Het moment waarop Rebel Wilson besloot haar lichaam te transformeren

Inhoudsopgave:

Het moment waarop Rebel Wilson besloot haar lichaam te transformeren
Het moment waarop Rebel Wilson besloot haar lichaam te transformeren
Anonim

Zelfs tijdens haar drukke werkdagen op de set, vindt Rebel Wilson 90 minuten voorafgaand aan de shoot en gaat ze naar de sportschool voor een training. We hebben deze formule eerder gezien met mensen als Dwayne Johnson en Mark Wahlberg, die 's ochtends vroeg opstaan, zich in het zweet werken en de dag goed beginnen.

In tegenstelling tot Dwayne en Mark die dit op jonge leeftijd kregen toegediend, worstelde Wilson om een vaste routine te beginnen en schone eetgewoonten aan te nemen. Het duurde een specifiek moment om een verandering in de getalenteerde actrice teweeg te brengen.

We bekijken wat het moment was, samen met de kleine veranderingen die ze onderweg aanbracht in haar levensstijl. Haar reis is inspirerend en het bewijst dat het nooit te laat is om iets ten goede te veranderen, hoe moeilijk of moeilijk ook, het lijkt misschien aan het begin.

Ze probeerde verschillende keren eerder af te vallen

Net als zoveel anderen had Rebel Wilson van tevoren verschillende diëten geprobeerd, maar geen ervan leek echt te blijven. Ze zou op korte termijn vooruitgang boeken, maar uiteindelijk was het terug naar dezelfde routines.

Als je aan een gezonde levensstijl begint, is de naam van het spel een lang leven en het vinden van een duurzame manier om een langdurig dieet te volgen, Wilson zou uiteindelijk die perfecte routine vinden en veel ervan had te maken met bewust eten.

Volgens de celeb is de tijd nemen tijdens het eten en stoppen als je je verzadigd voelt een heel belangrijk element dat onopgemerkt blijft. Dit was een grote verandering, aangezien ze in het verleden toegaf dat ze een zak chips at zonder het zelfs maar te merken. Ze verklaarde ook dat het eten van je emoties een ander groot deel van haar gewichtstoename was, opnieuw alleen om te worden opgelost.

Bovenal vergt het een toewijding en een sterke drive. Er is een bepaald moment waarop dit allemaal vorm kreeg voor de actrice. Uiteindelijk schreef ze een brief aan zichzelf en beloofde ze te veranderen. Het bleek dat die brief de drijvende kracht was achter een geweldige transformatie.

Beslissen om haar eieren begin 2020 te bevriezen was het keerpunt

Er waren twee belangrijke drijvende factoren die de verandering veroorzaakten. Ten eerste wilde Wilson haar eieren invriezen en daarbij erkende ze dat de eieren zo gezond mogelijk moesten zijn. Om haar belofte waar te maken, schreef Rebel zichzelf begin 2020 een brief.

"Toen 2020 ronddraaide, schreef ik mezelf een brief en zei dat ik alles zou geven, en toen deed ik het."

Het is uiteindelijk allemaal gelukt en een geweldige les om hier te leren, het is nooit te laat om iets te veranderen. Wilson geeft wel toe dat ze wenste dat de veranderingen eerder betrokken waren geweest, hoewel ze nog steeds erg dankbaar is dat ze heeft besloten om in haar latere jaren een verandering aan te brengen.

"Het is nooit te laat om jezelf te verbeteren - om je gezondheid, je hart, je geluk, je harmonie te verbeteren. Voor iedereen die deze week gewoon een beetje beter probeert te zijn: ga ervoor! Elk beetje telt. Elke inspanning is het waard. Je bent het waard."

Nu was de reis om er te komen niet gemakkelijk, maar ze bracht hier en daar fundamentele veranderingen aan die op hun beurt zouden leiden tot gezonde dagelijkse gewoonten.

Basisveranderingen maakten het verschil

Het draait allemaal om de kleine veranderingen, een drastische verschuiving maken is nooit de juiste keuze, dit kan leiden tot een zware strijd. Voor Wilson ging het allemaal om geleidelijke verandering.

"Wat ik heb geleerd is dat het echt de kleine dingen zijn die ik elke dag doe die een verschil maken… Iedereen kan gaan wandelen en meer water drinken en kleine, consistente dingen doen die hun leven zullen verbeteren. Het is niet te laat om te beginnen, het maakt niet uit hoe oud je bent."

Er zijn onderweg belangrijke wijzigingen aangebracht. Volgens Eat Well zijn slaap en wateropname een aantal cruciale factoren. Wilson verklaarde dat ze de hele dag door gehydrateerd blijft.

Bovendien was haar suikerinname ooit erg hoog, waardoor deze aanpassing en het zich bewust zijn van suikerhoudend voedsel ook een heel eind is gekomen.

Ten slotte is het activiteitenniveau cruciaal. Wilson tilt geen h alters van 200 pond boven haar hoofd. In plaats daarvan probeert ze zo actief mogelijk te blijven, vooral als het gaat om wandelingen en trektochten. Ze vindt deze oefening erg therapeutisch en iets wat ze waardeert.

"Ik heb me nooit gerealiseerd hoe leuk ik het vond om te wandelen en de natuur in te gaan. Er is niets beter dan je longen te vullen met frisse lucht."

Een geweldige transformatie waar we allemaal van kunnen leren.

Aanbevolen: