Kandi Burruss bewijst opnieuw dat ze de meest succesvolle huisvrouw van Atlanta is

Inhoudsopgave:

Kandi Burruss bewijst opnieuw dat ze de meest succesvolle huisvrouw van Atlanta is
Kandi Burruss bewijst opnieuw dat ze de meest succesvolle huisvrouw van Atlanta is
Anonim

Kandi Burruss, van Bravo's The Real Housewives of Atlanta, staat bekend om haar succesvolle carrière in de muziekindustrie. Met een Grammy op haar naam is ze de meest succesvolle huisvrouw van Atlanta en gemakkelijk een van de meest succesvolle huisvrouwen van alle franchises; zelfs Erika Jayne (RHOBH) kan niet zeggen dat ze een Grammy heeft gewonnen. Van lid zijn van Xscape tot het schrijven van hitnummers voor TLC, Burruss heeft bereikt waar andere Housewives van dromen. Deze keer nam ze haar talenten mee naar The Masked Singer en won uiteindelijk, waardoor ze de eerste vrouwelijke winnaar van The Masked Singer aan haar lijst met onderscheidingen toevoegde.

Kandi Burruss As The Night Angel

Burruss trad op in een uitgebreid engelenkostuum met donkerpaarse tinten en roze veren, en noemde zichzelf 'The Night Angel'.' In een exclusief interview met People onthulde Burruss hoe dit haar identiteit werd. Ze geeft toe dat ze eerst 'iemand anders zou zijn'. Ze zegt verder: "Ze gaven me drie verschillende opties. Ze gaven me de Taco-optie, en dan denk ik dat het een andere was die leek op het kostuum dat Chaka Khan had. En toen was het nog een, die ik kan' ik zeg niet omdat niemand het gebruikte. De andere is degene die ik had gekozen. Ik wilde iets met een broek omdat ik me wilde kunnen bewegen. En toen belden ze me een week of twee nadat ik mijn kostuum had uitgekozen, ik had ik werd gepast en alles en ze waren als, we hadden een andere optie, hoe zou je dit willen? En toen ik Night Angel zag, dacht ik, oh absoluut. Dit is wat ik nodig heb in mijn leven. " Nadat ze een directe connectie had met haar winnende kostuum, legt Burruss uit: "De Nachtengel voor mij, ze is een engel, dus ze heeft zo'n lieve, aardige kant aan haar, maar er is ook een donkere kant, die ik echt cool vind."

De eerste vrouwelijke winnaar

Met haar verbluffende zang won Burruss uiteindelijk de wedstrijd, waardoor ze de eerste vrouwelijke winnaar werd. Ze vertelde E!,,Dat is het meest opwindende eraan, is dat ik de eerste ben en er zal nooit meer een eerste zijn.'' Maar het gouden masker krijgen was niet gemakkelijk voor Burruss, omdat ze haar faalangst moest overwinnen om er te komen. Ze zei: "Ik was doodsbang toen ik voor het eerst in de show begon op te treden. Omdat het lang geleden is dat ik alleen optrad, weet je, als soloartiest." Burruss noemde haar tijd op RHOA zelfs als een groepsinspanning, waarin ze zich meer op haar gemak voelt omdat ze 'uit het groepsleven' komt. Maar nadat ze had volgehouden en haar hart had gezongen, had ze niet opgewondener kunnen zijn en zei: "Het voelt geweldig. Ik ben helemaal voor girlpower, dus ik was gewoon zo blij dat ik het tot het einde kon volhouden voor alle Ik realiseerde me toen ik voor het eerst aan de show begon niet eens dat geen enkele vrouw ooit eerder had gewonnen, ook al heb ik beide seizoenen bekeken, ik dacht er niet op die manier over na. Toen ik vooruit ging, dacht ik: ik moet er doorheen komen."

Wat volgt er voor de winnaar?

Burruss heeft onlangs een nieuw nummer uitgebracht, Used To Love Me. Ze is van plan haar muziekcarrière voort te zetten en bedankt The Masked Singer voor het nieuw leven inblazen van haar passie. Fans kunnen zelfs 'in de komende maanden' een album voor haar verwachten.

Aanbevolen: