Darcey & Stacey': Profiteert Georgi Rusev van Darcey Silva?

Inhoudsopgave:

Darcey & Stacey': Profiteert Georgi Rusev van Darcey Silva?
Darcey & Stacey': Profiteert Georgi Rusev van Darcey Silva?
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van Darcey & Stacey van 9 augustus 2021 worden hieronder besproken!

Darcey & Stacey bezorgt ons alle drama, en het lijkt er echt op dat Darcey Silva geen pauze kan nemen als het gaat om haar mannenkeuze! Hoewel het duidelijk is dat ze veel te doen heeft als het op zichzelf aankomt, v alt er nog veel te zeggen over Darcey's verloofde, Georgi Rusev.

Fans vragen zich niet alleen af waar Darcey en Georgi vandaag staan, maar ze willen ook antwoorden op het onheilspellende verleden van Rusev. Ik bedoel, wie niet, toch? Welnu, na de aflevering van vanavond lijkt het alsof de zaken tot een dieptepunt zijn gekomen als het gaat om de relatie van het duo.

Aangezien Darcey Silva een indrukwekkend vermogen van $ 2 miljoen heeft, kijkers, en Darcey's zus, Stacey Silva, geloven dat Georgi het doet voor het geld! Met zoveel geheimen over zijn leven voor Darcey, is het alleen maar eerlijk om je af te vragen of Georgi in feite misbruik maakt van Darcey of niet.

Is Darcey Georgi's Sugar Mama?

Toen seizoen 2 van Darcey & Stacey voor het eerst in première ging, wisten fans meteen dat Darcey Silva's verloving met Georgi Rusev, slechts enkele maanden na hun relatie, een grote rode vlag was, en goed, Darcey realiseert zich dat nu allemaal.

Hoewel Stacey en Florian zelf een groot deel van de problemen hebben, is het duidelijk dat Darcey en Georgi de kroon op het werk hebben als het gaat om giftige relaties, en kijkers waren het daar helemaal mee eens! Hoewel het duidelijk is dat Darcey ervan houdt om verliefd te zijn, lijkt het alsof ze liefde op de verkeerde plaatsen vindt.

Na Georgi te hebben ondervraagd over zijn verleden, wat inhoudt dat ze een ex-vrouw heeft, kon Darcey de mysterieuze antwoorden en de gesloten houding die daarop volgden niet aan, dus het was slechts een kwestie van tijd voordat ze begon te praten. zoek elders naar antwoorden.

Na een hele reeks zorgen over Georgi's bedoelingen, vooral als het erop aankomt dat hij mogelijk misbruik maakt van Darcey en haar financiën, nam Darcey het op zich om Georgi's ex-vrouw, Octavia, te ontmoeten. Hoera!

Aangezien Georgi's gebrek aan financiële bijdrage een groot probleem is gebleven in hun relatie, zette Darcey haar spionagebril op en deed wat graafwerk. Nou, het was duidelijk dat ze het niet leuk zou vinden wat ze zou vinden, maar Darcey schrok zeker toen Octavia aan Darcey en Stacey onthulde dat ze nog steeds echt getrouwd is met Georgi!

Octavia heeft niet alleen geen papierwerk ontvangen, maar ze heeft ook duidelijk gemaakt dat Georgi een behoorlijk onderhoudsvriendelijke kerel is, zozeer dat zijn vroegere kamergenoten hem 'prinses' noemden. Uh-oh!

Hoewel dit allemaal als een verrassing kwam, was wat de fans het meest choqueerde, Darcey's onthulling van hoeveel ze in slechts een paar maanden tijd aan Georgi heeft uitgegeven. Van winkelen, meubels tot het afbetalen van hun huur, Darcey Silva heeft maar liefst $ 50.000 uitgedeeld aan Georgi alleen.

Zullen Darcey en Georgi trouwen?

Met Darcey die voor haar en Georgi beta alt, terwijl ze heel weinig terugkrijgt van Rusev, lijkt het alsof Stacey iets van plan is als ze zegt dat ze hoopt dat Georgi erin zit voor "Darcey's grote hart, en niet haar grote portemonnee!"

Terwijl de twee na hun explosieve diner met een zure noot vertrokken, zijn fans benieuwd of de twee ooit door het gangpad zullen komen! Terwijl Darcey duidelijk maakte dat ze een pauze nodig had, haar ring afdeed en teruggaf aan Georgi, weten we nu dat de twee in feite nog steeds samen zijn.

Tijdens hun meest recente bezoek aan E!'s Nightly Pop talkshow, onthulde Darcey of fans dit seizoen wel of niet getuige zouden zijn van een bruiloft.

"Nou, je weet dat er veel werk is dat Georgi en ik moeten doen, en jullie zullen alle ups en downs zien, goed, slecht en lelijk … maar je zult moeten wachten en zien!" Darcey vertelde het aan Nina Parker en Morgan Stewart.

Hoewel fans op hun hoede zijn over haar relatie met Darcey, blijft ze vastberaden proberen om dingen te laten werken, en met Georgi als haar derde poging tot een serieuze relatie, zal deze derde keer misschien echt de charme zijn!

Aanbevolen: