Lil Fizz trollde nadat hij zich publiekelijk verontschuldigde voor het slapen met de baby-mama van bandlid

Lil Fizz trollde nadat hij zich publiekelijk verontschuldigde voor het slapen met de baby-mama van bandlid
Lil Fizz trollde nadat hij zich publiekelijk verontschuldigde voor het slapen met de baby-mama van bandlid
Anonim

In de vroege jaren 2000 was B2K een van de populairste R&B-boybands ter wereld.

Omarion, Lil' Fizz, J-Boog en Raz-B noemden zichzelf vaak beste vrienden en zelfs broers.

In 2012 begon Omarion te daten met realityster en zanger Apryl Jones. Hun relatie was zwaar te zien in Love & Hip Hop: Hollywood. Ze delen twee kinderen: de 6-jarige zoon Megaa Omari Grandberry en de 5-jarige dochter A'mei Kazuko Grandberry.

Apryl en Omarion verloofden zich later, maar zagen hun huwelijk in 2016 af. Ongeveer rond 2019 raakte Apryl betrokken bij Omarions bandmaat Lil Fizz. De relatie speelde zich ook af in de VH1-serie Love & Hip: Hop. Het paar kreeg te maken met grote reacties van zowel de cast als de fans. Velen vonden hun romance "ongepast" gezien de langdurige vriendschap van Omarion en Fizz.

Echter, kort na een jaar daten gingen Apryl en Fizz uit elkaar.

B2K
B2K

Jones vertelde later aan Madame Noire dat Fizz de constante vermelding en vragen van het publiek over Omarion niet aankon.

“Ik denk dat er veel druk op onze relatie stond… Ik denk dat [Omarion] er ook een rol in speelde, waardoor hij het gevoel kreeg dat hij me in een situatie bracht en weet je, allemaal van die druk,” zei ze. "Het was gewoon beter om er een einde aan te maken en vriendschappelijk te zijn en weg te lopen omdat het niet zou werken."

Omarion-en-Apryl-Jones-Kids
Omarion-en-Apryl-Jones-Kids

Omarion ontkende echter dat hij van streek was door de relatie in een interview met Vlad TV. Maar kort na dat interview kondigde Omarion een 2020 Millennium Tour aan, zonder B2K, waardoor fans hun woede op Apryl richtten.

Een paar uur geleden verscheen er een video waarin Lil Fizz zich publiekelijk verontschuldigde tegenover Omarion omdat hij met zijn voormalige verloofde en moeder met zijn kinderen uitging. Fizz verscheen op het podium met Omarion en collega-bandmaat Raz B en zei:

"Ik wil hier nederig zitten en mijn oprechte excuses aanbieden voor alle onrust of disfunctie die ik tussen jou en je familie heb veroorzaakt."

Omarion omhelsde toen Fizz, met de betraande ster die de menigte vertelde dat hij van hen hield.

Apryl Jones Lil Fizz Instagram
Apryl Jones Lil Fizz Instagram

Sommige fans waren echter niet onder de indruk van de verontschuldiging van Fizz.

"Bankrekening moet er raar uitzien, hè?" een louche opmerking gelezen.

"Mensen verontschuldigen zich altijd als dingen niet in hun voordeel werken. Als ze nog bij elkaar waren geweest, zou hij er geen spijt van krijgen", voegde een tweede eraan toe.

"Nee Fizz was hier en zei dat ze nooit echt zulke vrienden waren fr, dus hij zou erop moeten staan", merkte een derde op.

Aanbevolen: