Adele onthult dat ze 'verslaafd' raakte aan drie keer per dag sporten

Inhoudsopgave:

Adele onthult dat ze 'verslaafd' raakte aan drie keer per dag sporten
Adele onthult dat ze 'verslaafd' raakte aan drie keer per dag sporten
Anonim

Adele's nieuwe muziektijdperk komt eraan!

Ze heeft onlangs op haar sociale media-profielen aangekondigd dat haar nummer Easy on Me op 15 oktober wordt uitgebracht. Dit zal Adele's eerste release in bijna zes jaar zijn en naar verluidt de eerste single van haar aanstaande album. Het gerucht gaat dat het album de titel 30 draagt nadat reclameborden met het nummer in het Verenigd Koninkrijk verschenen en door de zanger werden geplaagd.

In een nieuw interview met de Britse Vogue besprak Adele het moederschap, angst, scheiding en scheiding van haar man, en vertelde ze hoe ze zich schrap zette om weer beroemd te worden. De zangeres besprak haar levensveranderende gewichtsverlies en hoe ze verslaafd raakte aan meerdere keren per dag sporten.

Adele trainde vanwege haar angst

De zangeres vertelde dat haar sporten niets te maken had met afvallen. Het was bedoeld om haar een sterk gevoel te geven en zoveel mogelijk tijd zonder haar telefoon door te brengen.

“Het was vanwege mijn angst. Door te sporten zou ik me gewoon beter voelen. Het ging nooit om afvallen, het ging altijd om sterk worden en mezelf elke dag zoveel tijd geven zonder mijn telefoon , zei de zangeres in het interview.

De zangeres onthulde verder dat ze verslaafd raakte aan meerdere keren per dag sporten, en dat ze dat nog steeds doet. "Ik raakte er behoorlijk aan verslaafd. Ik sport twee of drie keer per dag", zei Adele.

Ze besprak ook de opschudding over haar gewichtsverlies en sprak haar teleurstelling uit over het feit dat ze werd geobjectiveerd door andere vrouwen in het proces.

“Mijn lichaam is mijn hele carrière geobjectiveerd. Het is niet alleen nu. Ik begrijp waarom het een schok is. Ik begrijp waarom vooral sommige vrouwen gewond raakten. Visueel vertegenwoordigde ik veel vrouwen. Maar ik ben nog steeds dezelfde persoon, vertelde de zanger aan het tijdschrift.

“De meest brutale gesprekken werden gevoerd door andere vrouwen over mijn lichaam. Ik was daar erg teleurgesteld over. Dat kwetste mijn gevoelens, voegde ze eraan toe.

Fans tellen de dagen af naar de release van Easy On Me en kunnen niet wachten om te zien wat Adele voor hen in petto heeft. Hoewel er nog geen berichten zijn over een tour, zijn er wel geruchten over een verblijf in Las Vegas in 2022 online opgedoken.

Aanbevolen: