Idris Elba-fans klagen degenen aan die zeggen dat hij te oud is om 007 te spelen

Inhoudsopgave:

Idris Elba-fans klagen degenen aan die zeggen dat hij te oud is om 007 te spelen
Idris Elba-fans klagen degenen aan die zeggen dat hij te oud is om 007 te spelen
Anonim

Met de langverwachte nieuwe James Bond-film No Time To Die voor de deur, maken fans zich op om afscheid te nemen van Daniel Craig, die het personage voor de allerlaatste keer zal spelen.

De film heeft het al lang bestaande debat over wie de spion zou kunnen vertolken, opnieuw aangewakkerd zodra de Engelse acteur terugtreedt uit de felbegeerde rol. Idris Elba, onlangs te zien in The Suicide Squad, is een van de fans die graag 007 zou willen zien, naast Gentleman Jack-ster Suranne Jones en Killing Eve co-hoofdrolspeler Jodie Comer, evenals MCU-actrice Lashana Lynch, die zal verschijnen in een mum van tijd om te sterven.

Idris Elba is te oud om 007 te spelen (zegt Idris Elba)

Hoewel velen geloven dat Elba perfect zou zijn voor de rol van de Vesper Martini en Aston Martin-liefhebbende Secret Service-agent gecreëerd door Ian Fleming, denken sommigen dat de Engelse acteur "te oud" is om 007 te spelen.

"Als het een bekende acteur was, had ik Richard Madden gezegd, behalve dat hij in Eternals zit. Ik wil een acteur die niet zo bekend is. Veel mensen zullen Idris Elba zeggen, en dat zou hij ook zijn geweest. perfect 10 jaar geleden, maar nu duwt hij 50 en imo is te oud om te beginnen als Bond ", schreef een 007-fan op Twitter.

En ze waren niet de enigen die dachten dat Elba, 49, misschien een beetje te oud is om het personage te portretteren. Het lijkt erop dat het discours afkomstig is uit een interview dat Elba in 2016 gaf, waarin hij toegaf te oud te zijn om Bond te spelen.

Destijds zei de acteur tegen ABC's Good Morning America: "Ik denk dat ik daar te oud voor ben."

Fans zouden graag zien dat Elba de rol op zich neemt

Sommige fans denken echter nog steeds dat hij het geweldig zou doen en het "te oud voor Bond"-discours slaat nergens op.

"Idris Elba is niet te oud om James Bond te spelen, hij is te zwart. Roger Moore was 58 toen hij 007 speelde in zijn 7e film. Dus als 'te oud' een vreselijke Bond maakt, dan betekent dat Roger was verschrikkelijk", twitterde een persoon.

"Waarom zeggen mensen dat Idris Elba "te oud" is om Bond te spelen, en toch is hij 4 jaar jonger dan Daniel Craig?" was nog een opmerking.

Terwijl andere interessante namen in de mix zijn gegooid - van Jones en Comer tot Doctor Who-ster Jodie Whittaker en Bridgerton's Regé-Jean Page en zelfs Star Wars-alumine John Boyega - hopen we dat de studio's winnen' kies niet nog een blanke man.

Aanbevolen: