Hier is waarom Twitter dol is op de hilarische reacties van de koningin tijdens het koninklijke jubileumevenement

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Twitter dol is op de hilarische reacties van de koningin tijdens het koninklijke jubileumevenement
Hier is waarom Twitter dol is op de hilarische reacties van de koningin tijdens het koninklijke jubileumevenement
Anonim

Sommige verrassende momenten gaan viraal en trending op Twitter. Onlangs veroverden de geamuseerde reacties van Hare Majesteit The Queen op een komiek tijdens een openbaar evenement de sociale media stormenderhand, met koninklijke toeschouwers in de steek bij de wetende reacties van de koninklijke. De koningin, die momenteel in slechte gezondheid verkeert en worstelt met mobiliteitsproblemen, verheugde haar fans toen ze de laatste avond van een paardenshow, 'A Gallop Through History', bijwoonde om haar platina jubileum te vieren. De 96-jarige, een bekende paardenliefhebber, was in staat om de paardensportshow bij te wonen, ondanks het feit dat ze zich enkele dagen eerder terugtrok uit de officiële opening van het parlement - waardoor fans een grapje maakten dat ze een evenement had gekozen dat ze beter zou willen dan de andere.

Dus waarom lachte de koningin tijdens het buitenevenement? En wat hebben mensen online gezegd over de komische timing van de vorst? Lees verder om erachter te komen.

8 Wat gebeurde er tijdens het Koninklijk Jubileumevenement?

Hare Majesteit verscheen verrassend op het avondevenement in de buitenlucht, voor de gelegenheid gekleed in een glinsterende blauwe jurk en gewikkeld in een grote sjaal om haar gezellig te houden. Zittend in de koninklijke loge werd de vorst getrakteerd op een processie van paarden en optredens van historische koningen en koninginnen.

7 Wat was de grap van Omid Djalili?

Tijdens de show verscheen de Britse komiek Omid Djalili op het podium en maakte een wrange grap over de aanwezigheid van de koningin.

"Bedankt dat je ons hebt gekozen boven de Opening van het Parlement", zei Djalili, verwijzend naar de afwezigheid van de koningin bij de ceremonie vorige week.

"Je hebt het juiste gedaan", grapte hij, "en ik heb £ 5 gewonnen met een weddenschap met de eigenaar van mijn plaatselijke kebabzaak in Ipswich."

6 Hare Majesteit de Koningin genoot van de grap

Geamuseerd stak de royal haar hand in de lucht, maakte een zwaaiend gebaar en haalde haar schouders op. Het publiek was opgetogen en genoot van de korte interactie tussen de komiek en het staatshoofd. Het publiek applaudisseerde.

5 Royal Fans genoten ook van de grap

Onmiddellijk werd Twitter overspoeld met gebruikers die berichten plaatsten over het grappige moment - de clip viraal verzenden. Fans waren verheugd om de koningin energiek, gelukkig te zien en nog steeds in het bezit van haar droge humor en humor.

'Geweldig om de koningin weer op de been te zien en weer te lachen.' zei Piers Morgan, een grote fan van Hare Majesteit.

'Omid Djalili "Bedankt dat je ons hebt gekozen boven de Staatsopening van het Parlement" krijgt een enorme lach en een brutale zwaai van de koningin. Wat een geweldige sport is ze!' observeerde een andere fan.

'De koningin ha alt haar schouders op alsof ze niet begrijpt waarom er zoveel ophef over is. Zo schattig.' zei een ander.

4 En fans waren blij om de koningin te zien lachen

Veel mensen die toekeken waren gewoon blij om de koningin te zien glimlachen, na een paar zorgwekkende maanden voor de gezondheid van de vorst. Het koninklijk genoot kennelijk van de avond, zowel van het optreden als van de optocht van paarden. Haar gelukkig zien was de echte traktatie, en koninklijke fans online deelden hun vreugde over het krijgen van een zeldzame glimp van de koningin, die nu minder koninklijke taken vervult en zelden in het openbaar wordt gezien. Dat ze nog steeds evenementen bijwoont en om zichzelf kan lachen, werd als een goed teken geïnterpreteerd.

3 Sommige mensen zagen de grappige kant echter niet

Sommige mensen vonden het moment niet zo grappig, en zagen zelfs dat de komiek de koningin openlijk bespotte en in feite de avond verpestte. Ze zeiden ook dat de toon van Omid Djalili totaal verkeerd was en niet paste in de sfeer van de avond - aangezien geen van de andere artiesten zulke grappen over de koningin had gemaakt.

'Het platinajubileum van de koningin, oh jee, waarom heeft OMID Djalili het verpest door te proberen het op te blazen!' klaagde een tv-kijker online.'Domme woordspelingen, Domme bril met Union Jack enz., zielig! Dit zijn serieuze, niet komische circusdingen! Hij had ongelijk om gevraagd te worden voor dit serieuze feest!'

2 Sommige fans denken dat de koningin het recht heeft verdiend om te kiezen welke evenementen ze bijwoont

Koningin Elizabeth Dieet
Koningin Elizabeth Dieet

Anderen wezen erop dat de koningin niet geplaagd moet worden om te kiezen en te kiezen: 'De koningin heeft alle recht verdiend om haar energie te sparen voor feestelijke momenten waarvan de natie samen met haar kan genieten. Nu is het tijd voor prins Charles om het zware werk te doen.'

1 Het waren niet allemaal grappen tijdens het koninklijke jubileumevenement

Hoewel er tijdens de processie zeker gelachen werd, scheen de betekenis achter het evenement door. Het was een tijd om Hare Majesteit te waarderen. De avond werd samengevat door een onwaarschijnlijk persoon: Hollywood A-lister Tom Cruise.

Cruise nam even de tijd om de enorme menigte te vertellen dat het 'een echte eer en een voorrecht' was om deel uit te maken van de Queen's Platinum Jubilee-vieringen in Windsor. Hij zei: 'Wat ze heeft bereikt is historisch.'

'Ze heeft presidenten, wereldleiders, mensen uit alle lagen van de bevolking ontmoet. Niet alleen Amerikanen, maar de wereld kent de waardigheid, toewijding en vriendelijkheid, dat is wat ik altijd over haar heb gevoeld. Iemand die haar positie begrijpt en die heeft vastgehouden door een geschiedenis die de afgelopen 70 jaar buitengewoon is geweest.'

Aanbevolen: