Darcey & Stacey': Darcey en Georgi gaan officieel uit elkaar

Inhoudsopgave:

Darcey & Stacey': Darcey en Georgi gaan officieel uit elkaar
Darcey & Stacey': Darcey en Georgi gaan officieel uit elkaar
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Darcey&Stacey' op 27 september 2021 worden hieronder besproken! Fans nemen afscheid van Darcey & Stacey aangezien het tweede seizoen officieel tot een einde. Nou, het lijkt erop dat de show niet het enige is dat vanavond eindigde. Hoewel seizoen twee ons een aantal dramatische momenten gaf, voornamelijk tussen Darcey en Georgi, lijkt het alsof de twee er niet meer zijn.

Na de tweelingtransformatie van Darcey en Stacey in Turkije, kwam Darcey tot de beslissing om officieel een einde te maken aan de zaken met Georgi, waar fans het hele seizoen op hebben gehoopt. De twee hebben een wervelwind van een romance gehad, van openbare uitbarstingen, ruzie na ruzie, helemaal tot het ontmoeten van elkaars exen.

De relatie tussen Darcey en Georgi bereikte halverwege het seizoen een dieptepunt, zo erg dat fans zich tegen Darcey begonnen te keren. Nou, het lijkt erop dat de moeilijkste beslissing is genomen als het gaat om hun romance, of het gebrek daaraan, is hun breuk echter permanent, of zullen Darcey en Georgi weer bij elkaar komen?

Darcey beëindigt haar verloving met Georgi

Dit seizoen was erg tumultueus als het gaat om de relatie tussen Darcey Silva en Georgi Rusev. Het duo ontmoette elkaar voor het eerst tijdens de Super Bowl van 2020, het klikte meteen en bracht hun romance naar het tv-scherm. Hoewel fans altijd naar Darcey streven om liefde te vinden, gezien haar eerdere relaties met Jesse en Tom niet succesvol waren, lijkt het alsof ze voor haar zullen moeten blijven steunen.

Terwijl Darcey en Stacey hun tweelingtransformatie in Turkije afrondden, kwam Darcey tot de beslissing om officieel een einde te maken aan de zaken met Georgi. "Ik ben een sterke vrouw!" Darcey vertelde Georgi tijdens hun telefoongesprek. Terwijl fans zouden smeken om van mening te verschillen, gezien alles wat ze in het verleden heeft moeten verdragen, lijkt Darcey voor eens en voor altijd voet aan de grond te krijgen.

Toen Darcey tegen Georgi zei dat hij zijn spullen moest laten verhuizen tegen de tijd dat ze thuiskwam, was het duidelijk dat het officieel voorbij was tussen de twee. Georgi sprak toen af met zijn ex-vrouw, Octavia, voor wat advies, maar ze vertelde hem niet alleen precies wat hij moest horen, maar ze zorgde er ook voor dat de boodschap luid en duidelijk was.

"Ik heb de seizoensfinale gezien. Georgi gaf eindelijk toe dat hij Darcey niet goed behandelde. Octavia had zo gelijk hoe ze beschreef hoe hij handelde en hij besefte te laat. Hij speelde te veel slachtoffer", twitterde een fan. Hoewel Darcey geen heilige was als het ging om haar en Georgi's tijd samen, is het duidelijk dat deze twee niet voor elkaar bestemd waren.

Wat volgt er voor Darcey Silva?

Terwijl de seizoensfinale erop wees dat Darcey en Georig voorgoed klaar waren, zijn fans nog steeds sceptisch of de twee uiteindelijk weer bij elkaar zullen komen. Welnu, aangezien Darcey's Instagram-pagina geen foto's met Georgi bevat, vooral recente berichten, is het duidelijk dat de twee niet langer in elkaars leven zijn.

Darcey blijft er voor haar twee dochters, Aspen en Aniko, en wil verder aan zichzelf werken. De TLC-ster onthulde dat de transformatie van haar en Stacey "de beste transformatie" was, en ook een broodnodige. Dus met een gloednieuwe Darcey is haar kijk op liefde misschien ook veranderd.

Hoewel Darcey het goed lijkt te doen, kopen fans het helemaal niet! Velen zijn er zeker van dat Darcey binnenkort terug zal zijn met een andere man, en een tv-show om de puinhoop te volgen die zal plaatsvinden.

Gelukkig voor Darcey heeft ze ouderschap, een bedrijf te runnen en zichzelf om aan te werken, dus misschien neemt ze deze tijd om zich te concentreren op wat belangrijk is, en laat ze het vinden van liefde voorlopig op een laag pitje!

Aanbevolen: