Deze verrassende beroemdheid verontschuldigde zich voor het prijzen van Donald Trump

Inhoudsopgave:

Deze verrassende beroemdheid verontschuldigde zich voor het prijzen van Donald Trump
Deze verrassende beroemdheid verontschuldigde zich voor het prijzen van Donald Trump
Anonim

Lang voordat Donald Trump de 45e president van de Verenigde Staten werd, was hij op zijn minst de beroemdste zakenman in Noord-Amerika. Tijdens dat tijdperk van zijn carrière kon je Trump regelmatig zien wrijven met een breed scala aan beroemdheden. Toen de presidentiële campagne van Trump eenmaal van start ging, hadden veel sterren echter problemen met het gedrag en de verklaringen van Donald, zodat ze afstand van hem namen. Erger nog, er waren een handvol sterren die regelrechte ruzie met Trump kregen.

In tegenstelling tot alle beroemdheden die duidelijk maakten dat ze Donald Trump niet steunden kort nadat zijn presidentiële campagne van 2016 van start ging, zijn er nog steeds enkele beroemdheden die hem aanbidden. In een interessante draai is er ten minste één ster die beide groepen heeft weten te bereiken. De ster in kwestie prees immers Trump, zelfs nadat de meeste beroemdheden Donald de rug hadden toegekeerd. Toen maakte de beroemdheid een ommekeer door een verklaring af te geven waarin hij zich verontschuldigde voor zijn eerdere complimenten over Trump.

Een vroege verbinding

In 2003 was American Idol een van de meest spraakmakende shows ter wereld toen het tweede seizoen werd uitgezonden. Door alle kijkers die destijds regelmatig naar American Idol keken, vergaarden de seizoenswinnaar Ruben Studdard en de runner-up Clay Aiken destijds veel bekendheid. In feite was Aiken vooral geliefd na het einde van het seizoen, omdat veel mensen vonden dat hij degene was die de overwinning verdiende.

Enkele jaren nadat Clay Aiken voor het eerst beroemd werd, was hij nog steeds een deal die groot genoeg was om een van de mensen te zijn die werden aangeboord om deel te nemen aan het vijfde seizoen van The Celebrity Apprentice. In de jaren sinds hij de show in de achteruitkijkspiegel verliet, is er veel gepraat over het gedrag van Trump toen hij de ster van The Apprentice was. Dat is natuurlijk niet verwonderlijk, want alles wat met Trump te maken heeft, roept controverse op. Hoe dan ook, het lijkt erop dat veel Apprentice-deelnemers Trump leuk vonden in die tijd. Donald raakte bevriend met veel van de sterren van de show, waaronder Aiken.

Clay's originele verklaringen

Sinds Clay Aiken in 2014 als democraat naar het congres ging, gingen veel mensen ervan uit dat hij zich vóór de verkiezingen van 2016 zou uitspreken tegen de presidentiële campagne van Donald Trump. Het blijkt echter dat Aiken een andere weg insloeg door er treffend op te wijzen dat "iedereen die kortingen geeft (Trump) kortzichtig is". Aangezien Aiken gelijk had toen hij dat zei, was het onwaarschijnlijk dat die opmerkingen een serieuze controverse zouden veroorzaken. Toen Aiken Trump echter prees als persoon tijdens een gesprek met Fox in maart 2016, had dat de potentie om mensen een stuk bozer te maken.

“Ik denk niet dat hij een fascist is. Ik denk niet dat hij een racist is. Ik denk dat hij een democraat is." "Ik mag hem als persoon. Ik zeg altijd dat hij de oom is die dronken wordt op de bruiloft en je in verlegenheid brengt. Je houdt nog steeds van hem, maar je zou willen dat hij z'n mond hield.' Hoewel sommige mensen die uitspraak misschien nogal tam vinden, is Trump zo'n opschepper dat het complimenteren of beledigen van hem op enigerlei wijze mensen zal opschrikken. Het moet ook worden opgemerkt tussen door te zeggen dat Trump geen fascist of racist is en te zeggen dat hij Donald leuk vindt, verklaarde Aiken dat hij zich zorgen maakte dat hij president zou worden.

Aiken verontschuldigt zich

Na al zijn uitspraken die werden gezien als steun aan Donald Trump op zijn minst als persoon, was Clay Aiken duidelijk van gedachten veranderd. Tenslotte ging Aiken uiteindelijk op Twitter en plaatste een mea culpa over zijn eerdere opmerkingen met betrekking tot Trump. Weet je nog al die keren dat ik @realDonaldTrump verdedigde en geloofde dat hij niet echt racistisch was? Nou… ik ben een f–king dumba–s.mijn excuses. Ik heb altijd gedacht dat hij als president een puinhoop zou zijn en daar had ik gelijk in. Ik dacht gewoon niet dat hij racistisch was fout.”

Als die post niet duidelijk genoeg bewijs was dat Clay Aiken stevig aan de anti-Trump-kant van de dingen stond, zou de getalenteerde zanger gaan reageren op verschillende willekeurige mensen die reageerden op zijn Twitter-excuses. Toen een Twitter-gebruiker Aiken bijvoorbeeld "gek" noemde omdat hij Trump in het verleden steunde, antwoordde Clay: "Mijn partij zijn de Democraten. Ik heb niet op de idioot gestemd. Ik heb nooit gesuggereerd dat ik dat deed of zou doen. Was ZEER vocaal over het niet stemmen op hem.” Ook al hebben veel sterren zich uitgesproken tegen Donald Trump, het was opmerkelijk om te zien dat iemand die eerder had verklaard dat ze Trump leuk vonden, hem zulke vervelende dingen noemde.

Aanbevolen: