Waarom fans niet blij zijn met de aankomende crossover-serie 'Real Housewives

Inhoudsopgave:

Waarom fans niet blij zijn met de aankomende crossover-serie 'Real Housewives
Waarom fans niet blij zijn met de aankomende crossover-serie 'Real Housewives
Anonim

Toen er nieuws kwam over een Real Housewives crossover-serie, klonk het als een geweldig idee. Fans dachten dat het leuk zou zijn om voormalige huisvrouwen weer samen te zien, vooral op een leuke vakantie. De reacties van fans op Real Housewives All Stars, de oorspronkelijke naam voor deze nieuwe serie, was nogal gemengd, waarbij kijkers dachten dat het leuk en vermakelijk zou zijn als bepaalde mensen werden gekozen.

Nu heet de crossover-serie Real Housewives Ultimate Girls Trip en hoewel seizoen 1 nog niet eens beschikbaar is voor streaming op Peacock, wordt er al gesproken over seizoen 2 en hoe het zal zijn. Een cross-over zal altijd voor buzz zorgen, aangezien fans enthousiast zijn over de Summer House- en Southern Charm-series. Laten we eens kijken waarom fans boos zijn over seizoen 2 van Real Housewives Ultimate Girls Trip.

Vicki Gunvalson's standpunten

RHOC-fanreacties op Vicki Gunvalson waren niet altijd positief, en het is interessant om op te merken dat Vicki veel zendtijd zal krijgen in seizoen 2 van Real Housewives Ultimate Girls Trip.

Een fan deelde een screenshot op sociale media van Vicki's zoon Michael die in een Reddit-post over het COVID-19-vaccin sprak. Toen iemand vroeg hoe Vicki het vond dat hij werd gevaccineerd, terwijl ze ertegen was, antwoordde hij: "Ze zei 'het brak haar hart' lol."

Seizoen 2 van The Real Housewives Ultimate Girls Trip bevat Brandi Glanville, Tamra Judge en Vicki Gunvalson, en Vicki zal vertellen over haar antivaccinatiemeningen, volgens Vanity Fair.

Volgens de publicatie vertelde Vicki haar medesterren dat het een slecht idee was om het vaccin te krijgen. Dorinda Medley heeft uitgesproken dat ze helemaal voor het vaccin is.

Een bron vertelde Page Six: "Ze wilde niet stoppen met vechten over het schot en raakte er echt in verwikkeld met Dorinda. Vicki vertelde Dorinda dat iedereen die het vaccin kreeg, zal sterven."

Aangezien mensen afstemmen op de Real Housewives-franchise omdat ze de vriendschappen tussen de co-sterren, de vakanties die ze doormaken en natuurlijk de gevechten willen zien, lijkt het vreemd dat deze show zo zou focussen veel over Vicki's anti-vaccin overtuigingen.

The Hollywood Gossip meldde dat Vicki veel "tirades" maakte die deel uitmaakten van dit seizoen.

Verschillende fans zijn niet blij dat Vicki haar gedachten en gevoelens over dit onderwerp kan delen op The Real Housewives Ultimate Girls Trip. Toen iemand een castfoto deelde in een Reddit-thread, zei een fan dat het "een complete puinhoop" leek en een andere fan schreef dat het "onverantwoordelijk is om Vicki een platform te geven na de hele kankerzwendel."

De fan verwees naar seizoen 10 van The Real Housewives of Orange County toen Vicki's vriend Brooks Ayers iedereen vertelde dat hij kanker had, maar het bleek dat hij loog en deed alsof hij medische dossiers had die hij niet had hebben. Het is logisch dat mensen van streek zouden zijn als ze Vicki na die verhaallijn over het virus en andere gezondheidsgerelateerde onderwerpen zouden horen praten.

Een fan legde de gebeurtenissen rond de castfoto uit: "Voor de context: Vicki vertelde haar 7 huisvrouwen castmates van All-stars 2 dat het COVID-19-vaccin hen zal doden. Dit gebeurde in Dorinda's eigen huis in de Berkshires, onze geliefde Blue Stone Manor."

Een andere fan antwoordde dat ze Dorinda's kant zouden kiezen in het Dorinda vs. Vicki-debat: "Ik moet dit echt zien. Ik zit in het Dorindas-team, ik neem aan dat alle anderen dat ook zijn."

Seizoen 1 van 'Real Housewives Ultimate Girls Trip'

Terwijl fans zullen moeten afwachten wat seizoen 2 van de crossover-serie brengt, moet seizoen 1 nog als eerste uitkomen en zullen Ramona Singer, Melissa Gorga, Teresa Giudice, Kyle Richards, Kenya Moore, Cynthia Bailey en Luann de Lesseps.

Volgens E! Nieuws, Melissa Gorga zei over Ramona Singer: "" Ramona is gewoon… ze is haar eigen wezen. Ze laat mij lachen. Ik hou persoonlijk van haar, maar ze heeft soms de neiging om op knoppen te drukken."

Melissa zei ook dat de show hilarisch gaat worden: de realityster legde uit: "Het zijn gewoon een heleboel grote persoonlijkheden. Het is duidelijk dat ze grote persoonlijkheden uit alle verschillende steden hebben gekozen, allemaal samen op jachten, op jets, op vliegtuigen. Het is gewoon gek, het is echt. Het is grappig in je broek plassen. Het is boven en buiten."

Fans van The Real Housewives of Orange County waren benieuwd wat voor soort verhaallijnen er in deze crossover-serie van Real Housewives zouden voorkomen, en hoewel fans weten dat Vicki vaak deel uitmaakt van dramatische scènes, klinkt het zeker dat seizoen 2 eraan komt behoorlijk intens zijn.

Aanbevolen: