Kim Kardashian en Pete Davidson zijn officieel uit elkaar

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian en Pete Davidson zijn officieel uit elkaar
Kim Kardashian en Pete Davidson zijn officieel uit elkaar
Anonim

Kim Kardashian's relaties zijn altijd onder de loep genomen, en gezien het niveau van blootstelling waarmee ze dagelijks te maken heeft, is het opmerkelijk dat ze erin is geslaagd enige schijn van privacy te bewaren.

Na haar scheiding van Kanye West werd Kims datingleven opnieuw in de schijnwerpers gezet toen ze een relatie begon met Pete Davidson. Hoewel ze perfect voor elkaar leken te zijn, ontvingen fans onlangs het nieuws dat de twee uit elkaar waren. Dit is wat we weten.

Hoe lang waren ze al aan het daten?

Na haar openbare en pijnlijke scheiding van Kanye West, benaderde Kim Kardashian haar volgende relatie met zorg. Het is tenslotte niet alleen zij die erbij betrokken is. Ze heeft kinderen om rekening mee te houden. Dat weerhield haar er echter niet van verliefd te worden. Het was in november vorig jaar dat ze officieel aankondigde dat ze een relatie had met Pete Davidson, en dat ze ongelooflijk blij met hem was.

"Pete heeft haar verteld dat hij niemand anders wil zien", zei een bron toen hun romance werd onthuld. Het gevoel was wederzijds, zo leek het. "Ze vertelt sommige mensen dat ze niet super serieus zijn, maar ze ziet niemand anders… Ze probeert er geen big deal van te maken, maar is super verliefd op hem." Beiden waren nonchalant over hun relatie, maar toch hadden ze er geen probleem mee om hun ware gevoelens te delen. "Ze zijn erg blij en zien waar het heen gaat", voegde de bron eraan toe. En dit maakt het nieuws over hun uiteenvallen des te schokkender en verdrietiger.

Waarom ze uit elkaar gingen

Tot een paar weken geleden had het stel samen gezonde selfies gepost, dus de breuk kwam als een grote verrassing voor de fans. Maar de trieste waarheid is, hoeveel twee mensen ook van elkaar houden, soms werken dingen gewoon niet. Ze hebben allebei een erg drukke carrière en bovendien is de Keeping Up With The Kardashians-ster een moeder van vier kinderen en heeft ze te maken met een scheiding, dus het is logisch dat ze zich niet kon concentreren op een nieuwe relatie. Hun uiteenvallen was echter minnelijk en volledig te wijten aan externe omstandigheden. Ze houden nog steeds van elkaar, het is alleen niet het juiste moment voor hen. Zoals gemeld door E! Nieuws, zowel Kim als Pete hebben "veel liefde en respect voor elkaar". De belangrijkste problemen waren de lange afstand en hun veeleisende schema's, die het na verloop van tijd "heel moeilijk maakten om een relatie te onderhouden".

Hoewel het altijd triest is om te beseffen dat liefde niet genoeg is om een relatie in stand te houden, is het goed om te zien dat ze zich hun tijd samen nog steeds met plezier herinneren.

Aanbevolen: