop lachen.

Aangezien het een hete minuut is geweest sinds de laatste keer over de geruchten werd gesproken, maakte Wendy eindelijk een einde aan iedereen die voor haar huwelijk kwam, en ze deed het op de meest duistere manier die mogelijk was. Hoewel we niet zeker weten wat Robyn en Gizelle inspireerde om een "onredelijk schaduwrijk" feest te geven, aangezien het uit de hand zou lopen, hadden we zeker niet verwacht dat Wendy geen kruimeltje zou achterlaten!

Wendy Osefo wordt echt schaduwrijk

Toen de zaken een grote wending namen toen de geruchten de kop opstaken, was het vanaf dat moment game over. Wendy Osefo kwam voor iedereen die iets over haar te zeggen had, en ze deed het op de mooiste en meest duistere manier die mogelijk was. Van het komen voor Gizelle's mode, interieurkeuzes, helemaal tot haar keuze in mannen, mhm, we kijken naar jou Jamal Bryant; Wendy hield zich niet in, en terecht.

Als er één ding is dat Wendy kan, is lezen. De professor is gewend om uitgedaagd te worden, maar ze blijft een van de weinigen die het echt opneemt tegen Robyn en Gizelle, en dat met zo'n welsprekendheid, logica en natuurlijk schaduw. Nadat Wendy de vrouwen had verteld over haar plannen om een trip voor koppels te organiseren, bracht Wendy het duo in de schaduw door te beweren dat ze met hun koffers kunnen komen in plaats van met hun mannen, aangezien zowel Gizelle als Robyn zeer moeilijke relaties hebben.

Niet alleen waren we het hele feest in tranen vanwege Wendy's geestige one-liners, net als de andere dames! Karen, die gewoonlijk de kroon trekt als het gaat om schaduw, leefde voor Wendy's comebacks, en met een meidenuitje op komst, is het duidelijk dat ze die duistere vaardigheden nodig zal hebben voor hun weekendje weg.

Aanbevolen: