Dit is wat de vrouw van John Ritter nu doet

Inhoudsopgave:

Dit is wat de vrouw van John Ritter nu doet
Dit is wat de vrouw van John Ritter nu doet
Anonim

John Ritter was zonder twijfel een van de meest geliefde acteurs in Hollywood. De ster, die verscheen in hitshows zoals Three's Company, The W altons en 8 Simple Rules met zijn dochter op het scherm, Kaley Cuoco, leefde een behoorlijk leven. De acteur was in 1977 getrouwd met zijn eerste vrouw, Nancy Morgan, maar de twee gingen in 1996 uit elkaar. Het kostte John niet veel tijd om weer romantiek te vinden, aangezien hij pas 3 jaar later zijn "I do's" zei met actrice, Amy Yasbeck.

De twee hadden samen aan een aantal projecten gewerkt en stapten later in 1999 in het huwelijksbootje. De twee verwelkomden hun zoon, Noah Ritter, een jaar voor hun huwelijk. Hoewel Amy en de rest van de wereld diepbedroefd waren na de dood van Ritter in 2003, bleef ze zijn nalatenschap levend houden via hun zoon. Nu er 17 jaar zijn verstreken, is dit wat Amy Yasbeck heeft uitgespookt.

Bijgewerkt op 27 september 2021, door Michael Chaar: John Ritter en Amy Yasbeck stapten in 1999 in het huwelijksbootje, een jaar nadat het duo hun eerste en enige kind samen verwelkomde, Noah Ritter. In 2003 stierf John na een onverwachte aortadissectie. Velen hebben zich afgevraagd wat Amy heeft uitgespookt sinds zijn overlijden en of ze actrice is gebleven. Nou, niet alleen heeft ze een scala aan rollen op het scherm op zich genomen, maar Amy heeft ook haar leven gewijd aan de John Ritter Foundation,waarmee ze een jaar na het overlijden van John begon. Amy heeft ook liefde gevonden in Michael Plonsker, die haar proces wegens onrechtmatige dood leidde en haar $ 14 miljoen opleverde.

Wat heeft Amy Yasbeck gedaan?

John Ritter zal de geschiedenis ingaan als een van de meest geliefde acteurs in de industrie. De ster stierf helaas in 2003 na een aortadissectie. Ritter, die getrouwd was met collega-actrice Amy Yasbeck, speelde momenteel in de hitshow 8 Simple Rules toen het nieuws van zijn vroegtijdige dood aan de oppervlakte kwam. Zijn karakter werd uit de show geschreven, wat zeker de harten van zijn miljoenen fans brak.

Gelukkig voor de acteur blijft zijn nalatenschap leven via zijn vrouw en kinderen. John en Amy Yasbeck trouwden in 1999, slechts een jaar nadat ze hun zoon Noah Ritter hadden verwelkomd. De twee hadden elkaar voor het eerst ontmoet in 1990 tijdens een tafellezing van filmregisseur Denni Dugas voor de film Problem Child. Zowel John als Amy werkten samen aan nogal wat projecten, waaronder Problem Child 2.

Amy bleef acteren en daten

Hoewel het verlies van haar man een moeilijke pil was om te slikken, slaagde Amy Yasbeck erin haar hoofd hoog te houden en zo goed mogelijk door te gaan met haar leven. Amy bleef acteren en kreeg rollen in hitshows zoals Pretty Little Liars, Workaholics en Modern Family, om er maar een paar te noemen. Naast haar acteercarrière vond Amy ook liefde na John.

Het gerucht ging dat de ster in 2013 betrokken was bij haar advocaat Michael Plonsker! Volgens RadarOnline was Michael de advocaat die haar proces wegens onrechtmatige dood van $ 14 miljoen binnenhaalde. Dit kwam tot stand nadat John Ritter een verkeerde diagnose had gekregen, wat leidde tot zijn dood.

Hoewel ze nog moet hertrouwen, is Amy zeker weer terug in het datingspel. Ze verkocht ook het huis in Beverly Hills waar zij en Ritter in 2017 woonden voor maar liefst $ 6,55 miljoen.

Amy startte de John Ritter Foundation

Hoewel ze misschien niet meer zo vaak op het scherm te zien is als vroeger, heeft Amy haar tijd gegeven aan de John Ritter Foundation for Aortic He alth, die ze in hetzelfde jaar als zijn overlijden ter ere van John heeft opgericht.

Amy is ijverig in het verspreiden van bewustzijn, vooral als het gaat om aortadissectie, die ze op haar Instagram-pagina bespreekt. Met de erfenis van John die zo velen raakt, is het geen verrassing dat Yasbeck haar platform voor het grote goed heeft gebruikt.

Aanbevolen: