14 Verrassende dingen over Vanna White's tijd aan het Rad van Fortuin

Inhoudsopgave:

14 Verrassende dingen over Vanna White's tijd aan het Rad van Fortuin
14 Verrassende dingen over Vanna White's tijd aan het Rad van Fortuin
Anonim

Vanna White is synoniem met Rad van Fortuin. Vanna's werk is haar identiteit geworden. De show zou nooit hetzelfde zijn zonder haar. Ze is Pat Sajak's sidekick op de show sinds 1982 en vertoont geen tekenen van vertraging. Aangezien ze jaarlijks 8 miljoen dollar krijgt voor haar rol, is het veilig om aan te nemen dat ze dit zal doen zolang ze in staat is.

Vanna's leven was op zijn zachtst gezegd interessant en we hebben een aantal coole details over haar ontdekt, zowel op als buiten de set. Laten we een kijkje nemen in 14 verrassende dingen over Vanna White's tijd aan het rad van fortuin.

14 Ze heeft meer dan 6.700 jurken gedragen tijdens de show

Ja, zoveel! Vanna White staat bekend om haar jurken! Ze siert het podium van Rad van Fortuin keer op keer gekleed tot in de puntjes! Ze brengt uren door op de set om outfits te passen totdat ze bij de juiste terechtkomt, maar helaas mag ze geen van de jurken houden.

13 Ze was vaak dronken op haar werk

In een eerlijk en zeer onthullend interview met Business Insider geeft Pat Sajak toe dat hij en Vanna White vaak dronken waren op de set van Wheel Of Fortune. Als dit schokkend voor je is, wacht dan tot je de rest hoort! Hij zegt dat ze vaak 4-6 margarita's dronken in een bar aan de overkant van de straat en tot 2 uur dronken voordat ze terugrenden om de show op te nemen.

12 Ze werkte maar 4 dagen per maand

Het is moeilijk te geloven dat iemand $ 8 miljoen per jaar kan verdienen met een baan waarvoor hij maar 4 dagen per maand hoeft te werken, maar dit is de realiteit van Vanna White… en we zijn allemaal jaloers. Tussen drinken voor het werk en een flink bedrag betaald krijgen om slechts 4 dagen per maand te werken, beginnen we echt onze dagelijkse banen te heroverwegen!

11 Ze onthulde haar zwangerschap door letters om te draaien en de boodschap weer te geven

In een schattige baby-onthulling draaide Vanna de letters van het puzzelbord om om 'Vanna is zwanger' te zeggen. Dit schattige moment was in 1992 en ze kreeg nog een kind met George Santo Pietro, met wie ze tot 2002 getrouwd was. Het is duidelijk dat haar band met haar fans en haar werk oprecht is, als ze ervoor koos om haar persoonlijke nieuws met de wereld op deze manier.

10 Ze gebruikt haar roem van Rad van Fortuin om haar garenbedrijf van brandstof te voorzien en alle opbrengsten gaan naar het goede doel

Vanna houdt van haken en dankzij de bekendheid en bekendheid die ze heeft opgedaan met haar werk voor Rad van Fortuin, heeft ze van die hobby een liefdadigheidswerk gemaakt. Ze lanceerde haar eigen garenlijn genaamd Vanna's Choice en ze doneert de helft van de winst aan haar favoriete goede doel, St. Jude. Closer Weekly meldt dat ze vanaf 2018 een ongelooflijke $ 1,8 miljoen had gedoneerd.

9 Ze heeft een Guinness Book-wereldtitel voor klappen

Vanna White's tijd en blootstelling aan Rad van Fortuin is gelijk aan veel klappen. Ze juicht de deelnemers toe en steunt haar zo vaak door middel van applaus dat ze een heel speciale plaats in het Guinness Book Of World Records innam. Ze werd in 30 jaar tijd meer dan 3,5 miljoen keer geklapt!

8 Ze ging van het draaien van letters naar er gewoon op tikken

Toen de mode veranderde, omarmde Vanna het. Toen de technologie veranderde, omarmde ze dat ook! Vanna White draaide de puzzelletters in de show altijd om, maar naarmate de tijd verstreek, evolueerde ze om ze gewoon aan te raken. Om haar relevantie in perspectief te plaatsen, ze had gemakkelijk volledig kunnen worden vervangen door technologie, maar ze is zo'n integraal onderdeel van de show dat haar salaris van $ 8 miljoen intact blijft.

7 Ze krijgt van tevoren de antwoorden op de puzzels

Vanna White krijgt de antwoorden op de puzzels voorafgaand aan elke show, om vertrouwd te raken met de plaatsing van de letters op het bord. Ze krijgt in wezen een waarschuwing voordat de letters oplichten. Deze baan begint ons steeds aantrekkelijker te klinken!

6 Ze haakt backstage

Vanna White leerde haken door haar grootmoeder toen ze nog maar 5 jaar oud was. Ze herinnert zich die momenten met liefde en blijft bij elke gelegenheid haken. Het is heel gewoon om haar backstage aandachtig aan haar haakprojecten te zien werken, voorafgaand aan de opnames van Wheel Of Fortune. Veel van haar creaties worden geschonken aan het personeel ter plaatse!

5 Ze inspireerde Vannamania

Vanna White's populariteit kan gewoon niet worden genegeerd. In het midden van de jaren 80 werd Rad van Fortuin niet alleen overdag uitgezonden, maar ook 's avonds. Dit genereerde een breder publiek en haar bekendheid bleef stijgen. Ze veroverde de fans stormenderhand en degenen die haar religieus volgden tijdens de show, bedachten de term 'Vannamania' om naar deze ster te verwijzen.

4 Ze was zonder haar toestemming te zien in Playboy

Voordat ze het groots bereikte, had Vanna moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Ze nam deel aan een onthullende fotoshoot om te helpen met huur en rekeningen en op de een of andere manier werden die foto's op de een of andere manier verkocht aan Playboy zonder haar medeweten of toestemming. Ze lanceerde niet één, maar twee rechtszaken om deze zaak op te lossen.

3 Ze presenteerde de show voor Pat Sajak… en haatte het

In november 2019 onderging Pat Sajak een spoedoperatie voor een verstopte darm en Vanna White kwam tussenbeide om de show een week lang te hosten. Reel Rundown onthult dat ze niet echt van de ervaring genoot en verklaarde dat ze zich meer op haar gemak voelde in haar normale rol. Er was een aanwijzer die de letters in die tijd omdraaide.

2 Ze kreeg haar eigen ster op de Walk Of Fame

Wheel Of Fortune lanceerde deze voormalige actrice internationale faam. Als gevolg van haar aanhoudende succes in de show, ontving Vanna White haar eigen ster op de Hollywood Walk Of Fame in 2006. Ze zal voor altijd erkend worden voor haar bijdrage aan deze populaire spelshow.

1 Fans hielpen haar omgaan met het tragische verlies van haar verloofde

Vanna White was verloofd met John Gibson van The Young And The Restless en het leek erop dat haar leven op schema lag en op weg was naar nieuwe avonturen. Helaas kwam dit in 1986 tot stilstand toen John plotseling in een vliegtuigongeluk terechtkwam. Volgens USA Today waren de overweldigende steun van fans en de verhalen die fans met haar deelden, zeer zinvol en nuttig voor haar genezingsproces.

Aanbevolen: