Hoe heeft Celine Dion getraind en dieet om haar lichaam te transformeren?

Inhoudsopgave:

Hoe heeft Celine Dion getraind en dieet om haar lichaam te transformeren?
Hoe heeft Celine Dion getraind en dieet om haar lichaam te transformeren?
Anonim

In het land van Hollywood, wanneer een kleine transformatie plaatsvindt, stellen fans en media altijd vragen. In het geval van Celine Dion is haar transformatie een hot topic geworden, vooral gezien het feit dat ze in de loop der jaren is uitgedund.

Het werd een reden tot bezorgdheid toen Dion gedwongen werd concerten te annuleren, omdat fans dit in verband brachten met haar veranderende uiterlijk.

In het hele artikel zullen we kijken naar wat de media hebben gezegd over de transformatie van Dion, terwijl we precies beoordelen wat de zanger in zowel de keuken als in de sportschool doet.

Zoals we zullen onthullen, volgt ze niet per se een strikt dieet, hoewel ze een stevig schema heeft als het gaat om trainingen, waaronder een verscheidenheid aan trainingsformaten.

De media is sceptisch over de extreme transformatie van Celine Dion

Natuurlijk, toen Celine Dion's nieuwe look eenmaal werd onthuld, gingen de media helemaal uit elkaar en ontleden ze elk klein ding. Er kwamen geruchten naar buiten dat Dion shows annuleerde vanwege haar volledige vermoeidheid en uitputting door zeven dagen per week te trainen, samen met haar dansschema.

"Haar dieet is verschrikkelijk", vertelde een bron aan de krant, "ze traint zeven dagen per week met trainers en doet eindeloze uren dans", aldus de Music Times.

Geruchten zouden ook suggereren dat Celine last had van spierspasmen en uitdroging, allemaal vanwege een zwaar dieet, gekoppeld aan overtraining.

Ondanks de geruchten zou de legendarische zangeres dergelijk nieuws nooit bevestigen, in plaats van haar levensstijl volledig gezond te noemen.

Ze zou ook bespreken wat moed voor haar betekende, tijdens een interview met CBC als de tijden moeilijk worden.

"Ik zou zeggen dat als er iets ergs met je gebeurt in het leven, je een manier moet vinden om deze obstakels te overwinnen en een manier te vinden om innerlijke kracht te vinden. Om te zeggen, dat hoort bij het leven, dit is niet iets dat jij kiest. Dit is iets dat je door het leven wordt opgelegd. Het is aan jou om door deze obstakels heen te gaan."

Enkele inspirerende woorden van Celine, die tijdens haar leven de moeilijkste tijden heeft doorgemaakt.

Celine Dion volgt geen strikt dieet, maar onthult dat ze een snel metabolisme heeft

Gezien haar nieuwe look denken fans en de media vaak dat Celine Dion zichzelf achter de schermen aan het uithongeren is. Echter, zoals de ster onthulde naast Live Strong, is dat niet het geval.

Volgens de legende heeft haar dunnere uiterlijk veel te maken met haar stofwisseling.

"Mensen denken dat ik mezelf uithonger, dat ik niet eet, dat ik de hele tijd sport. Het is niet waar", hield ze Rachael Ray in 2009 vol. "Mijn vader, mijn broers en zussen - ze waren allemaal erg dun."

Dion zou ook onthullen wat ze dagelijks eet, en het lijkt geen gestructureerd dieet te zijn.

Ze begint de dag met een ontbijt in Franse stijl, genietend van een kopje koffie, geflankeerd door een croissant, wat een droom zou zijn voor lijners om regelmatig te consumeren.

Wat snacks betreft, houdt Celine er echter van om alles schoon te houden, vooral als ze onderweg is. Onder haar gebruikelijke eisen van de ruiter zijn vers fruit, zoals ananas, meloen en kersen - zolang alles wat ze eet vers is van smaak.

Het avondeten bestaat meestal uit vleespasteitjes, geflankeerd door groenten. Ze heeft ook haar kinderen in gedachten als het tijd is voor het avondeten. Wat hunkeren betreft, houdt Dion ervan om af en toe wat friet te eten.

Celine Dion blijft zeer actief door te rekken en te strekken

Dion heeft verklaard dat het zorgen voor een tweeling een belangrijke reden is om snel weer in vorm te komen.

Hoewel iets waar ze heel groot in is, uitrekken is.

"Ik begin op de hometrainer", vertelde ze aan Elle. "Dan lig ik op mijn buik op een massagetafel, duw in mijn handpalmen of ellebogen om mijn schouderbladen te versterken om mijn nek - die erg lang is - vast te houden terwijl ik zing. Mijn fysiotherapeut zorgt ervoor dat mijn ruggengraat uitgelijnd is en dat mijn schouderbladen zitten niet aan elkaar vast."

Dion was ook geïnteresseerd in barre en sloeg vier keer per week wat ze beschrijft als geïmproviseerde trainingen. Ze noemt het hard werken, maar geeft veel voldoening, aangezien ze veel werkt.

Op 53-jarige leeftijd vertoont de iconische zangeres geen tekenen van vertraging en voelt ze zich op haar best, ondanks de fans en media die de afgelopen jaren hebben gezegd.

Aanbevolen: