Fans denken dat Britney Spears’ recente ‘rode’ berichten hint naar Taylor Swift Collab

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Britney Spears’ recente ‘rode’ berichten hint naar Taylor Swift Collab
Fans denken dat Britney Spears’ recente ‘rode’ berichten hint naar Taylor Swift Collab
Anonim

Britney Spears fans hebben iets nieuws om geobsedeerd door te raken!

Ondanks dat ze nog steeds worden blootgesteld aan cryptische berichten waardoor ze proberen dingen in elkaar te passen, zit er een gloednieuw element in haar berichten waardoor iedereen praat, zich afvraagt en hoopt.

Britney Spears heeft gezinspeeld op iets 'groots' dat iets te maken heeft met de kleur rood. Dit is iets wat ze de afgelopen maanden vaak heeft aangeroerd. Nu lijkt het erop dat ze het tempo heeft opgepikt en haar Instagram-account heeft gestraald met een reeks afbeeldingen die allemaal gecentraliseerd zijn rond de kleur rood.

Natuurlijk hebben de fans van Britney geleerd om de dingen niet zomaar op het eerste gezicht te nemen, en in een poging om te ontcijferen waar de rode berichten over gaan, hebben veel fans de connectie met Taylor Swift gelegd. Swift brengt momenteel haar nummers één voor één opnieuw uit, onder haar eigen licentie… en 'Red' is een van haar nummers.

Britney Spears en Taylor Swift

Toen Britney voor het eerst een afbeelding van bloedrode lippen plaatste, begonnen fans kennis te nemen van de kleurreferentie en hoe deze aansluit bij haar eerdere berichten uit de zomer van 2020.

Dat werd al snel gevolgd door een afbeelding van een rode koelkast. Toen was er een afbeelding van Britney, helemaal in het zwart gekleed terwijl ze bloedrode handschoenen droeg. Eindelijk werd er een schattig kitten gefotografeerd in rode lades.

Dat is geen toeval. De focus ligt op rood, en in tegenstelling tot de gesprekken die afgelopen zomer plaatsvonden, denken de meeste fans niet dat dit 'rode alarmbellen' zijn die op gevaar duiden. Ze denken dat dit Britney's manier is om fans te plagen met het uitbrengen van nieuwe muziek die samen met Taylor Swift is gemaakt.

Zou het waar kunnen zijn?

Fans lijken dat zeker te denken.

De timing zou logisch zijn

Dit is natuurlijk allemaal speculatie van de kant van Britney's fans, maar wanneer ze haar volgers niet rechtstreeks van iets op de hoogte brengt, laat ze hen geen andere keuze dan de aanwijzingen samen te vlechten.

Op dit moment leiden alle aanwijzingen ertoe dat fans geloven dat Britney Spears en Taylor Swift samenwerken aan nieuwe muziek die zeer binnenkort voor het publiek zal worden uitgebracht.

De timing is logisch. Britney heeft gezinspeeld op 'iets groots' en Taylor Swift wil graag een nieuwe naam voor zichzelf maken en haar eigen nummers opnieuw uitbrengen om ervoor te zorgen dat Scooter Braun er geen rechten op heeft.

Fearless (Taylor's Version) is zojuist uitgebracht en fans denken dat Red Britney Spears gaat onthullen als de artiest in de hoofdrol.

Fancommentaar over dit onderwerp is verschenen op Britney's sociale mediapagina's. Berichten omvatten; "Ze komt in Taylors versie van Red!," "Brit en Taylor, samenwerking van je leven!" net zoals; "Ga je samenwerken met Taylor Swift op RED? ?"

De geruchtenmolen draait… en fans willen gewoon dat deze wens uitkomt!

Aanbevolen: