Wat fans echt denken over het schilderij van Howard Stern

Inhoudsopgave:

Wat fans echt denken over het schilderij van Howard Stern
Wat fans echt denken over het schilderij van Howard Stern
Anonim

Howard Stern is ongetwijfeld een van de meest succesvolle radiopresentatoren die er zijn, met een show die al sinds de jaren tachtig in de lucht is. En hoewel hij vooral bekend staat om zijn interviews (die controversieel kunnen zijn, zoals die met Donald Trump), blijkt dat Stern ook een andere passie heeft die hij al die tijd nastreeft.

Als hij niet aan zijn show werkt, wendt Stern zich tot kunst. Het blijkt dat hij heel graag schildert. En de laatste tijd pronkt Stern ook met een deel van zijn werk aan fans. Tot nu toe is het met gemengde gevoelens ontvangen.

Hoe Howard Stern begon met schilderen

Het blijkt dat schilderen een relatief nieuwe hobby is voor Stern. Hij besloot zelfs een penseel ter hand te nemen toen hij het werk van een met een Oscar bekroonde regisseur zag. "Ik ben zes jaar geleden begonnen met schilderen", vertelde de radiopresentator aan Dan's Papers. “Ik was geïnspireerd toen ik de gepubliceerde tijdschriften van Guillermo del Toro zag en vond het cool hoe hij elke pagina als kunst behandelde. Zijn geschreven woorden en kleine schilderijen zagen er perfect uit op de pagina. Ik wilde dat doen. Ik wilde een dagboek bijhouden en tekenen.”

Zodra hij zich toelegde op de kunst, nam Stern contact op met verschillende lokale kunstenaars voor begeleiding. Hij studeerde ook bij Frederick Brosen, een van de meest vooraanstaande aquarellisten van het land. Kort daarna zei Stern dat hij "mezelf in het proces wierp". Binnen de kortste keren werd hij zelf een ervaren aquarellist.

Hij heeft zijn werk in het verleden begaafd

Toen Stern eenmaal begon met schilderen, werd hij er vrijwel meteen goed in. Sterker nog, in 2015 onthulde Stern's vrouw, Beth Ostrosky Stern, dat ze haar man "opdracht" had gegeven om wat werken voor haar te doen. Deze omvatten verschillende portretten met een petunia, een pioenroos, een sering en een roos. "Ik ben een verzamelaar van de kunst van Howard Stern en ik ben de enige verzamelaar", vertelde ze aan Vulture. "Het zijn beslist kunstwerken." Beth voegde er ook aan toe. "Mensen willen ze kopen, en hij zegt: 'Ze zijn niet te koop.'"

En hoewel de werken van Stern misschien niet te koop zijn, is hij er zeker niet tegen om ze aan enkele van zijn beroemde vrienden te schenken. Stern gaf er zelfs een aan David Letterman om de pensionering van de late tv-presentator te vieren. "Howard gaf Dave een schilderij om aan zijn vrouw te geven bij zijn laatste optreden vorige week", onthulde Beth. “Hij gaf de vrouw van David Letterman een narcis. Het is geweldig.”

Dit is wat fans echt denken over zijn schilderijen

Slechts een paar maanden geleden onthulde Stern zijn nieuwste schilderij aan fans. Dit keer is het werk geïnspireerd op het zeegezicht bij zijn huis in Southampton. “Ik hou van de oceaan en ik maakte een vroege ochtendwandeling in Southampton met het idee om foto's te maken voor mogelijke schilderijen. Toen ik de kom met licht op het strand zag en de lange, donkere schaduwen die door het kapotte houten hek werden geworpen, wist ik dat ik iets bijzonders had gevonden', legde hij uit. "Door het strand te schilderen, kun je de dingen echt op een geheel nieuwe manier zien - ik zal nooit op dezelfde manier naar voetstappen in het zand kijken." Tijdens zijn show besprak Stern ook kort zijn nieuwste werk en merkte op: "Ik vind het eigenlijk best f goed."

Wat fans betreft, het lijkt erop dat ze gemengde gevoelens hebben over het kunstwerk van Stern, maar dat kan alleen zijn omdat ze dachten dat de radio minder aandacht schonk aan zijn radioshow. Aan de ene kant waren er fans die zijn werk prezen. Een zei: "Ik geloof dat je een wonderkind bent, als ik het juiste woord zeg." Een ander merkte op: “Mooi. Waterverf is niet gemakkelijk, ondanks wat mensen misschien ook doen…" Ondertussen zei een andere volger: "Ik ben gewoon weggeblazen door je details. Nog maar zeven jaar schilderen en jij kan dit?! Zo onder de indruk van je talent en harde werk.”

En hoewel het erop lijkt dat Stern aan het stuk werkte terwijl hij een pauze van de show had, uitten sommige fans nog steeds hun ongenoegen over het feit dat hij op dat moment geen nieuwe aflevering heeft gedaan.“Oprah Stern…miljoenen ophalen van SiriusXM om nooit te komen opdagen. 2 kanalen voor herhalingen. Bedankt voor niets", aldus een tweet. Een andere gebruiker merkte ook op: "Hou van Howard, maar wil niet voor niets 80 dollar betalen. De reden dat ik een abonnee ben, is omdat hij me door mijn werkdag helpt [sic]. Ik annuleer en struikel als hij terugkomt, denk ik.”

Ondertussen zijn er sommigen die vinden dat Stern zich gewoon fulltime moet gaan schilderen. Een gebruiker merkte zelfs op Twitter op: "Ik hield van je show, maar je bent veel te politiek geworden. Je schilderij is geweldig. Daar moet je je aan houden." Een ander zei: "Na de radio heb je een pensioencarrière." Ondertussen gelooft Victoria Schneps, mede-uitgever van Dan's Papers, sterk dat schilderen een lucratieve carrière voor hem zou zijn. "Als hij ooit de radio opgeeft, denk ik dat hij miljoenen kan verdienen door kunst te verkopen", vertelde ze aan Page Six. "Hij is zo getalenteerd!"

Aanbevolen: