Dit is hoe het is om met Logan Paul te daten, volgens zijn ex-vriendinnen

Inhoudsopgave:

Dit is hoe het is om met Logan Paul te daten, volgens zijn ex-vriendinnen
Dit is hoe het is om met Logan Paul te daten, volgens zijn ex-vriendinnen
Anonim

Logan Paul is misschien begonnen als een ster op sociale media. Maar de afgelopen jaren heeft hij duidelijk gemaakt dat hij meer is dan een YouTube-sensatie, zij het een absoluut controversiële. Toch heeft Paul naam gemaakt in het boksen, nadat hij het op had genomen tegen Floyd Mayweather zelf (het gevecht had geen uitgeroepen winnaar, maar Paul liep naar verluidt toch weg met $ 20 miljoen).

Sinds hij een ster werd, is er ook enige fascinatie voor het datingsleven van Paul. Tegelijkertijd hebben enkele van de vrouwen met wie hij is gelinkt ook openhartig verteld over hun relatie met de YouTube-ster.

Teala Dunn en Alissa Violet

Dunn is een ster op de sociale media die enkele jaren geleden met Paul werd gelinkt. Hoewel hun werkelijke relatie nooit werd bevestigd, verschenen Dunn en Paul samen in verschillende flirterige video's. In het verleden had Dunn Paul ook wel haar 'YouTube-crush' genoemd. Later onthulde Dunn ook dat zij en Paul kusten en 'verbonden' waren. Nadat ze samen video's hadden gemaakt, gingen Dunn en Paul schijnbaar elk hun eigen weg.

En hoewel het onduidelijk is of de twee door de jaren heen vrienden zijn gebleven, is het niets waard dat Dunn hem belde nadat Paul een video-opname in het Aokigahara-bos had uitgebracht, waarop een wazig beeld te zien was van een man die zelfmoord pleegde. "Eerlijk gezegd, toen ik zag dat hij die video had geüpload, schrok ik", zei ze in een vlog. “Ik walgde ervan. Ik was teleurgesteld. Ik was echt geschokt.”

Alissa Violet en Paul waren op een gegeven moment zeker een item, hoewel de twee nooit officieel een koppel werden. Hun relatie was ook behoorlijk controversieel, omdat Violet zogenaamd met Paul's broer, Jake, was rond de tijd dat ze samenkwamen.“We gingen naar een club, met een stel van onze vrienden, en toen kwamen ik en Logan bij elkaar. Ik walg er nog steeds van, want het is niet wie ik ben', bekende Violet terwijl hij sprak over de docuseries van Shane Dawson. Ze onthulde ook dat ze Paul later een bericht had gestuurd over hun afspraak en hem had gevraagd niets te zeggen, omdat het "een slechte beslissing van ons beiden" was. Als reactie zou Paul echter hebben gezegd: "Ik ben een wilde, ik ben een buitenbeentje."

Sindsdien zei Violet dat ze zich gebruikt voelde. "Ik heb het gevoel dat ik een pion in hun spel was", legde ze uit. "Ze proberen elkaar altijd op te lichten. Ik was gewoon een doelpunt." Ondertussen heeft Paul de beweringen van Violet ontkend. Tijdens een van True Geordie's YouTube-podcasts beweerde hij dat Paul de kwestie aan de orde stelde en ontkende dat hij ooit zoiets had gezegd. De YouTube-ster zou naar verluidt zelfs hebben opgemerkt: "In welke echte situatie zou iemand dat ooit zeggen?"

Chloe Bennet

Paul en Bennet begonnen elkaar te zien nadat de twee elkaar ontmoetten op de set van Valley Girl. En toen fans Bennet vroegen waarom ze met de YouTube-ster aan het daten was, merkte de actrice op dat Paul "aardig, creatief, grappig, levendig nieuwsgierig naar het leven was, bizar als f op de beste manieren, een grote sukkel, en hij is een van mijn beste vrienden.” Bennet voegde er ook aan toe: "Hij heeft mijn leven ten goede veranderd en ik heb hetzelfde voor hem gedaan."

Het knipperlichtpaar ging net na drie maanden uit elkaar. En terwijl hij met The Hollywood Reporter sprak, herinnerde Paul zich een ruzie met Bennet vlak voor een geplande reis naar Tokio (Paul ging uiteindelijk maar Bennet ging niet met hem mee). Ze hadden naar verluidt ruzie omdat Paul erop stond dat ze in verschillende hotels zouden verblijven. Tijdens hun gevecht herinnerde Paul zich ook een onheilspellend gesprek met de actrice. "Ze zegt:" Yo, dit gedrag zal je in de kont bijten. Ik weet niet hoe, ik weet niet wanneer, maar je gaat crashen en verbranden.'" Kort daarna bracht Paul de controversiële Aokigahara Forest-video uit.

Josie Canseco

Voor zover fans weten, zijn Canseco en Paul in 2020 een item geworden. Onverwacht gingen ze echter voorgoed uit elkaar nadat ze hun relatie in 2020 kort hadden verzoend. Tijdens een gesprek met Charlotte D'Alessio op haar Between Good and Evil-podcast, erkende Canseco wel dat zij en Paul "samen een s hebben meegemaakt". Ze zijn echter vrienden gebleven, zelfs nadat ze uit elkaar gingen. Het model legde uit: "We zagen gewoon niet per se een toekomst met wat we daar hadden op dat moment, hoewel het nu goed gaat."

In feite bleef Canseco zelfs aan de zijde van Paul rond de tijd dat hij zich voorbereidde om tegen Mayweather te vechten. "Hij heeft een trainingskamp, ik probeer gewoon ondersteunend te zijn en te zijn wat hij nodig heeft in een partner en ik denk andersom", legde ze uit. Dat gezegd hebbende, is het ook de moeite waard om op te merken dat Canseco's vader, gepensioneerde honkbalster Jose Canseco, openlijk ruzie heeft gehad met haar ex, die, naar zij wenst, zou stoppen. "Hij overschreed een grens van egoïstisch zijn en me in verlegenheid brengen door iemand te roepen met wie ik nog steeds heel close ben", legde het model uit. “Hij kwam bij Logan’s vader en tweette foto’s en zei shit. Ik f niet met die nep-internet-s.”

Sinds de splitsing van Canseco is Logan gespot met TikTok-ster Addison Rae, wat leidt tot geruchten dat de twee aan het daten zijn. Rae heeft echter ontkend dat ze de ster van de sociale media ziet.

Aanbevolen: