Rejected: beroemde sterren die Saturday Night Live hebben afgewezen

Inhoudsopgave:

Rejected: beroemde sterren die Saturday Night Live hebben afgewezen
Rejected: beroemde sterren die Saturday Night Live hebben afgewezen
Anonim

Saturday Night Live is een plek waar onbekende acteurs en komieken bekende namen worden. Het is inderdaad een van de meest iconische sketchcomedyshows aller tijden. SNL kwam voor het eerst in de ether op 11 oktober 1975 om lovende recensies te krijgen. De serie heeft zijn ups en downs gehad. Er waren tijden dat het hypermodern was, met klassieke karakters. Natuurlijk waren sommige seizoenen niet zo'n hit bij fans en critici. Er waren seizoenen die gewoon niet werkten.

SNL bezorgde veel acteurs en komieken hun eerste doorbraken. Een lange lijst met sterren werd enkele van de grootste namen in Hollywood. SNL staat bekend om het ontdekken van talent dat de entertainmentindustrie domineerde, zoals Will Ferrell, Tina Fey, Adam Sandler en nog veel meer.

Natuurlijk had niet elke acteur of komiek een grote doorbraak vanwege SNL. Veel wereldberoemde celebs hebben kansen om lid te worden van SNL afgewezen. Uiteindelijk hadden ze geen beroemde sketchcomedyshow nodig - ze werden alleen beroemd. Natuurlijk wees SNL een paar anderen af, maar het bleek het beste voor hen te zijn.

Het is tijd om SNL en de sterren die de show niet nodig hadden eens nader te bekijken. Hier is … Afgewezen: beroemde sterren die Saturday Night Live hebben afgewezen.

13 Mindy Kaling

Van 2005 tot 2013 speelde Mindy Kaling Kelly Kapoor in The Office. Ze was ook een schrijver en uitvoerend producent. In 2004 deed Kaling auditie voor Saturday Night Live, maar ze boden Kaling een positie aan nadat ze bij The Office was begonnen. Het was Kalings kinderdroom om aan SNL te werken, dus Mindy overwoog om de baan aan te nemen. Ze realiseerde zich echter de kans die ze zou opgeven en sloeg het aanbod vervolgens af. Kaling geeft toe dat het een van haar moeilijkste beslissingen was, maar het was duidelijk de juiste.

12 Steve Carell

Veel beroemde sterren verwierpen Saturday Night Live, maar het ging beide kanten op. Inderdaad, Steve Carell en zijn vrouw, Nancy Walls, deden in 1995 auditie voor SNL. Ze waren eerder in het jaar begonnen met daten. Walls kreeg een rol in de show, maar Carell niet. Carell was destijds teleurgesteld, maar is nu blij dat hij geen positie in de show heeft behaald.

Uiteindelijk is Carells carrière natuurlijk gelukt. Later werd Carell een begrip met zijn hoofdrollen in The Office en The 40-Year-Old Virgin.

11 Catherine O'Hara

In de late jaren 70 verwierf Catherine O'Hara bekendheid door haar rol in de sketchcomedyserie SCTV. In 1981 verliet O'Hara SCTV om een positie in te nemen bij Saturday Night Live. O'Hara had onmiddellijk spijt van haar beslissing en verliet SNL na slechts twee weken.

O'Hara voelde dat ze een fout had gemaakt en niet bij SNL paste, dus keerde ze terug naar SCTV en haar carrière bleef omhoogschieten. O'Hara is vooral bekend van haar rollen in Beetlejuice, Home Alone en de televisieserie Schitt's Creek.

10 Johnny Knoxville

Johnny Knoxville is vooral bekend van zijn MTV-serie, Jackass. Knoxville voerde vaak buitensporige en gevaarlijke stunts uit in de show. Zijn capriolen maakten hem een begrip.

Voordat MTV de serie oppikte, zag Saturday Night Live een demoband van de show. SNL hield van wat ze zagen en bood Knoxville een plek in de cast aan. Knoxville wees het aanbod af omdat hij met zijn vrienden wilde werken en volledige controle over zijn werk wilde hebben.

9 Donald Glover

Donald Glover verwierf voor het eerst bekendheid door zijn rol in de populaire serie Community. Glover is de bedenker en ster van de veelgeprezen serie Atlanta. Glover heeft ook een succesvolle muziekcarrière onder de naam Childish Gambino.

Er was een tijd dat hij een worstelende schrijver was in de show, 30 Rock. Gedurende die tijd, in 2007, deed Glover auditie om president Barack Obama te spelen op Saturday Night Live. Glover kreeg de rol niet, maar ging naar Fred Armisen.

8 Charlie Barnett

Wijlen stand-upcomedian, Charlie Barnett, is vooral bekend als de mentor van Dave Chappelle. In 1980 deed Barnett auditie voor Saturday Night Live. Het ging goed, en de rol was van hem. Barnett was zich echter niet bewust van zijn zwakke leesvaardigheid en sloeg de vervolglezen over. Dus de positie ging naar Eddie Murphy.

Barnett gaf toe dat hij jarenlang verbitterd en haatdragend was jegens Murphy. Barnett brak uiteindelijk door in zijn carrière en werd vooral bekend door zijn rol als Noogie in de hitserie Miami Vice.

7 Amy Sedaris

Amy Sedaris speelt momenteel in de televisieserie At Home with Amy Sedaris. Ze verwierf voor het eerst bekendheid door haar rol in de Comedy Central-serie, Strangers with Candy. In 1995 bood de maker van Saturday Night Live, Lorne Michaels, haar een plek in de show aan.

Sedaris speelde destijds in het toneelstuk One Woman Shoe en hield van haar leven. Ze wilde het stuk niet opgeven, dus wees ze SNL af. Sedaris is blij met haar beslissing en heeft geen spijt van haar keuze.

6 Paul Reubens

De droom van Paul Reubens was ooit om een castlid te zijn bij Saturday Night Live. Dat veranderde echter snel. Reubens realiseerde zich dat hij de rol niet zou krijgen toen hij Gilbert Gottfried bij dezelfde auditie zag. Hij vond dat ze te veel op elkaar leken, en Gottfried had een relatie met de producer.

Reubens is echter meer dan blij dat hij de rol niet heeft gekregen. Inderdaad, Reubens leerde van de ervaring. Zijn falen om als castlid op SNL te komen, dreef hem ertoe aanzienlijk succes te behalen met het personage Pee-Wee Herman.

5 John Candy

Wijlen John Candy zal de geschiedenis ingaan als een van de grootste komieken van zijn generatie. Eind jaren 70 kreeg Candy voor het eerst aandacht voor zijn rol in de sketchcomedyserie SCTV.

In 1980 probeerde Dick Ebersol Candy weg te lokken van SCTV naar Saturday Night Live. Candy vond het niet leuk om tussen de twee shows te worden geplaatst en besloot bij SCTV te blijven. Candy verscheen in verschillende klassieke films, waaronder Home Alone, Cool Runnings, Uncle Buck en Planes, Trains & Automobiles.

4 Aubrey Plaza

Aubrey Plaza geeft toe dat ze aan comedy is begonnen omdat het haar droom was om op Saturday Night Live te staan. Plaza is een andere beroemdheid die SNL heeft afgewezen, maar Plaza realiseert zich nu dat ze de afwijzing had moeten doen.

In 2005 liep Plaza stage bij SNL en deed ze auditie. Het ging vreselijk en Plaza verhuisde naar Los Angeles. Natuurlijk was deze stap uiteindelijk de beste beslissing die ze ooit heeft genomen. Plaza ging verder met het portretteren van April Ludgate in de hitserie Parks & Recreation.

3 Andy Dick

Begin jaren 90 maakte de controversiële Andy Dick naam met zijn rol in The Ben Stiller Show. Nadat de serie was afgelopen, benaderde Saturday Night Live Andy. Andy merkte op dat SNL hem een plek in de show aanbood zonder auditie te hoeven doen. Destijds sloeg Andy het aanbod af omdat hij net klaar was met The Ben Stiller Show. Andy heeft nu echter het gevoel dat hij gewoon niet het vertrouwen had, dus gaf hij het SNL-aanbod door.

2 Jim Carrey

Jim Carrey is een andere celeb die Saturday Night Live heeft afgewezen. Het beste dat Carrey ooit is overkomen, is echter dat hij geen plek in de show heeft gekregen. Als Carrey terug in de tijd gaat, moet hij alle aanbiedingen van SNL afwijzen.

Lorne Michaels geeft toe dat hij niet degene was die Carrey afwees. Het was eigenlijk een medewerker die aannam dat Michaels Carrey niet leuk zou vinden. Carrey voegde zich al snel bij de cast van de sketchcomedyserie In Living Color en speelde in verschillende klassieke films.

1 Jennifer Aniston

Van 1994 tot 2004 speelde Jennifer Aniston Rachel Green in de geliefde sitcom Friends. Begin jaren 90 stond Aniston op het punt van haar carrièredoorbraak en had ze de rol in Friends al geaccepteerd. Echter, Saturday Night Live bood Aniston een plek als castlid aan. Inderdaad, Adam Sandler herinnert zich dat hij Aniston op de SNL-kantoren zag.

Natuurlijk koos Aniston Friends boven SNL, deels omdat ze vond dat SNL een jongensclub was. Aniston heeft de juiste keuze gemaakt omdat de wereld Rachel Green heeft leren kennen.

Aanbevolen: