10 keer dat muzikanten Rihanna's naam in hun liedjes zeiden

Inhoudsopgave:

10 keer dat muzikanten Rihanna's naam in hun liedjes zeiden
10 keer dat muzikanten Rihanna's naam in hun liedjes zeiden
Anonim

Muzikant Rihanna werd beroemd in 2005 met haar debuutsingle " Pon de Replay" en sindsdien is ze erin geslaagd om opnieuw uit te vinden zichzelf en haar muziek om fans over de hele wereld aan te spreken. Tegenwoordig wordt de Barbadiaanse zangeres beschouwd als een van de meest getalenteerde en innovatieve muzikanten van haar generatie en ze inspireert zeker tal van andere artiesten.

Aangezien RiRi ultraberoemd is, komt het zeker niet als een verrassing dat andere artiesten haar vaak in hun liedjes noemen. Van vrouwelijke rappers als Doja Cat en Cardi B tot beroemde muzikanten waar RiRi romantisch mee verbonden is, zoals Drake en A$AP Rocky - blijf scrollen om erachter te komen welke artiesten de beroemde zangeres in hun liedjes hebben genoemd!

10 Doja Cat - "Vrouw"

De lijst wordt afgetrapt door rapper Doja Cat die Rihanna noemde - wiens volledige naam Robyn Rihanna Fenty is - in het nummer "Woman" van haar derde studioalbum Planet Her dat dit jaar is uitgebracht. Hier zijn de teksten:

"Ik bedoel, ik zou de leider kunnen zijn, het hoofd van alle staten / ik zou kunnen glimlachen en schudden tot zijn zakken leeg zijn / ik zou de CEO kunnen zijn, kijk maar naar Robyn Fenty/ En ik zal er voor je zijn, want jij zit in mijn team, meid"

9 Cardi B en YG - "She Bad"

Over succesvolle vrouwelijke rappers gesproken - de volgende op de lijst is Cardi B. In 2018 bracht Cardi B haar debuutstudio-album Invasion of Privacy uit en in het nummer "She Bad", waaraan ze samenwerkte met YG, kunnen fans Rihanna horen genoemd worden. Trouwens, Rihanna, model Chrissy Teigen wordt ook genoemd. Hier zijn de teksten:

"Ik heb Chrissy Teigen nodig / Ken een slechte bich als ik er een zie (yeah, woo) / Tell Rih-Rih Ik heb een trio nodig"

8 The Wanted - "Walks Like Rihanna"

Laten we verder gaan met de Engels-Ierse boyband the Wanted. De band noemde Rihanna in hun nummer "Walks Like Rihanna" van hun derde studioalbum Word of Mouth uitgebracht in 2013.

Hier zijn de teksten:

"Ze kan niet zingen / Ze kan niet dansen / Maar wat maakt het uit / Ze loopt als Rihanna"

7 Drake - "Buried Alive Interlude"

Natuurlijk zou deze lijst niet compleet zijn zonder de Canadese rapper Drake. De ster noemt RiRi in zijn nummer "Buried Alive Interlude" van zijn tweede studioalbum Take Care, uitgebracht in 2011. Hier zijn de teksten:

"Felle lichten en Rihanna als een vriendin / Mijn ondeugd is vergelijkbaar, vrouwen houden ervan als je mijn type bent"

6 Eminem - "Zeus"

Een andere rapper die de beroemde Barbadiaanse zanger in zijn teksten noemde, is Eminem. In 2020 bracht Eminem zijn elfde studioalbum Music to Be Murdered By uit, en in het nummer "Zeus" noemde hij de zanger. Hier zijn de teksten:

Maar, ik, zolang ik het opnieuw beloof om eerlijk te zijn / En van harte, excuses, Rihanna / Voor dat nummer dat is uitgelekt, het spijt me,Ri / Het was niet bedoeld om je verdriet te doen

5 Conor Maynard - "Vegas Girl"

Laten we verder gaan met de Engelse zanger Conor Maynard die RiRi ook in een nummer noemde. In 2012 bracht hij zijn debuut studioalbum Contrast uit en in het nummer "Vegas Girl" noemde hij Rihanna. Naast Rihanna worden ook muzikanten Keri Hilson, Beyoncé en Alicia Keys genoemd. Hier zijn de teksten:

"Ik sla je neer alsof je Keri bent / Vergeet je naam zoals Rihanna / Je kunt de wereld leiden, Queen B / Wees ondenkbaar, Alicia"

4 French Montana Feat. Charlie Rock - "Shot Caller"

In 2011 bracht rapper French Montana zijn mixtape Mister 16: Casino Life uit en daarop vermeldt hij de beroemde zanger in het nummer "Shot Caller" - waarin ook Charlie Rock te horen is.

Hier zijn de teksten:

"Shorty heeft potentieel, ik zou haar sponsor kunnen zijn / ontmoette haar backstage tijdens een zomerjamconcert / Hair like Rihanna shoe game was awesome"

3 Kinderachtige Gambino - "Sunrise"

Laten we verder gaan met zanger en rapper Childish Gambino die in 2011 zijn debuutstudio-album Camp uitbracht. Daarop staat een nummer genaamd "Sunrise" waarin hij de Barbadiaanse zanger noemt. Hier zijn de teksten:

"Ze blijft liggen als die nieuwe jas die ik voor haar heb gekocht / And the fly Rihanna girls be drinkin' my coconut water"

2 A$AP Rocky - "Fashion Killa"

Een andere rapper die - tot niemands verrassing - de lijst van vandaag heeft gehaald, is A$AP Rocky. In 2013 bracht hij zijn debuut studioalbum Long uit. Live. ASAP, en Rihanna werd genoemd in het nummer "Fashion Killa" ervan. Naast Rihanna worden ook zangeres Madonna en rockband Nirvana genoemd. Hier zijn de teksten:

"Haar houding Rihanna, ze krijgt het van haar moeder / Ze jiggy als Madonna, maar ze trippy als Nirvana"

1 Fifth Harmony Feat. Meghan Trainor - "Dapper, eerlijk, mooi"

En tot slot, de lijst met meidengroep Fifth Harmony en zangeres Meghan Trainor. In 2015 bracht Fifth Harmony hun debuut studioalbum Reflection uit en ze werkten samen met Megan Trainor aan het nummer "Brave, Honest, Beautiful". Daarin wordt RiRi genoemd naast zangeres Madonna - en hier zijn de teksten:

"Je bent onverschrokken en je bent mooi, je bent mooi / Dus zeur als Rihanna / Ga poseren als Madonna"

Aanbevolen: