Hoe het is om met Iggy Azalea te daten, volgens haar vriendjes

Inhoudsopgave:

Hoe het is om met Iggy Azalea te daten, volgens haar vriendjes
Hoe het is om met Iggy Azalea te daten, volgens haar vriendjes
Anonim

Iggy Azalea is van Australische afkomst, maar ze wist een enkeltje naar Amerika te bemachtigen en in korte tijd stond ze aan de top van de wereld Olympus of fame. Azalea wordt de rapprinses genoemd. Daarnaast staat ze bekend om haar chique lichaamsvorm. Maar hoe zit het met haar persoonlijke leven? Hier zijn alle details over haar vriendjes en hoe het is om met haar te daten volgens hen.

Iggy laat anderen niet met haar rotzooien

Iggy is altijd eerlijk en open geweest over haar verleden. Inclusief met wie ze is uitgegaan en wat voor soort dingen ze heeft meegemaakt. Toegegeven, het uitbrengen van een s-tape brengt de zaken naar een heel nieuw niveau.

Toen Iggy 17 was, begon ze haar eerste serieuze relatie met rapper Hefe Wine, die bijna twee keer zo oud was als zij. Maurice Williams, die ook door Hefe Wine gaat, beweerde een s-tape te hebben en zelfs haar echtgenoot te zijn. Echter, na een bittere juridische strijd, won Iggy de zaak en maakte duidelijk dat niemand met haar kan rotzooien. Ze had een relatie met Wine van 2008 tot 2010.

Gepassioneerd en hardwerkend

Enkele maanden nadat Iggy met rapper A$AP Rocky begon te daten, kreeg ze een tatoeage met zijn naam op haar vingers: Live, Love, A$AP. Hun affaire was rooskleurig (van 2011 tot 2012), maar tegen het einde van het jaar gingen ze uit elkaar en Azalea verwijderde de tatoeage.

Hoewel ze maar een jaar met elkaar waren uitgegaan, verdedigde A$AP Rocky haar toen mensen Iggy bekritiseerden vanwege haar enorme succes in 2015. Hij vertelde Billboard: "Die [situatie met Iggy] is jammer, want niemand wil dat Ik ben er vrij zeker van dat ze dat niet doet. Ik denk dat ze hard werkt, net als de rest van ons.'

Iggy zal niemand vergeven die haar bedriegt

De rapper en de NBA-speler, Nick Young, begon zijn relatie met Iggy nadat hij haar zijn WomanCrushWednesday noemde. Op Nicks 30e verjaardag in 2015 stelde hij de vraag en de twee begonnen plannen te maken om door het gangpad te lopen. Maar het paar moest de bruiloft pauzeren vanwege Iggy's muziekcarrière. Na een tijdje hoorde ze van het verraad van haar geliefde en annuleerde ze de verloving. Azalea zei dat ze hem ondanks haar grote liefde niet meer kon vertrouwen en dat de relatie niet hersteld kon worden. Zo eindigde hun verhaal. Ze dateerden van 2013 tot 2016.

Iggy wordt graag verwend, maar ze is erg aanhankelijk

Bijna direct nadat ze het uitmaakte met Young, had Azalea een nieuw vriendje: Rapper French Montana. Hun romance duurde ongeveer een half jaar (in 2016), en er leken geen harde gevoelens te zijn. Toen ze samen waren, kocht Montana haar zeven diamanten ringen. Hoewel ze maar een paar maanden met elkaar zijn uitgegaan, is het duidelijk dat Iggy graag verwend wordt met mooie sieraden.

Hiphopproducer Ljay Currie werd Iggy's volgende genegenheid. De twee waren romantisch verbonden van december 2016 tot juni 2017. Het is niet precies duidelijk waarom ze dingen beëindigden. Ze hielden echter van reizen en zetten een geliefd display op openbare plaatsen. Er zijn veel foto's van Iggy die Currie hartstochtelijk kust tijdens een reis naar Mexico.

Ze houdt van daten met rappers

In de herfst van 2017 werkten Azalea en Quavo samen aan Saviour en bleek dat ze meer waren dan alleen vrienden. Later verklaarde Iggy dat ze hem erg dankbaar was voor het steunen van haar op uitdagende momenten. Opnieuw werd ze halsoverkop verliefd op een rapper.

In 2018 ging het gerucht dat Iggy en TYGA een liefdesaffaire hadden, maar ze heeft het nooit bevestigd. Ze gingen allebei naar Coachella, brachten daar wat tijd samen door, maar niets meer.

In hetzelfde jaar bevestigde Azalea dat haar relatiestatus was veranderd toen ze met NFL-speler DeAndre Hopkins begon te daten. Maar ze nam haar woorden binnen een dag terug en zei dat ze weer vrijgezel was.

Wie is de vader van het kind van Iggy Azalea?

Het verhaal van Playboi Carti en Iggy begon in 2018, maar ze maakten het pas officieel in 2019. Al snel vestigden Azalea en Carti zich in Atlanta, en Iggy liet een verlovingsring zien tijdens een van haar interviews. Tegen het einde van het jaar werd bekend dat de rapper zes maanden zwanger was. Het gelukkige paar werd in het voorjaar van 2020 ouders. Azalea beviel van een jongen genaamd Onyx Kelly.

Net als veel andere stellen, lijkt het erop dat quarantaine het beste uit hun relatie heeft gehaald toen ze een paar maanden geleden uit elkaar gingen. Iggy maakte hun relatiestatus bekend in een reeks cryptische berichten op haar Instagram-verhaal. Ze schreef: "Mensen nemen loyaliteit als vanzelfsprekend aan, en daarom ben ik liever alleen."

Vervolgens volgde Iggy in een ander bericht haar cryptische opmerkingen op en spelde ze duidelijk voor fans. Ze zei: "Wat ik gisteravond bedoelde, was dat ik mijn zoon alleen opvoed en geen relatie heb." Fans verzamelden zich snel rond Iggy en riepen Playboi Carti uit omdat ze geen deel uitmaakten van het leven van hun zoon.

Van wat haar vriendjes over haar hebben gezegd, lijkt het erop dat Iggy een krachtige vrouw is die geen genoegen neemt met minder dan ze verdient.

Aanbevolen: