Al Roker slaat terug naar haters en beweert dat hij te oud is om te rapporteren in een orkaan

Inhoudsopgave:

Al Roker slaat terug naar haters en beweert dat hij te oud is om te rapporteren in een orkaan
Al Roker slaat terug naar haters en beweert dat hij te oud is om te rapporteren in een orkaan
Anonim

Al Roker gaat niet in op de mening van kijkers dat hij "te oud" is om orkaan Ida te verslaan.

De boosaardige orkaan heeft geleid tot één dode en meer dan een miljoen huizen en restaurants zonder stroom. Ironisch genoeg trof Ida Louisiana op de 16e verjaardag van de orkaan Katrina die New Orleans verwoestte.

"De storm van categorie 4 landde zondag in Louisiana en de 67-jarige Roker was aan het meer van Pontchartrain en rapporteerde over de storm terwijl ruwe wind en water hem live in de lucht raakten tijdens een uitzending voor Meet the Press."

De mede-presentator van de Today Show verdedigde de beslissing door te zeggen: "Ik heb me vrijwillig aangeboden om hierheen te komen. Dit is wat ik doe. Ik doe dit al 40 jaar." Roker legde uit: "Onze bemanningen en wij zorgen er allemaal voor dat we veilig zijn. We gaan niet iets doen dat ons in gevaar brengt. Hoezeer ik ook van het weer houd en van NBC, ik ga er mijn leven niet voor riskeren."

Fans reageren op Roker-rapportage in orkaan Ida

Al Roker wordt herhaaldelijk beukt door golven tijdens zijn live stormupdate.

Een commentator twitterde: "Waarom is dit nog steeds een ding? Wordt iets geholpen door bijna-oudere weermannen in een orkaan te steken waarvan je verondersteld wordt te worden geëvacueerd? Dit is dom en gevaarlijk zonder enige reden."

Een ander voegde eraan toe: "Laten we het misschien niet doen. Een 70-jarige in het oog van een orkaan is niet zo leuk om te zien."

Ten slotte schreef een kijker: "We hebben allemaal wel eens orkanen gezien. Je hoeft oom Al niet te doden om ons te laten zien hoe ze eruit zien. Dit is schromelijk roekeloos en helemaal niet nodig of leerzaam."

Echter, een persoon maakte een back-up van het netwerk en zei: "Het is een meteorologisch iets, we genieten echt van dit soort dingen. We houden ervan om midden in sterke stormen te zijn en de kracht van de natuur te voelen. Het is niet genoeg om erover te lezen of het op tv te bekijken, moeten we het zelf ervaren. Hij geniet ervan, geloof me."

De mening van die persoon was slechts één van de duizenden boze tweets over de roekeloosheid van die clip. Maar Roker was niet van plan om de trollen door te laten gaan.

Al Roker had enkele keuzewoorden om te zeggen

Televisie-persoonlijkheid, Jonathan Capehart tweette: "@alroker heeft ons vanmorgen al het leven geschonken door te zeggen "sla je" tegen degenen die zeggen dat hij te oud is om dit te doen. Oh, en "hij zal je laten vallen als een zak vuil, "ook!"

Al Roker zei, rot op, haters! Blijf veilig daar Roker, en aan alle inwoners van Louisiana, onze gedachten en gebeden gaan naar jullie uit.

Aanbevolen: