We hebben eindelijk een releasedatum voor de comebacksingle van Britney Spears met Elton John

We hebben eindelijk een releasedatum voor de comebacksingle van Britney Spears met Elton John
We hebben eindelijk een releasedatum voor de comebacksingle van Britney Spears met Elton John
Anonim

Fans hebben met spanning gewacht op het eerste muzikale statement van Britney Spears na het einde van haar 13-jarige conservatorium. En hun wensen staan op het punt uit te komen.

De popster heeft samengewerkt met Sir Elton John om een cover van zijn klassieker 'Tiny Dancer' op te nemen. Het resultaat is 'Hold Me Closer', een dance-pop herinterpretatie van John's legendarische hit. John bevestigde vrijdag dat de single op 26 augustus zal worden uitgebracht via Twitter. Zijn bevestiging omvatte een foto van de enkele hoes, met foto's van Spears en John toen ze nog kinderen waren. Spears laat een balletdanser poseren terwijl John naar een piano lacht.

Het nummer heeft een wijdverbreide hype gekregen van fans die uitkijken naar de release ervan. Het nummer zelf werd aanvankelijk bevestigd toen John op 8 augustus een teaser-cover voor de single tweette. De tweet bevatte een link om het nummer vooraf op te slaan op digitale en streamingplatforms. Er was echter geen aankondiging van een releasedatum, of zelfs maar bevestiging dat Spears op de track zou verschijnen.

Er ging een gerucht de ronde dat het nummer vrijdag zou uitkomen. Dat werd echter nooit officieel bevestigd en in plaats daarvan lekte een versie van lage kwaliteit van het nummer. Spears' fans waren woedend, omdat ze vonden dat het de plannen voor Spears' eerste muzikale release na haar album "Glory" in 2016 verpestte.

Een fan twitterde: "Het verpesten van de release van Britney's eerste single als vrije vrouw in 15 jaar is echt respectloos. Ik kan niet geloven dat zelfs Britney's fans lekken verspreiden. Het is niet alsof we hele andere jaren moeten wachten voor een nieuw nummer. STOP MET HET VERSPREIDEN VAN LEAKS OF HOLD ME CLOSER."

Spears' vriendin Paris Hilton beweerde onlangs dat ze het nummer hoorde dagen voordat het officieel werd aangekondigd.

"Ik weet het, het wordt iconisch. Ik hoorde het net een paar dagen geleden op Ibiza en het is, het is krankzinnig", zei Hilton.

Spears krijgt ook steun van collega-superster Nicki Minaj. Minaj sprak dinsdag tijdens een livestream van Amp zeer lovend over Spears. Minaj steunde Spears ook in haar ruzie met ex-man Kevin Federline.

"Begrijp je wat voor soort clown je moet zijn om een hele, volwassen f–king man te zijn, en zodra je iemand gelukkig ziet die gaat trouwen en verder gaat en vrij is en zich goed voelt in hun eigen huid, om precies datgene te doen waarvan je weet dat het zal proberen ze af te breken?" zei Minaj.

Federline gaf onlangs een interview aan The Daily Mail en plaatste illegaal opgenomen video's die zijn zonen van Spears namen op Instagram.

"Alleen lafaards gebruiken de media tegen een beroemd persoon van wie ze ooit hielden, waarmee ze zich voortplantten, voor hen werd gezorgd door, voor hen werd ooit gezorgd door, waarbij de bekendheid van de persoon als deze constante werd gebruikt' gotcha' moment."

Met alle steun die Spears heeft gekregen van zowel fans als vrienden, lijkt het er zeker op dat dit het begin is van een prachtig nieuw hoofdstuk voor haar.

Aanbevolen: