Marvel's Agents Of SHIELD: wat fans niet weten over het filmen van de show

Inhoudsopgave:

Marvel's Agents Of SHIELD: wat fans niet weten over het filmen van de show
Marvel's Agents Of SHIELD: wat fans niet weten over het filmen van de show
Anonim

In de wereld van stripboekentertainment verlopen de dingen niet altijd zoals gepland. Dit zou kunnen verklaren waarom de stripfilms van vandaag variëren van ongelooflijk tot absoluut slechtst. Voor zover we kunnen nagaan, zijn op strips gebaseerde films al tientallen jaren populair. Je hebt de 'X-Men'-films die sinds 2000 uitkomen. In de loop der jaren heeft die filmfranchise acteurs als Hugh Jackman, Halle Berry, Patrick Stewart en Ian McKellen getoond.

Ondertussen zijn zowel DC Comics als Marvel de afgelopen jaren agressief geweest in het leveren van live-action versies van hun verhalen voor film en televisie. Marvel is toegewijd gebleven aan het produceren van Agents of S. H. I. E. L. D.” voor jaren. Terwijl we genieten van het zevende seizoen, dachten we dat het leuk zou zijn om wat details van achter de schermen van de show te onthullen.

15 Het idee om de show te doen werd duidelijk nadat voormalig Disney-CEO, Bob Iger, de Marvel Short, 'Item 47', zag

“Ik denk dat het het moment was waarop iemand het voorstelde – het moment dat Bob Iger, hoofd van Disney, Item 47 zag, de korte dvd geregisseerd door Louis D'Esposito,” vertelde Joss Whedon, een van de makers van de show. Tijd. "Het werd me gebracht als: 'We hebben deze Marvel-deal gemaakt en we denken dat er een SHIELD-show is.'"

14 Clark Gregg ontdekte de nieuwe verhaallijn van agent Coulson tijdens een telefoongesprek, na het filmen van The Avengers

“Dus ik was zeer verrast toen ik een telefoontje kreeg van Joss Whedon en Jeph Loeb, die zeiden: ‘Dus je bent misschien niet zo dood’”, vertelde Gregg aan Entertainment Weekly. "Ze vertelden me eigenlijk de toonhoogte van de piloot, dat is Coulson denkt dat hij een bijna-ongeluk had en de waarheid is veel donkerder …"

13 Cobie Smulders cameo in de piloot werd verborgen gehouden

"Het is duidelijk dat toen ik het deed, mij werd verteld niets te zeggen", deelde de actrice met TV Guide. Ze kwam achter de cameo nadat ze werd gebeld door Whedon. Ze herinnerde zich: "Hij dacht dat het cool zou zijn als Maria Hill - en het is zo waar - in staat zou zijn om het publiek in feite te vertellen dat Coulson nog leeft."

12 Chloe Bennet deed oorspronkelijk auditie voor de rol van Simmons

“Mijn eerste auditie was technisch voor Simmons. Ik heb die band onlangs gevonden. Het is het ergste dat ik ooit heb gezien", vertelde Bennet aan Entertainment Weekly. “Blijkbaar hebben [de uitvoerende producenten] het nog nooit gezien, wat goed is, want ik zou geen auditie voor Skye hebben gekregen. Mijn eigenlijke auditie voor Skye, ik ging naar binnen en las het drie keer…"

11 Tijdens de auditie van Elizabeth Henstridge verscheen ze "Dressed Like A Nun"

“Mijn auditie, ik kleedde me eigenlijk als een non. Ik had een lange grijze rok, een hoge blouse”, vertelde Henstridge aan Entertainment Weekly. "Ik was zo voorbereid, ik had alles in meerdere fluorescerende markeerstiften, en ze zeiden: 'Oké, je kunt chillen voor je volgende auditie.' Toen was die toen ik bij Iain [de Caestecker] was gewoon zo leuk.”

10 Tijdens de auditie van Brett D alton werd hem gevraagd om drie takes te doen

“Maar terwijl ik aan het inpakken was om mijn vrouw te zien, die waarschijnlijk boos was dat het een uur na de tijd was dat ik zei dat ik er zou zijn, zeiden ze dat het geluid niet opnam, dus ik moest meteen weer naar binnen…', vertelde D alton aan Entertainment Weekly. "Op de een of andere manier was dat de enige en de rest is geschiedenis."

9 Om voor haar karakter te trainen, leerde Chloe Bennet verschillende soorten vechtsporten

Ze zeiden: 'Oh, een week voordat we beginnen met filmen, ga je wat trainen', en er was gewoon geen manier, in mijn gedachten, dat zou genoeg zijn, 'vertelde Chloe Bennet aan Teen Mode. “Dus deed ik twee maanden rigoureuze stunttraining - kickboksen, boksen, krav maga, jiujutsu - om mijn vermogen op te bouwen om te doen wat Daisy moeiteloos doet.”

8 Brett D alton werd vrijwel in het ongewisse gehouden over Grant Ward die een verrader werd, totdat het bijna tijd was om de aflevering te filmen

Toen hem werd gevraagd toen hij hoorde dat Ward een verrader was, zei D alton tegen Collider: "Ik ontdekte van tevoren een aflevering." Toen hem werd gevraagd of ze hem graag in het donker houden, onthulde hij: "Ze doen dat inderdaad. Maar ik denk dat het goed is, want ik zou mijn hand hebben getipt, want ik zou mijn hand hebben getipt, zeker, als ik het had geweten.'

7 Ter voorbereiding op haar rol als spotvogel moest Adrianne Palicki vooral leren vechten met Escrima-stokken, aangezien ze al vechtsporten beoefende

“Ik boks en doe muay thai en wat niet. Maar het leren gebruiken van de escrima-sticks was iets heel anders, dus al dat spul heeft mijn training verrijkt.” Palicki vertelde TV Line. "Mijn belangrijkste training was daarop, want dat is vooral waar [Mockingbird] bekend om staat."

6 Dichen Lachman wilde haar personage nooit een volledig Amerikaans accent geven

"Toen ik een beetje nadacht over het personage in mijn hoofd, wilde ik het Amerikaanse accent niet te sterk omarmen", vertelde Lachman aan Dichen Lachman deelde met Whedonopolis. "Ik wilde het een beetje een mid-Atlantische toon geven, niet om haar een te hedendaags gevoel te geven, maar tegelijkertijd ook niet te veel uit het verleden."

5 In de scène waar hij bedekt was met honing, was Brett D alton bedekt met vaten met goo die kwamen met variërende viscositeit

“En de hele dag door vertelden ze me hoe ze deze goo aan het opwarmen waren, en ze hadden vaten ervan met verschillende viscositeit. Het waren er drie', vertelde D alton in een interview aan Collider. Er was er een die erg glad was, en er was er een die nogal dik was. Het verspreidt zich enorm.”

4 Terwijl hij zich voorbereidde op de scène waarin Mockingbird en Lance Hunter afscheid namen, begon iedereen te huilen tijdens het werken aan de regieaanwijzingen

“Paul Z was de regieaanwijzingen aan het lezen terwijl we aan het voorlezen waren, en hij kon niet door de regieaanwijzingen komen. Hij huilde en moest toen gewoon doorspringen naar het einde van de regieaanwijzing'', zegt Henstridge tegen CBR. 'Ik was helemaal weg, Adrianne was weg - ik kon haar niet aankijken. Nick had tranen in zijn ogen.”

3 Blair Underwood moest een maand tot twee maanden geheim houden dat hij zweepslagen is

“Ik ben erg opgelucht…ik heb het gevoel dat ik dit geheim al een maand, twee maanden vasthoud,” vertelde Underwood aan E! Nieuws. "Weet je wat, het is twee maanden omdat ik erachter kwam dat ik op mijn verjaardag, 25 augustus, aan tafel las." Hij zei dat hij over de verhaallijn hoorde nadat hij het kantoor van de producent was binnengeleid.

2 Het was nooit de bedoeling dat de show elke week een nieuwe held zou vertonen

“Er zal niet elke week een nieuwe held zijn. Er kan een apparaat zijn. Er kan een mysterie zijn', vertelde Whedon aan Collider. We willen met elk aspect kunnen omgaan - de spionagedingen, de heldendingen, de oprechte dingen, de humor. We willen ervoor zorgen dat je iets krijgt dat een beetje anders aanvoelt…”

1 Iain De Caestecker liet het op Nick Blood glippen dat hij terugkeerde voordat de show hem formeel informeerde

“Ik denk dat ik het voor het eerst hoorde via Iain. Ik denk dat hij me waarschijnlijk sms'te terwijl het niet de bedoeling was', vertelde Blood aan TV Line. “Hij vertelde me wat ze van plan waren, en het was erg leuk om de kans te krijgen om een hele aflevering van mij en Iain te krijgen. We hadden veel plezier en hadden er erg veel zin in.”

Aanbevolen: