Toen fans het veranderende gezicht van Eiza González begonnen te zien

Inhoudsopgave:

Toen fans het veranderende gezicht van Eiza González begonnen te zien
Toen fans het veranderende gezicht van Eiza González begonnen te zien
Anonim

Terwijl fans hebben gesproken over het veranderende gezicht van Courteney Cox en hebben gesproken over de vraag of Katy Perry plastische chirurgie heeft ondergaan, zijn er zoveel beroemdheden die werk lijken te hebben gedaan, en ze willen er niet altijd over praten. Dit kan zeker een controversieel onderwerp zijn, waarbij sommige mensen er trots op zijn hun uiterlijk te willen veranderen en anderen stil blijven.

Als het om actrice Eiza González gaat, heeft ze het gehad over plastische chirurgie, maar mensen vragen zich af of ze ander werk heeft laten doen. Laten we eens kijken wanneer fans het veranderende gezicht van Eiza González begonnen op te merken.

Eiza González's gezicht

Fans vragen zich af of Cardi B een neuscorrectie heeft gehad, en het lijkt zeldzaam dat een beroemdheid zal zeggen dat ze iets hebben laten doen. Veel mensen denken dat het gezicht van Eiza González er anders uitziet en volgens Shefinds.com heeft ze gezegd dat ze een neuscorrectie heeft ondergaan.

Mensen begonnen te praten over de actrice en zangeres, die Mexicaans is, toen ze werd afgebeeld met Liam Hemsworth, volgens Us Weekly. De publicatie vermeldde dat Eiza zei dat ze plastische chirurgie had ondergaan omdat ze geen fan was van het uiterlijk van haar neus en een neuscorrectie wilde.

Het is mogelijk dat Eiza meer plastische chirurgie heeft ondergaan: volgens Distractify.com denken mensen dat ze een tweede neuscorrectie had kunnen krijgen, omdat ze denken dat haar neus rond 2015 "kleiner en meer gebeeldhouwd" leek. Mensen vragen zich ook af over lipinjecties en wanginjecties.

Wat heeft Eiza gedaan?

Volgens The Skincare Edit was Eiza's gezicht "voller" in 2008, toen ze 18 jaar oud was. In 2010 konden fans zien dat ze een neuscorrectie had, en de website noemt het 'smaller, maar nog steeds redelijk conservatief'.

De website merkt op dat Eiza in 2012 een andere kaaklijn lijkt te hebben die een "nieuwe puntige vorm" heeft en in 2014 had ze mogelijk wangimpacts omdat ze "gebeiteld" leken.

Volgens Stylecaster zegt Eiza dat ze een neuscorrectie heeft gehad, maar ze heeft niet gezegd dat ze andere procedures voor plastische chirurgie heeft ondergaan. De actrice twitterde ooit: "De waarheid is dat het zo jammer is dat ze zulke dingen verzinnen, ze hebben veel fantasie. Morgen gaan ze zeggen dat ik liposuctie heb! Het enige dat ik heb geopereerd, en ik zeg het en ik ga het niet verbergen, is mijn neus, 'gaf ze toe. “En je kunt López Infante [haar plastisch chirurg] vragen of hij me nog iets heeft aangedaan! … Ik ga hier niet meer over praten! Wie wil geloven dat ik mijn gezicht heb veranderd, wat dan ook! Ik ben tevreden en gelukkig, kusjes!”

Sommige fans houden van het uiterlijk van Eiza's neus, met TV Over Mind die het "The Best Nosejob in Hollywood History" noemt.

Hoewel plastische chirurgie zeker een negatieve reputatie kan hebben, omdat veel mensen denken dat iedereen er natuurlijk uit moet zien, houden sommige fans van de manier waarop Eiza eruit ziet en hebben ze haar gesteund.

Een fan deelde een voor en na foto op Reddit en schreef: "Iemand, geef me de naam van haar chirurg! (Eiza Gonzalez voor en na)."

Een andere fan schreef: "Geweldig werk. Het lijkt erop dat ze haar kaak hebben geschoren of kan dat zijn veroorzaakt door gewichtsverlies? Ze heeft duidelijk een neuscorrectie gehad. Weet iemand wat ze nog meer heeft gedaan?" Iemand vertelde dat het misschien Botox was: "Bijna zeker botox om haar wenkbrauwen op te tillen en haar ogen een beetje te openen; niet zo dramatisch als een wenkbrauwlift denk ik. De buitenste hoeken van haar wenkbrauwen hebben die karakteristieke lift van de botox."

Eiza is nu 31 jaar oud en werd beroemd door het personage van Lola te spelen in de Mexicaanse telenova Lola, érase una vez. Ze verscheen in verschillende afleveringen van From Dusk till Dawn: The Series en had ook veel filmrollen, waaronder Monica "Darling" in Baby Driver, Fran in I Care A Lot en Maia in Godzilla vs. Kong.

Eiza sprak met Interview Magazine over de publieke perceptie van actrices en de druk om er op een bepaalde manier uit te zien. De actrice legde uit: "Ik weet niet echt waar ik val, omdat ik niet wil geloven dat ik gewoon in deze 'bombshell'-categorie val waarin mensen me plaatsen. Er zijn facetten voor mij die mensen niet toestaan dat ze het zien. Ik weet zeker dat jij hetzelfde voelt, deze identiteitscrises die we als mensen hebben. Er zijn meerdere fasen in. De ene gaat van een tiener naar een vrouw en je weg vinden in een heel chaotische wereld waar het niet duidelijk is wie je wilt zijn. En dan is er de culturele schok dat we naar dit land verhuizen."

Aanbevolen: