Kyle Richards slaat terug naar Lisa Vanderpump en Camille Grammer

Inhoudsopgave:

Kyle Richards slaat terug naar Lisa Vanderpump en Camille Grammer
Kyle Richards slaat terug naar Lisa Vanderpump en Camille Grammer
Anonim

Kyle Richard's voormalige BFF, Lisa Vanderpump, werkt samen met haar frenemy, Camille Grammer. De twee lijken op een missie te zijn om de OG van Beverly Hills neer te halen.

Kyle Richard had een explosief ruzie met Lisa Vanderpump in seizoen negen van Real Housewives. Dat gevecht leidde er uiteindelijk toe dat Lisa de show verliet nadat iedereen zich tegen haar had gekeerd.

Zou Lisa wraak willen nemen met drama-starter Camille Grammer?

Camille beweert dat Kyle degene was die de geruchten over de financiën van Erika Jayne verspreidde tijdens de babyshower van Andy Cohen. Lisa Vanderpump stemde schriftelijk in: "De waarheid komt altijd uit lol."

Camille Grammer's officiële verklaring

“Om alles recht te zetten was het Kyle die me vertelde dat Tom in de problemen zat tijdens de @Andy babyshower.”

Kyle Richards vuurde terug en zei: "Dit is zo gekunsteld? Deze twee praten meer over RHOBH dan de WERKELIJKE cast bedankt."

Kyle Richards blijft alle claims tegen haar ontkennen, maar kunnen haar fans hetzelfde zeggen?

Een fan schreef: "Kyle en Rinna waren het hele seizoen verrast voor de verhaallijn, deze twee gezichten ragamuffins wisten het al die tijd ???," terwijl een ander eraan toevoegde: "Natuurlijk was het Kyle!!!! Ongetwijfeld helemaal niet! Nu doet ze verbijsterd en verrast en de toegewijde ondersteunende vriendin???geef haar een Emmy!!"

Gelukkig voor Kyle kwamen velen tot haar verdediging en zeiden: "Ik vertrouw geen woord uit de mond van deze dorstige vrouw", terwijl een ander eraan toevoegde: "Het hoogtepunt van Camilles-dag is om op Twitter te praten over de RHOBH meisjes ?."

Is dit een klassiek geval van pijn in de billen of zit er in elk gerucht een kern van waarheid?

Kyle Richards reactie op de beweringen van LVP over WWHL

“Ik bedoel, Andy, ik bedoel, ik zou zoiets nooit zeggen, nooit. Maar je zou misschien kunnen beweren dat haar geheugen misschien vervaagt, samen met haar relevantie, 'voegde ze er voor de grap aan toe. "Omdat ze niet eens bij de babyshower was."

Is Kyle Richards een aanstichter?

Het argument houdt daar niet op … Vanderpump reageerde op Twitter: Gaat het gezegde niet dat mensen die goede leugenaars zijn grappen gebruiken om af te leiden? Goed gedaan Kyle, we denken dat je de geruchten hebt gedaan.'

Aanbevolen: