Christine Quinn keert niet terug naar de verkoop van Sunset

Inhoudsopgave:

Christine Quinn keert niet terug naar de verkoop van Sunset
Christine Quinn keert niet terug naar de verkoop van Sunset
Anonim

Dit nieuws zal waarschijnlijk veel lezers teleurstellen, maar aan alle goede dingen komt een einde. Onlangs werd bekend dat Christine Quinn voorgoed de Netflix-serie Selling Sunset zou verlaten. De beslissing, hoewel verdrietig, kwam niet zo'n schok, aangezien ze het vijfde seizoen had overgeslagen vanwege COVID.

Ze heeft gesproken over wat tot deze beslissing heeft geleid en wat haar plannen voor de toekomst zijn. Het goede nieuws is dat de toekomst er rooskleurig uitziet voor Christine.

Het was een wederzijdse beslissing

Christine Quinn is niet alleen een reality-tv-ster. Ze is ook een auteur en een zeer succesvolle zakenvrouw. Dat laatste is een factor die heeft bijgedragen aan haar vertrek bij Selling Sunset. Samen met haar man lanceerde Christine haar eigen vastgoedbedrijf, Real Open, en het is haar prioriteit geworden.

"Mijn man en ik zijn RealOpen.com begonnen, dus het is een platform om de verkoop van huizen via cryptocurrency te vergemakkelijken, en de verkoper zal een contante transactie ontvangen, dus het is als een draad", legde ze uit over haar bedrijf. Ze zei ook dat ze "mijn contract beëindigde toen de makelaardij van start ging", legde ze uit. "Ik moest een zakelijke beslissing nemen die voor mij was, dus ik moest het contract beëindigen zodat ik het naar mijn makelaardij kon verplaatsen." Hoewel fans misschien verdrietig zijn dat ze niet langer deel uitmaakt van de show, is dit duidelijk de juiste zet, en Netflix was het daarmee eens, dus er is geen kwaad bloed.

Het drama tussen Christine en haar co-sterren

Als je denkt aan Christine Quinns tijd in de show, is het onmogelijk om niet te denken aan al het drama dat zich afspeelde tussen haar en haar co-sterren. Degene die het meest opviel was toen Emma Hernan haar beschuldigde van het omkopen van een cliënt om haar te laten verliezen, wat Christine woedend maakte.

"Iemand beschuldigen van een criminele onrechtmatige daad is niet alleen lasterlijk, maar je kunt mijn advocaten niet betalen", zei Christine destijds. "Dus het is niet grappig om te zeggen. Ik zou nooit een klant omkopen. Ik heb nog nooit een klant omgekocht. Ik hoef een klant niet om te kopen, omdat ze organisch met mij samenwerken."

Hoewel drama een belangrijk onderdeel is van reality-tv, is dit het echte leven, en welke onenigheid ze ook had met haar castmates, heeft niets te maken met haar beslissing. We wensen Christine het beste in dit spannende nieuwe hoofdstuk van haar carrière.

Aanbevolen: