Dit is waarom fans zo geïnteresseerd zijn in het leven van Katie Holmes na Tom Cruise

Inhoudsopgave:

Dit is waarom fans zo geïnteresseerd zijn in het leven van Katie Holmes na Tom Cruise
Dit is waarom fans zo geïnteresseerd zijn in het leven van Katie Holmes na Tom Cruise
Anonim

Hoewel Katie Holmes enorm beroemd was in de jaren '90, bracht haar latere huwelijk met Tom Cruise haar echt in de supergrote schijnwerpers. Toen zij en Tom hun dochter Suri verwelkomden, waren de media in rep en roer.

Fans waren natuurlijk ook uitzinnig, en de interesse in Katie en Suri lijkt sinds de splitsing helemaal niet te zijn afgenomen. Mensen zijn nu meer geobsedeerd door Katie Holmes, maar waarom?

Waarom ha alt Katie Holmes nog steeds de krantenkoppen?

Veel bronnen suggereren dat Katie Holmes niet zo'n grote ster is. Sommige fans denken zelfs dat ze meer wordt erkend voor haar gevoel voor mode dan redelijk is, aangezien haar stijl niet per se iets speciaals is (hun woorden, niet de onze).

In feite lijken fans het er over het algemeen over eens te zijn dat Katie tegenwoordig vooral beroemd is vanwege haar verleden met Tom Cruise. Hoewel ze geen afbreuk doen aan haar acteervermogen, denken fans wel dat Katie gefascineerd is door wat ze heeft meegemaakt.

Iedereen is geïnteresseerd in het verhaal van Suri en Katie

Een fan opperde dat een deel van de reden waarom Katie zo groot is in de media, is dat mensen meer dan een 'casual interesse' in Suri hebben. Terwijl de kinderen van andere celebs het onderwerp zijn van menig paparazzi-foto, speculeren fans dat Suri intrigerend is voor fans omdat ze zo normaal lijkt.

In plaats van dat de aandacht 'griezelig' is, denken commentatoren dat fans geïnteresseerd zijn om Suri te zien opgroeien en zo'n geweldige relatie met haar moeder te hebben, omdat ze veel heeft meegemaakt. De krantenkoppen over Toms toewijding aan Scientology geven immers slechts een oppervlakkig beeld van hoe het leven was tijdens haar vroege jeugd.

Dat, suggereren commentatoren, is de belangrijkste aantrekkingskracht van Katie en Suri: dat ze Scientology hebben overleefd, om zo te zeggen.

Fans willen meer weten over Katie's post-Scientology leven

Veel beroemdheden hebben in het verleden een negatief oordeel uitgesproken over Scientology als geheel, dus het gevoel bestaat dat het een niet zo geweldig systeem is om kinderen onder op te voeden. Hoe het ook echt is, fans hopen te weten te komen "alles over die gekke!" ze noteren.

Eén fan bevestigde zelfs de intriges met Katie na 'Dawson's Creek', en vatte het samen door te zeggen: "Ik heb het gevoel dat ze helemaal op mijn periferie opgroeide, maar toen ze met Cruise trouwde, merkte ik haar op."

Gelukkig voor Katie betekent een hernieuwde interesse in wat ze tegenwoordig doet waarschijnlijk meer creatieve kansen voor haar, en zelfs voor Suri. Zelfs als fans gewoon op zoek zijn naar sappige details over het privéleven van Tom Cruise…

Aanbevolen: