Hoe behoudt Liz Hurley haar jeugdige uiterlijk?

Inhoudsopgave:

Hoe behoudt Liz Hurley haar jeugdige uiterlijk?
Hoe behoudt Liz Hurley haar jeugdige uiterlijk?
Anonim

Hoe houdt Liz Hurley haar prachtige looks zo goed in stand? Op 56-jarige leeftijd zou het badmodemodel en de comedy-actrice gemakkelijk kunnen doorgaan voor iemand die twintig jaar jonger is dan zij, en heeft ze haar Instagram gevuld met glamoureuze bikinifoto's. Elizabeth, die een woordvoerster is van Estée Lauder en haar eigen gelijknamige badmodelijn heeft, heeft een kleurrijk persoonlijk leven gehad - ze was ooit de vriendin van acteur Hugh Grant en had haar zoon, Damian Hurley, met wijlen zakenman Steve Bing

Liz heeft een drukke agenda met het beheren van haar eigen bedrijven en het voortzetten van haar acteercarrière. Vorig jaar speelde ze in de romantische komedie Toen kwam je, tegenover Craig Ferguson en Kathie Lee GiffordGelukkig voor haar weet de Austin Powers-ster zeker het een en ander over huidverzorgingsroutines en een goed dieet. Dus, wat is haar geheim? Nou, het zijn eigenlijk nogal wat dingen.

8 Ze oefent, maar niet zoveel als je zou denken

Met haar jeugdige lichaamsbouw zou je verwachten dat Liz elke dag naar de sportschool gaat. Niet zo. In feite lukt het Liz helemaal niet. In een gesprek met Harper's Bazaar legde ze uit: "Ik sport niet, maar ik ben erg actief." Liz raadt matige lichaamsbeweging aan en zegt: "Dus ik geloof in actief zijn, wandelen, stretchen, misschien een beetje yoga of een beetje Pilates. Maar ik hou niet van sporten met veel impact en veel energie. Ik denk niet dat ze doe je veel goed. Zolang je je hartslag op de snelheid krijgt die je nodig hebt, wat een snelle wandeling is. Maar je moet er een beetje van doen."

7 Ze is ook een fan van appelciderazijn

De Bedazzled-ster vertelde The Cut dat ze elke dag begint met het consumeren van een combinatie van heet water en appelciderazijn. "Het smaakt walgelijk. Ik kan het niet elke dag onder ogen zien, dus ik zal het misschien om de dag in mijn hete water doen. Het is goed voor je stofwisseling," zei ze.

6 Ze eet gezond en maakt slimme keuzes

Hurley gelooft niet in rage diëten en houdt van snacks, maar probeert ze altijd gezond te maken. "Ik probeer echt mijn best te doen om een appel te eten als tussendoortje in plaats van een koekje", vertelde ze aan He althy Living, eraan toevoegend dat ze "verwerkt en junkfood" waar mogelijk vermijdt. Ze gelooft ook dat een gezond dieet haar heeft geholpen haar huid glanzend en acnevrij te houden. "Een mediterraan of volwaardig dieet, met veel verse groenten en vis zoals zalm, is ideaal. Verschillende onderzoeken tonen aan dat diëten met een lage glycemische lading acne verbeteren."

5 Liz geeft ook de voorkeur aan biologisch voedsel, lokaal geproduceerd

De actrice maakt er ook een punt van om voornamelijk hele voedingsmiddelen te consumeren, met de nadruk op het lokaal inkopen ervan en het eten van biologische producten. "Ik hou van simpel, natuurlijk, makkelijk eten. Ik hou niet zo van eten met veel chemicaliën of toevoegingen. Als ik thuis op het platteland ben, probeer ik altijd voedsel te eten dat lokaal is verbouwd. Dat geldt voor vlees en groenten", vertelde ze aan The Cut. "Als ik het zelf kan telen, ben ik nog gelukkiger. De hele zomer eten we groenten en fruit uit eigen tuin. Ik had vroeger een kleine biologische boerderij en al het vlees dat mijn zoon at was van de boerderij. Natuurlijk is dat voor de meeste mensen niet mogelijk, maar het is goed om lokale boeren te steunen, waar je ook woont."

4 Voor huidverzorging, ze hydrateert - VEEL

Als het op hydratatie aankomt, is Liz absoluut religieus. Sterker nog, misschien te religieus. "Het enige waar ik bij zweer is een vochtinbrengende crème - en heel veel", heeft ze gezegd. "Ik zal mijn gezicht ongeveer zes keer per dag en mijn nek ongeveer 10 keer per dag hydrateren. Dep het lichtjes over je gezicht, en het laat je meteen stralen." Experts zijn het niet eens met Liz over deze praktijk en beweren dat de standaard twee keer per dag voldoende is, en meer is gewoon zinloos.

3 Ze zweert ook bij dit product

Liz is sinds het midden van de jaren 90 ambassadeur van Estée Lauder en gebruikt regelmatig hun producten. Ze zweert er zelfs bij. "Ik denk dat ik geluk heb gehad, want ik werk al 24 jaar bij het bedrijf, dus ik heb echt goede producten binnen handbereik - en ik gebruik er veel", zei Liz tegen Yahoo Lifestyle. "Mijn meest favoriete product van alles is altijd Advanced Night Repair geweest, een serum dat ik mijn eerste fles kreeg toen ik voor het eerst bij het bedrijf kwam in 1995, en ik heb het sindsdien twee keer per dag religieus gebruikt."

2 Kalmte bewaren is haar religie

'Evenwicht in alle dingen', luidt het gezegde. En Liz leeft volgens de mantra. In een gesprek met Today zei ze dat ze altijd streeft naar een algeheel evenwichtige levensstijl. "Ik heb geleerd hoe ik moet rusten als ik moet rusten. Ik begrijp dat ik een beetje aan lichaamsbeweging moet doen. Ik begrijp wat gezond eten is. Ik heb begrepen wat niet roken is. Ik heb begrepen hoe het is om alcoholgebruik te beperken", zegt ze.

1 Hydratatie, Hydratatie, Hydratatie

Net als een huidbevochtiger, blijkt ook dat je nooit genoeg water kunt drinken. Liz sprak met de Daily Mail en zei dat ze elke dag begint met twee mokken warm water, wat volgens haar een geweldige manier is om de dag te beginnen en je lichaam op gang te brengen. Ze maakt er ook een gewoonte van om altijd een waterfles in haar tas of op haar nachtkastje te hebben, wat haar helpt haar hydratatieniveau op peil te houden. Liz gelooft dat dit haar heeft geholpen om zo'n stralende en jeugdige teint te behouden.

Aanbevolen: