15 Verrassende feiten over de niet-zo-vriendelijke relatie van Nicki Minaj en Cardi B

Inhoudsopgave:

15 Verrassende feiten over de niet-zo-vriendelijke relatie van Nicki Minaj en Cardi B
15 Verrassende feiten over de niet-zo-vriendelijke relatie van Nicki Minaj en Cardi B
Anonim

Nicki Minaj en Cardi B zijn twee grote namen in de rapmuziekwereld en beide vrouwen hebben negatieve opmerkingen over elkaar gemaakt. Natuurlijk krijgen deze opmerkingen eindeloos veel aandacht in de media. Hun rivaliteit is overgeslagen naar hun persoonlijke leven. Ze kregen een fysiek gevecht op het soort evenement dat stijlvol zou moeten zijn.

Nicki Minaj werd beroemd dankzij haar albums, waaronder Beam Me Up, Pink Friday, The Pinkprint en Queen. Ze acteerde in films en werd gekozen als jurylid bij American Idol. Ze sneed een niche voor zichzelf uit, als rapper met een kenmerkende stijl. Minaj heeft een enorme fan op sociale media.

Cardi B werd een mediasensatie dankzij haar talent en charme. Bodak Yellow, Girls Like You en Invasion of Privacy zijn enorm populaire albums die haar naar de top van de Billboard Hot 100 brachten. Ze werd door Forbes bestempeld als de meest invloedrijke vrouwelijke rapartiest.

Blijf lezen om wat minder bekende feiten te ontdekken over hoe hun niet-zo-vriendelijke relatie in de loop der jaren is geëvolueerd.

15 De beruchte vechtpartij tijdens de New York Fashion Week

Nicki Minaj en Cardi B kregen ruzie tijdens de New York Fashion Week in september 2018. Het gebeurde zo dat Cardi B Nicki hoorde kritiek op haar moederschap. Er was een video vrijgegeven door TMZ waarin Cardi B schreeuwde, schoenen gooide en naar iemand sprong die op Minaj leek.

Omstanders waren verbijsterd. Cardi gaf later toe dat de dingen fysiek werden, volgens People.

14 Het spoor van haat en rivaliteit

Zoals we net vermeldden, kreeg dat dramatische verhaal aandacht. Mensen waren zo geïnteresseerd in de hele confrontatie en de media genoten echt van het drama. Afgezien van wat professionaliteit, zoals Minaj die Cardi B feliciteerde met het feit dat Bodak Yellow de nummer één positie innam, waren er onmiskenbare uitingen van haat en rivaliteit tussen de twee dames.

13 De brutale Instagram-reactie

Op Instagram stond een onaangename post die de spot dreef met Cardi B's rapstijl. Het bericht kreeg een like van Minaj. Dit trok wenkbrauwen op. Later vond Minaj echter een Tweet leuk waarin werd beweerd dat de specifieke post op Instagram (die ze leuk vond) een nep- en gephotoshopte foto van Cardi B liet zien.

12 De directe treffer

De tekst van het lied van Katy Perry, Swish Swish, met Nicki Minaj, dat in mei 2017 werd uitgebracht, ging als volgt: "My life is a movie, I'm never off set/Me and my amigos (no offset)".

Men dacht dat dit een kleine diss was tegen Cardi B's echtgenoot, Offset. Dit was een soort passief-agressieve manier om de Be Careful-zanger te spotten.

11 Idols worden rivalen

In dezelfde maand dat Swish Swish viel, toonde Cardi B zich op Instagram zorgen over 'idolen die rivalen worden'. Ze haatte het. Ze zei dat ze beter af was als een gewoon meisje in de kap. Destijds kon ze iedereen slaan die ervoor koos om met haar te rotzooien. Nu, in de nep-professionele wereld, had ze geen andere keuze dan het los te laten.

10 Cardi B's gevoelige Instagram-post

Volgende maand drong Cardi B er bij haar fans op aan haar niet te vergelijken met andere artiesten. Dit was een Instagram-post waarin ze verklaarde dat ze haar eigen stijl en pad had, die niet te vergelijken waren met de stijlen en paden van anderen. Bedoelde ze, haar niet te vergelijken met Nicki? Waarschijnlijk, toch?

9 De No Flag-controverse

Een nieuw drama begon toen Cardi B een deal tekende met Atlantic Records in augustus 2017. Minaj's nieuwe nummer, No Flag, bevatte teksten die rechtstreeks op Cardi B leken te zijn gericht. De tekst zei: "Everything you're kleine schoffel krijgen komt door mij."

Toen er controverse uitbrak, twitterde Minaj dat ze de teksten lang voor de vete had geschreven! Oh, oké!

8 Cardi B slaat terug

De tekst van Minaj's lied viel echter niet erg goed bij Cardi B. Ze twitterde terug: "Laat deze hoes me niet storen", een regel van haar beroemde nummer, Bodak Yellow. Haar tweet klonk absoluut als een reactie op de lyrische aanval van Minaj.

7 De rappers sissen in motorsportvideo

Toen Cardi B's Bodak Yellow nummer één werd, waardoor ze na 1998 de eerste vrouwelijke rapper werd, feliciteerde Minaj haar. Cardi B bedankte haar hartelijk. Tot ieders verbazing speelden de twee samen in het nummer MotorSport. Alles ging goed totdat de twee interviews gaven over het nummer. Ze spraken afzonderlijk en het veroorzaakte weer een ander conflict.

6 Nepgevecht om fans te vermaken?

Tijdens een gesprek met Capital XTRA zei Cardi B dat, toen ze voor het eerst naar het nummer MotorSport luisterde, het nog niet af was. Dus greep ze de kans om op het circuit te zijn en het af te maken.

In een ander interview beweerde ze dat de ruzie tussen haar en Minaj allemaal verzonnen was door het internet, voor de lol.

5 Nicki Minaj ha alt uit naar Cardi B op Queen Radio

Nicki Minaj deelde gedachten over Cardi B tijdens haar toespraak op haar Queen Radio-show. Ze zei dat ze niet op haar tong zou bijten, zelfs niet als Cardi B zich slecht voelde over alles wat ze op sociale media over haar plaatste.

Van haar kant vond Cardi B het verstandig om wat minder gevoelig te zijn voor dingen die op sociale media worden gezegd en geschreven. Er zou kritiek zijn, maar ze zou proberen niet te overdreven te reageren, indien mogelijk!

4 Nicki Minaj wakkert nieuwe controverse aan

Minaj werd boos over het eerste interview van Cardi B, dat zich richtte op het onvoltooide nummer. Ze zei dat het haar pijn deed. Het stoorde haar dat Cardi B nooit haar oprechte liefde toonde in interviews.

Optreden met Minaj zou een kans zijn die elk meisje graag zou aangrijpen, maar Cardi B was niet blij als het ging om de samenwerking met Minaj.

3 Nicki Minaj blokkeert Cardi B op Twitter

Minaj blokkeerde Cardi B al snel op Twitter, voor een korte periode, en Cardi B reageerde: "Stel je voor dat je me ondertitelt, maar je blokkeerde me van alle sociale media." Vervolgens kwam de krachtmeting op het feest van Harper's Bazaar in september 2018. Cardi B reageerde heftig op Minaj's kritische opmerking over haar opvoedingsvaardigheden.

Minaj ontkende de beschuldiging volledig, maar Cardi B schreef woedende regels op sociale media over Minaj.

2 Cardi B's zus beschuldigt Minaj-fans van agressieve teksten en bedreigingen

In oktober 2018 beschuldigde Cardi B's zus, Hennessy, Minaj van het weggeven van de persoonlijke contactgegevens van Cardi B aan fans. Ze beschuldigde ook Nicki Minaj-fans van het sturen van dreigende sms'jes naar haar zus.

Minaj verwierp de aanklacht heftig tijdens een aflevering van Queen Radio. Ze sprak ook over de ruzie op het feest van de modeweek in New York, en hield vol dat het Rah Ali, de Love and Hip Hop-artiest, was die tijdens dat evenement slecht over Cardi B sprak.

1 Nicki Minaj en Cardi B Peace Out

Later dat jaar kreeg het betere verstand de overhand en riepen de twee zangers een tijdje vrede. Cardi B schreef op Twitter dat het tijd werd dat de publieke gevechten en onvriendelijke uitwisselingen achter de rug werden. Ze wilde zich concentreren op positieve dingen. Minaj stemde ermee in om 'de dingen positief te houden en het pushen' in 2019.

De vete is echter nog niet helemaal weggeëbd!

Aanbevolen: