De koningin vertrouwt volledig op haar kleindochter Kate Middleton om de koninklijke monarch te leiden

Inhoudsopgave:

De koningin vertrouwt volledig op haar kleindochter Kate Middleton om de koninklijke monarch te leiden
De koningin vertrouwt volledig op haar kleindochter Kate Middleton om de koninklijke monarch te leiden
Anonim

Kate Middleton staat in de publieke belangstelling sinds ze in 2011 met prins William trouwde. Haar tien jaar lange loopbaan als koninklijk was in wezen een perfecte rit.

De fans houden van haar… de roddelbladen kwijlen over haar… en de koningin is dol op haar.

Het is veilig om te zeggen dat koningin Elizabeth zou willen dat niemand anders haar plaats naast de hertogin inneemt. De toekomst van de koninklijke monarchie voelt veilig in de handen van prins William en Kate.

In een nieuw interview met Joe Little zei hij dat "de koningin veel vertrouwen heeft in Kate", vooral nu, te midden van al het drama dat de koninklijke familie omringt "in termen van de gevolgen". Volgens Little maakte de koningin een grote show die vertrouwen had toen ze Kate de koninklijke familieorde schonk, iets dat alleen wordt gegeven aan de vrouwelijke leden van de koninklijke familie die al geruime tijd in de buurt zijn en van groot belang worden geacht. steun aan de koningin."

Door het drama met Prins Harry en Meghan Markle zagen prins William en Kate eruit als engelen. De manier waarop ze met die situatie omgingen, bewees des te meer hoe loyaal prins William en Kate zijn aan de monarchie.

Ze hebben allebei laten zien dat ze het waard zijn om op een dag koning en koningin van Engeland te zijn.

William en Kate bij het Sport Uniting Communities Initiative

"Geweldige dag vol activiteiten omringd door betrokken spelers, coaches en vrijwilligers ⚽?."

Een gebruiker merkte op: "Geweldig om onze toekomstige koning en koningin echt in contact te zien met jonge mensen ??❤️," terwijl een ander eraan toevoegde: "Jullie twee zijn een grote aanwinst voor dit land, heel erg bedankt ? ??."

Kate Middleton is geliefd bij Engeland en heeft de verwachtingen van de koningin overtroffen, waardoor ze verreweg de beste kandidaat is om ooit haar titel te erven.

"Kate heeft haar eigen plekje binnen de koninklijke familie gevonden", zei Little."En ze concentreert zich op dingen die veel voor haar betekenen, waarvan ze denkt dat ze iets aan het goede doel kan geven … op een geweldige manier." Kate houdt zich ook "aan de traditie" als koninklijk, terwijl ze nog steeds erkent hoe "de moderne koninklijke familie moet evolueren."

Koningin Elizabeth en de hertogin

"Ik zou zeggen dat de koningin veel vertrouwen heeft in de toekomstige prins en prinses van Wales William en Catherine zullen op een dag en, weet je, in de volheid van de tijd … koning William en koningin Catherine zijn," voegde Little toe.

Aanbevolen: