Toen fans voor het eerst het veranderende gezicht van Katy Perry opmerkten

Inhoudsopgave:

Toen fans voor het eerst het veranderende gezicht van Katy Perry opmerkten
Toen fans voor het eerst het veranderende gezicht van Katy Perry opmerkten
Anonim

Katy Perry is, net als veel andere beroemdheden, jarenlang het onderwerp geweest van speculatie over de vraag of ze plastische chirurgie heeft ondergaan. Veel mensen denken dat ze kunnen bepalen wat voor werk ze heeft gedaan door naar haar foto's te kijken.

Is het een simpel geval van verlichting, hoeken, haar en schoonheidsmake-up? Of is haar huidige blonde haarkleur een bewuste poging om de aandacht van fans af te leiden van meer permanente cosmetische ingrepen? Katy heeft de lucht geklaard na veel vermoedens, en je zult misschien verrast zijn door wat ze zei.

Katy Perry en plastische chirurgieclaims

Katheryn Elizabeth Hudson, professioneel bekend als Katy Perry, staat al in de publieke belangstelling sinds ze begin twintig was, en ze is nu 36 jaar oud, dus het is niet onverwacht dat ze er vandaag anders uitziet dan toen. De veranderingen in haar uiterlijk hebben veel nieuwsgierigheid gewekt.

Plastic chirurgen hebben verschillende meningen over hoe Katy haar uiterlijk heeft veranderd. Sommige mensen denken dat ze een neuscorrectie of een neusoperatie heeft ondergaan vanwege veranderingen in haar neus. Haar jukbeenderen zijn ook meer gebeeldhouwd, haar lippen zijn voller en haar onderogen zijn gladder, volgens hen.

Dr. Adam Schaffner onthulde: Het lijkt erop dat Katy's neus nu anders is dan op oudere foto's. Dat zou erop kunnen wijzen dat ze een neuscorrectie heeft gehad. Bovendien zijn de wangen nu ook meer gebeeldhouwd dan ze waren.”

De veranderingen op Katy's gezicht zijn volgens Dr. Tijion Esho gemaakt met twee soorten injecties: fillers en Botox. Hij legde uit: Haar gezicht heeft nu contouren met een meer hoekige kaak en middengezicht. Dit kan worden bereikt door specifieke gebieden in het gezicht te behandelen…met precieze injecties van Juvederm dermale vuller met een canule.”

Dr. Esho vervolgt: "Katy's huid lijkt aangeleerd zonder lijnen, wat wijst op Botox-gebruik. Er is ook een verandering in de vorm van haar lippen, evenals een toename van het volume. Hoewel dit kan worden nagebootst door make-up, vermoed ik bij nader inzien dat dit mogelijk is bereikt met huidvullers."

Dr. Zara Harutyunyan van Cosmetic Rejuvenation in Los Angeles gelooft ook dat de popster meer door de naald is geprikt dan ze heeft bekend! Ze zei: Het lijkt erop dat Katy vulstoffen in haar lippen had, rond haar mond voor haar lachlijnen, onder haar ogen, jukbeenderen en kaaklijncontouren. Gezien hoe glad haar bovengezicht is, heeft ze hoogstwaarschijnlijk Botox-injecties rond haar ogen gehad om kraaienpootjes te elimineren en tussen haar wenkbrauwen voor haar fronsrimpels, en over haar voorhoofd voor horizontale rimpels.”

Katy Perry's reactie op geruchten over plastische chirurgie

Hun beweringen zijn, volgens Katy Perry zelf, op zijn minst gedeeltelijk correct. Ze is open over het werk dat ze heeft gedaan. Ze beweert dat ze geen plastische chirurgie heeft ondergaan, hoewel ze een paar kleine ingrepen heeft ondergaan.

Ze zei in een interview: Ik heb lasers gedaan en kreeg (vul)injecties onder mijn ogen voor de uitholling - die ik zou aanbevelen aan iedereen die een oplossing wil voor hun donkere kringen - maar al mijn activa zijn echt. Mensen hebben de neiging om te denken dat ze nep zijn, maar dat doet er niet echt toe.”

Belangrijker nog, Katy is van mening dat mensen zich niet schuldig moeten voelen over hun beslissing om geopereerd te worden. Ze benadrukte dat het een persoonlijke beslissing is. Ze legde uit: "We komen weg van dat negatieve stigma over fysieke veranderingen. Wees natuurlijk altijd je authentieke zelf - maar als iemand een neuscorrectie wil waardoor ze zich beter voelen, en ze houden daardoor meer van hun profiel, dan is het zoiets als 'Ga je gang!' Doe alles waardoor je je beter voelt over jezelf."

Ze sluit zich aan bij een lange lijst van beroemde vrouwen die hebben gevochten tegen het idee dat hun lichaam en beslissingen ter discussie staan, wat vooral relevant lijkt in het post-Weinstein-tijdperk. Courteney Cox, die onlangs toegaf dat haar fillers waren opgelost, Kaley Cuoco en Sarah Hyland hebben zich de laatste tijd allemaal uitgesproken tegen Hollywood's "damned if you do, damned if you don't" mentaliteit.

De reactie van fans op geruchten over plastische chirurgie van Katy Perry

Wat betreft de geruchten over plastische chirurgie, Katy verwerpt ze allemaal en stelt dat ze niet waar zijn. Maar er zijn mensen die geloven dat ze heeft gelogen. Een criticus van haar tweette sarcastisch: "Katy Perry zei dat ze nooit plastische chirurgie zou ondergaan. Het is moedig van haar om genoegen te nemen met perfecte, natuurlijke borsten die kunnen dienen als drijfmiddelen.” Een ander viel in, "Ze is een verdomde leugenaar."

Al haar toegewijde fans geloven echter wat Katy heeft gezegd en beweren dat het allemaal te wijten is aan haar nieuwe cosmetische stijl, die haar uiterlijk in iets aantrekkelijkers heeft veranderd. Een van haar volgers schreef: Stel je voor dat Katy plastische chirurgie heeft ondergaan… Dat is tragisch. Het feit dat ze zelfs moet ontkennen is op zijn minst gênant. Mensen moeten haar met rust laten en zich concentreren op dingen die er echt toe doen.”

Een ander gaf commentaar op de geruchten over plastische chirurgie: "Wie zei dat ze het deed? Ze ziet er goed uit. Ik zie niets onaantrekkelijks aan haar gezicht. Haar fan is ook dol op haar omdat ze zichzelf niet onder het mes krijgt en schrijft: "Katy Perry is zo heet en ik respecteer haar volledig omdat ze geen plastische chirurgie ondergaat."

Mensen zullen hoogstwaarschijnlijk blijven speculeren over de vraag of Katy Perry, die gelooft dat sociale media afval is, een cosmetische operatie heeft ondergaan. Ze lijkt echter niets te verbergen. Als ze ooit besluit een operatie te ondergaan, lijkt ze er geen moeite mee te hebben haar bewonderaars en critici erover te vertellen.

Aanbevolen: