Dit is wat volgens hem de relatie van Tom Cruise en Katie Holmes heeft vernietigd

Inhoudsopgave:

Dit is wat volgens hem de relatie van Tom Cruise en Katie Holmes heeft vernietigd
Dit is wat volgens hem de relatie van Tom Cruise en Katie Holmes heeft vernietigd
Anonim

Zoals iedereen die een grote breuk heeft meegemaakt, moet weten, is het bijna altijd extreem moeilijk om door te maken, zelfs als beide partijen elkaar met respect behandelen. Als gevolg hiervan is het behoorlijk in de war dat de pers het als entertainment behandelt onmiddellijk nadat een beroemd stel uit elkaar gaat. De meeste mensen moeten echter toegeven dat wanneer ze een artikel zien dat is gericht op beroemdheden die onlangs uit elkaar zijn gegaan, ze er zeker op zullen klikken.

Als het gaat om Tom Cruise en de relatie van Katie Holmes, is het echter veel logischer dat de roddelbladen geobsedeerd waren zodra ze hoorden dat het paar uit elkaar ging. De relatie van het paar vond tenslotte grotendeels in het openbaar plaats, waarbij Cruise berucht zijn liefde voor Holmes op Oprah beleden en het paar constant samen op rode lopers verscheen. Met dat in gedachten, zou niemand het mensen kwalijk moeten nemen dat ze geïnteresseerd zijn in wat er in Holmes 'leven gebeurde na haar scheiding van Cruise. Hoewel de pers ademloos elk aspect van de relatie tussen Cruise en Holmes behandelde, hebben veel mensen geen idee wat tot hun splitsing heeft geleid.

Tom Cruise en Katie Holmes' relatiegeschiedenis

Voor en nadat Tom Cruise en Katie Holmes een stel werden, trouwden en samen een kind kregen, gingen ze allebei uit met andere sterren. Voordat Holmes bijvoorbeeld betrokken raakte bij Cruise, had ze een relatie met American Pie-acteur Chris Klein en haar voormalige Dawson's Creek-co-ster Joshua Jackson. Bovenop die relaties ging Holmes enkele jaren met Jamie Foxx uit na haar scheiding en het is veilig om te zeggen dat mensen gefascineerd waren door hun tijd als koppel.

Van zijn kant is Tom Cruise gekoppeld aan een lange lijst van grote vrouwelijke sterren. Cruise was bijvoorbeeld al vroeg in zijn carrière betrokken bij Cher, Mimi Rogers, Rebecca De Mornay en Heather Locklear. Toen viel Cruise voor Nicole Kidman en ze trouwden van 1990 tot 2001. Na de scheiding van Cruise en Kidman, ging hij een aantal jaren uit met Penelope Cruz en was hij kort verbonden met Sofia Vergara voordat hij en Katie Holmes bij elkaar kwamen. Sinds de scheiding van Holmes en Cruise gaan er geruchten dat Tom een relatie heeft gehad met het model Olga Kurylenko en de acteurs Laura Prepon en Hayley Atwell.

Tom Cruise gaat op de plaat over de scheiding van hem en Katie

Na de scheiding van Tom Cruise en Katie Holmes waren er tal van publicaties die streden om de meest in het oog springende kop over de situatie. Het bleek dat dat geen geweldige financiële beslissing was van de betrokken publicaties, aangezien Cruise heeft bewezen graag mensen en publicaties voor de rechter te dagen. Cruise heeft bijvoorbeeld Bauer Media, het bedrijf dat Life & Style en In Touch bezit, aangeklaagd voor $ 50 miljoen nadat ze een artikel hadden gepubliceerd waarin werd beweerd dat hij zijn 6-jarige dochter Suri in de steek had gelaten.

Toen Tom Cruise Bauer Media aanklaagde, had de beklaagde recht op het ontdekkingsproces. Aangezien de hele reden waarom de rechtszaak begon, een artikel is waarin wordt beweerd dat Cruise zijn dochter in de steek had gelaten, konden de advocaten van Bauer Media Tom dwingen om te zitten voor een verklaring. Kort nadat Cruise gedwongen was de vragen van de advocaten van Bauer Media te beantwoorden, kreeg RadarOnline een transcript van het gesprek en werd de reden achter de scheiding van Tom en Katie onthuld.

Aan het begin van de verklaring vroeg een advocaat van Bauer Media Tom Cruise of Katie Holmes van hem scheidde "gedeeltelijk om Suri tegen Scientology te beschermen". Gezien Cruise's bekende geloof in en passie voor Scientology, is het niet verwonderlijk dat Tom die vraag "aanstootgevend" noemde voordat hij zei: "het is niet nodig om mijn dochter te beschermen tegen mijn religie".

Als Tom Cruise in staat was geweest om de regels van de verklaring te dicteren, zoals hij kan bij de meeste interviews, zou de lijn van vragen over Scientology op dat moment zeker zijn geschrapt. In feite zou het in de eerste plaats niet zijn grootgebracht. Cruise had echter niet de leiding, waardoor de advocaten van Bauer Media het onderwerp konden blijven aankaarten. Verrassend genoeg duurde het niet lang voordat Cruise een opmerkelijke bekentenis deed. Immers, toen Cruise voor de tweede keer werd gevraagd of Holmes 'wens om Suri te beschermen tegen Scientology hun scheiding inspireerde, was hij schokkend openhartig. 'Zei ze dat? Dat was een van de beweringen, ja.' Later in dezelfde verklaring verklaarde Cruise dat zijn dochter Suri niet langer Scientology beoefende.

Na de bekentenis van Tom Cruise over de rol van Scientology bij zijn scheiding van Katie Holmes, kunnen sommige mensen concluderen dat alleen zijn religie verantwoordelijk was voor hun splitsing. In werkelijkheid lijkt dat echter naïef, omdat relaties veel te ingewikkeld zijn om te geloven dat een paar om één reden is gescheiden. Toch maken de uitspraken van Cruise duidelijk dat Scientology op zijn minst een grote rol heeft gespeeld bij de scheiding.

Aanbevolen: