Miljardair Elon Musk recht op minder kinderbijslag na verhuizing naar Texas

Inhoudsopgave:

Miljardair Elon Musk recht op minder kinderbijslag na verhuizing naar Texas
Miljardair Elon Musk recht op minder kinderbijslag na verhuizing naar Texas
Anonim

Nu Grimes en Elon Musk officieel uit elkaar zijn, wat staat X Æ A-12 te wachten?

Baby X kwam op 4 mei 2020 ter wereld voor zijn moeder met zwaard en tech-miljardair-vader. Grimes en Elon zijn nooit getrouwd, maar hebben allebei nog steeds dezelfde financiële verantwoordelijkheid om hun kleine bundeltje letters en cijfers in leven te houden.

Grimes' fans hebben zojuist iets gevonden dat zou kunnen betekenen dat Elon niet veel van zijn geld zal bijdragen aan dit hele gedoe over het opvoeden van kinderen. Gelukkig is Grimes zelf miljonair, maar fans vinden het ongelooflijk oneerlijk dat de op een na rijkste man ter wereld uiteindelijk (relatief) zo weinig aan zijn eigen zoon zou kunnen geven.

Lees verder om meer te weten te komen over de specifieke wet die Elon het recht geeft om slechts een klein percentage van zijn vermogen aan zijn kind te geven.

De 'Kindergeldlimiet'

Afbeelding
Afbeelding

Achtergrond: Elon Musk heeft eigenlijk zes kinderen, waaronder Baby X. Hij verkocht vorig jaar ook de meeste van zijn huizen en bezittingen en verhuisde van Californië naar een klein huurhuis in Austin, Texas.

Californië heeft geen 'kinderbijslagplafond', oftewel een limiet op hoeveel kinderbijslag ouders mogen betalen op basis van hun inkomen. Voor Texanen is de kinderbijslag maximaal $ 9200 per maand, ongeacht hoeveel miljoenen (of miljarden) de betaler verdient.

Fans zeggen dat het van toepassing is op Elon

Afbeelding
Afbeelding

In deze Tweet van 25 september linkte een fan screenshots over de kinderbijslaglimiet en informatie over de verhuizing van Elon.

Het leverde duizenden likes, retweets en quote-tweets op van fans die verontwaardigd lijken over de situatie van de vader van zes.

Eén fan berekende zelfs het verschil en beweerde dat de verhuizing naar Texas Elon elke maand $ 55.000 aan kinderbijslag bespaarde voor alleen Baby X.

Hij gaf toe dat Grimes het ouderschap doet

Afbeelding
Afbeelding

Elon heeft niet veel gesproken over zijn ouderschapsplannen, maar hij werd wel openhartig over het leven van zijn vader in een profiel van de New York Times dat in juli 2020 werd gepubliceerd. Volgens zijn eigen account doen hun moeders het grootste deel van de dag van zijn kinderen om dagondersteuning terwijl hij ze af en toe meeneemt op vakantie.

"Grimes heeft op dit moment een veel grotere rol dan ik", legde hij uit. "Als het kind ouder wordt, zal er meer een rol voor mij zijn… Ik denk dat ik gewoon doe wat ik met mijn andere kinderen heb gedaan. Als ik bijvoorbeeld een reis voor Tesla naar China heb, zal ik de kinderen meenemen met mij en we gaan naar de Grote Muur of we namen de bullet train van Beijing naar Xian en zagen de Terracotta Warriors."

Laten we hopen dat Baby X en de anderen goed verzorgd blijven en dat Elon in de toekomst nog meer kinderen krijgt. Kerel is misschien niet klaar!

"Ik denk dat baby's supercool zijn en dat mensen echt meer baby's nodig hebben", vervolgde hij tegen NYT. "Het klinkt vanzelfsprekend, maar als mensen niet genoeg baby's hebben, zal de mensheid verdwijnen."

Aanbevolen: