Deze fantheorie verklaart de vreemde filmkeuze van Adam Sandler

Inhoudsopgave:

Deze fantheorie verklaart de vreemde filmkeuze van Adam Sandler
Deze fantheorie verklaart de vreemde filmkeuze van Adam Sandler
Anonim

Adam Sandler staat erom bekend in veel eigenzinnige films te spelen (en te produceren). Niet alleen zorgt hij er altijd voor dat hij een specifieke groep vrienden in zijn films opneemt, maar de thema's zijn vaak nogal ongebruikelijk.

Eerder in zijn carrière produceerde Adam natuurlijk veel hilarische films met R-rating. Tegenwoordig merkten fans echter een trend in het soort films dat hij produceert, en ze hebben een theorie over waarom.

Fans zeggen dat veel van Adams werk jeugdig is

Sommige kijkers van Adam Sandler's films klaagden dat zijn recentere werk onvolwassen en jeugdig was in vergelijking met eerdere projecten. Het is waar dat sommige van zijn nieuwere films, zoals 'Hotel Transylvania' (nummers één tot en met drie, maar blijkbaar niet vier), kinderen meer aanspreken dan volwassenen.

Het punt is dat films als 'Click' en 'Bedtime Story' een specifiek publiek aanspreken, en fans denken dat Adam dat publiek expres kiest.

De theorie suggereert dat Adam filmhiaten opvult

Fans denken dat Adam Sandler met opzet films produceert (en acteert) die kinderen aanspreken. Het jeugdpubliek kijkt niet alleen naar PG-films en films met R-rating, redeneren ze, en het lijkt erop dat Adam de kloof vult tussen programma's die geschikt zijn voor kinderen en volwassen films vol met krachttermen.

De tussenfilms zijn gezinsvriendelijk, maar er wordt genoeg gelachen (en Sandler's vrienden) om het plot aantrekkelijk te houden voor zowel kinderen als hun ouders. Niet alleen dat, maar de films zijn niet zo ongepast dat ouders ineenkrimpen, maar er kunnen vaak meer volwassen grappen verborgen zijn in de clou.

Sommige fans zeggen specifiek dat Sandler's recentere films "zich richten op een middelbare schoolpubliek in die ongemakkelijke levensfase tussen geanimeerde Disney-films en de gewaardeerde R Borat-komedie."

Is Adam met zijn films op kinderen gericht?

Het is heel logisch, vooral omdat Adam zelf kinderen heeft. Hoewel zijn kinderen (en vrouw) vaak in Sandler's films verschijnen, bereiken ze nu pas de leeftijd waarop ze zijn R-rated films kunnen bekijken.

De eigen kinderen van de acteur waren misschien zijn inspiratie voor het maken van meer kindvriendelijke inhoud, maar het is waarschijnlijk ook een slimme marketingactie.

Familiefilms zijn tenslotte een grote markt, en volwassenen die van Adams niet-PG-werk houden, kunnen hem aangetrokken voelen bij het kiezen van films voor hun gezin. Trouwens, zelfs als Adams kinderen weten dat hun vader ordinaire en soms ronduit ongemakkelijke films maakt, waarderen ze waarschijnlijk dat hij een bereik heeft dat niet helemaal gênant is.

Aan de andere kant, met Adams vermogen, kan hij elke film produceren die hij wil. En het lijdt geen twijfel dat zijn kinderen de bekendheid van hun vader niet erg vinden, ongeacht het R-label dat het meeste van zijn werk draagt.

Aanbevolen: