Deze ongemakkelijke toelating verklaart wat Jennifer Lawrence aan het doen was tijdens haar onderbreking van Hollywood

Inhoudsopgave:

Deze ongemakkelijke toelating verklaart wat Jennifer Lawrence aan het doen was tijdens haar onderbreking van Hollywood
Deze ongemakkelijke toelating verklaart wat Jennifer Lawrence aan het doen was tijdens haar onderbreking van Hollywood
Anonim

Jennifer Lawrence, een van de meest succesvolle vrouwelijke acteurs in Hollywood, trouwde in 2019 met de voormalige kunsthandelaar Cooke Maroney. Adam Mckay's komediefilm Don't Look Up uit 2021, waarin ze de rol van astronoom Kate Dibiasky speelde. Lawrence is een van de jongsten die de Academy Award voor Beste Actrice won, die ze won voor haar rol in het Silver Linings Playbook uit 2013 naast Bradley Cooper.

Op het moment dat ze de pauze nam, was Jennifer Lawrence een van de best betaalde acteurs in Hollywood. Ondanks het succes was haar in de periode tussen 2016 en 2019 te zien in een overvloed aan films die niet per se goed presteerden.

Toen stopte Jennifer natuurlijk met Hollywood, en kwam enige tijd later weer boven water met een nieuwe baby en een frisse kijk op haar carrière.

Hoe lang was Jennifer Lawrence weg van Hollywood?

Na de opnames van de Dark Phoenix nam Jennifer Lawrence twee jaar pauze van acteren. Haar volgende film kwam uit in december 2021 in de vorm van Don't Look Up. De actrice was sinds begin 2019 verloofd met Cooke Maroney en het stel stapte in oktober van hetzelfde jaar in het huwelijksbootje.

Ze vierden onlangs de geboorte van hun eerste kind, hoewel Lawrence later beweerde dat haar huwelijk in ieder geval niets te maken had met haar breuk. Het is bekend dat Lawrence dingen "zeer privé" houdt als het gaat om haar persoonlijke leven, maar ze heeft wel enkele details onthuld die suggereren wat ze aan het doen was terwijl ze weg was van Hollywood.

Wat deed Jennifer Lawrence terwijl ze niet acteerde?

Afgezien van het settelen van haar huwelijksleven en een pauze nemen van de paparazzi en de constante aandacht die ze jarenlang had gekregen, grapte Lawrence met Stephen Colbert dat ze intiem was, en vaak, met haar man tijdens haar pauze. Haar ongemakkelijke bekentenis leek behoorlijk accuraat; haar zwangerschap was tijdens die onderbreking in Hollywood.

Op een hilarische Jennifer-manier maakte Lawrence duidelijk dat ze gefocust was op haar huwelijk en het stichten van een gezin terwijl ze niet in de schijnwerpers stond.

Maar na al die drukke tijd in de slaapkamer, en met een baby in haar armen, twijfelde Jennifer aan haar acteercarrière, of komt ze sterker dan ooit terug?

Stopte Jennifer Lawrence met acteren omdat ze een baby had?

In een notendop, er is weinig dat erop wijst dat de geboorte van Jennifers baby veel te maken had met haar beslissing om tijdelijk te stoppen met acteren.

Begin 2018 was Jennifer Lawrence een van de best betaalde acteurs ter wereld. Ze had een overvloed aan filmaanbiedingen in de follow-up van haar Academy Awards-succes, maar lijkt niet al te blij met de keuzes die ze heeft gemaakt. Maar in een gesprek met Vanity Fair, suggereerde Lawrence dat ze niet het soort kwaliteitsinhoud creëerde dat ze wilde, en dat was een reden voor haar vertrek uit Hollywood.

Ik pompte niet de kwaliteit eruit die ik had moeten hebben. Ik denk gewoon dat iedereen me zat was. Ik was ziek van me geworden. Het was net op een punt gekomen dat ik niets meer kon doen klopt. Als ik op een rode loper liep, was het: 'Waarom rende ze niet?'… Ik denk dat ik het grootste deel van mijn leven mensen behaagde. Door te werken kreeg ik het gevoel dat niemand boos op me kon zijn: ' Oké, ik zei ja, we doen het. Niemand is gek.' En toen had ik het gevoel dat ik een punt bereikte waarop mensen niet blij waren met mijn bestaan. breng elke vorm van vrede in je ziel.”

De actrice beweerde dat haar onderbreking haar goed van pas had gebracht en dat ze van plan was om in de toekomst films te maken die haar aanspraken:

“De aandacht voor mij was zo hoog en extreem dat de set op een bizarre manier een grote ontsnapping was geworden. Iedereen behandelt je normaal. Het is niet alsof je in haar en make-up loopt en mensen zeggen: 'Oh, mijn God!' Maar je raakt opgebrand. Uiteindelijk moest ik mezelf afvragen: zeg ik ja omdat ik de volgende dag naar mijn werk wil? Of doe ik dit omdat ik deze film wil maken?”

Het lijkt erop dat Jennifer de zaken nu omgedraaid heeft, en ze kiest projecten die ze echt wil doen - tenminste, totdat ze het misschien weer buiten haar werk druk krijgt en een soortgelijke pauze neemt om haar gezin verder uit te breiden?

Aanbevolen: