De waarheid over de nieuwe show van de Kardashians

De waarheid over de nieuwe show van de Kardashians
De waarheid over de nieuwe show van de Kardashians
Anonim

Weinig families in de geschiedenis van Hollywood hebben zoveel roem en rijkdom vergaard als de Kardashian-Jenner-clan. Het gezin is polariserend en bevoorrecht en heeft generaties lang in de schijnwerpers gestaan. Meer dan tien jaar lang werd elk moment dat ze wakker werden gefilmd voor de realityserie die hen naar de A-lijst dreef: Keeping Up With the Kardashians ('KUWTK'). De show was een wereldwijde hit en produceerde 20 seizoenen, meerdere rechtszaken en honderden afleveringen gedurende de 14 jaar dat hij in de lucht was.

Critici van de 'KUWTK'-harp tegen de onrealistische lichaamsnormen die door de vrouwen in het gezin worden geportretteerd en de fetisjisering en toe-eigening van de Afro-Amerikaanse cultuur die door de zusters wordt bestendigd. Ongeacht het sociaal-politieke commentaar rond het gezin, schrijven de meeste haters één simpele notie toe: "Who cares?" Zoals Kourtney Kardashian heeft gezegd: "er gaan letterlijk mensen dood!" Zowel fans als vijanden hadden veel te zeggen over de ondergang van 'KUWTK' en binnenkort zullen ze meer beroemdheden hebben om op te kauwen. Klopt; het conglomeraat Kardashian-Jenner heeft een nieuwe realityshow met Hulu bevestigd.

Dissenters genoten van het nieuws dat 'KUWTK' zijn laatste aflevering zou uitzenden. Opmerkingen waren onder meer 'Godzijdank' en 'Ik hield ze niet bij'. Hun vreugde is van korte duur: internationaal geliefd, aangewakkerd door schandalen en schijnbaar ongevoelig voor annulering, keert de familie Kardashian-Jenner terug naar het grote scherm voor het einde van de winter. Het lijkt erop dat de hondsdolle fanbase van de rijke familie en behoefte om in de schijnwerpers te wonen zijn ongeëvenaard in intensiteit.

Mourners verzamelden zich op sociale media toen Kim Kardashian de aankondiging deed over het einde van 'KUWTK': "Ik ben opgegroeid met Keeping Up with the Kardashians. Ik heb het de afgelopen 12 jaar als de soundtrack van mijn leven gehad. Ik herinner me dat ik mijn allereerste aflevering illegaal heb gestreamd, ik hou van ze of haat ze - dit is het einde van een tijdperk. KeepingUpWithTheKardashians", schreef een gebruiker. Een ander merkte op: "DIT IS HET SLECHTSTE NIEUWS OOIT 'KUWTK' is de enige show die ik kijk." smaak verwant aan Amerikaanse roy alty's, de wurggreep van de familie op de popcultuur blijft bestaan.

Volgens The Sun begonnen de Kardashians "onmiddellijk plannen voor een nieuwe show" nadat de laatste aflevering van KUPWTK werd uitgezonden op 20 juni 2021. Afhankelijk van de camera's, ondanks hun extreem winstgevende online aanwezigheid en meerdere zakelijke ondernemingen, de clan komt zo snel mogelijk weer op het scherm via Hulu. In een aflevering van The Late Late Show in september vertelde Kourtney aan James Corden dat Kris Jenner "durfde om zo snel mogelijk te beginnen met filmen", en de matriarch bevestigde het vanuit het publiek."Ik zei: 'We moeten beginnen met filmen, het is een noodgeval!'" Kris vertelde, "En ze zeiden: 'Wat is het noodgeval?' Ik zei: 'Ik weet het niet, maar ik zal wel iets bedenken.'"

In een interview met Ellen Degeneres vorige maand zei Kim: "We gaan waarschijnlijk in de herfst beginnen met filmen en we zullen een snellere doorlooptijd hebben, dus we hopen ook in de herfst te kunnen uitzenden.” Deze nieuwste aflevering in het reality-tv-repertoire van Kardashian zal naar verluidt "enigszins politiek" zijn, gericht op Kim's pogingen om advocaat te worden. Een inside-bron vertelde interviewers dat de Hulu-show "een heel ander concept" is, voordat hij verduidelijkte dat "het chiquer is" dan de originele reality-tv-show van de familie.

De cast van Hulu's naamloze Kardashian-revival zal naar verluidt minder van de familie bevatten dan KUWTK, en zal zich vooral richten op "Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian… en de moeder van de vrouw Kris Jenner." Travis Barker, Kourtney's nieuwste beau en toekomstige baby-papa, zou ook in de show verschijnen. Tijdens de aankomende show tijdens de Disney Upfront-presentaties zei Kris Jenner: “De fans zullen het geweldig vinden om ons de reis voort te zien zetten. Ik kan niet veel zeggen over wat er gaat komen, maar spoiler, we gaan er fantastisch uitzien en iedereen gaat kijken."

Kim heeft ook gesproken over de vraag naar meer Kardashian-inhoud en zei: "In de nieuwe show zul je ons zien evolueren als een familie, fans willen dat we zijn wie we zijn en sinds het eerste moment hebben ze emotioneel geïnvesteerd in onze show, net als wij.” De waarheid is dat de familie die alles heeft, nog meer verlangt. Khloe zei het het beste tegen James Corden: "Er gaat niets boven betaald worden om samen te zijn."

Aanbevolen: