Internettrollen bespotten Howie Mandel voor flauwvallen bij Starbucks, nu 'thuis en beter doen

Inhoudsopgave:

Internettrollen bespotten Howie Mandel voor flauwvallen bij Starbucks, nu 'thuis en beter doen
Internettrollen bespotten Howie Mandel voor flauwvallen bij Starbucks, nu 'thuis en beter doen
Anonim

Mandel maakte zijn gebruikelijke reis naar zijn plaatselijke Starbucks, een plek waarvan hij weet dat hij er regelmatig komt, toen er iets gebeurde dat helemaal geen routine was. Plotseling, en zonder waarschuwing, verloor Mandel het bewustzijn en viel.

Bezorgde fans en personeel haastten zich om hem te helpen en medici snelden snel naar de plaats delict om Howie's gezondheid te evalueren en de oorzaak van dit enge moment te bepalen, maar fans hadden een heel andere reactie. Ze verspilden geen tijd met het bespotten van de reality-tv-presentator, het uitlachen van zijn kiemfobische gedrag en het trollen van zijn flauwvallen op sociale media.

Howie Mandel's medische aflevering

Howie Mandel voelt zich vandaag beter en rust en herstelt in het comfort van zijn eigen huis.

Het gaat misschien niet zo goed met zijn ego als hij zijn sociale media-accounts checkt.

Fans zijn afgestemd om alles te weten te komen over wat er met hem is gebeurd en zijn nieuwsgierig naar zijn medische episode, maar ze hebben absoluut geen spijt dat ze misbruik hebben gemaakt van dit medische moment door er grappen over te maken en er grappen over te maken de ster voor flauwvallen in het openbaar.

Het was 10 uur 's ochtends toen de ster zijn plaatselijke Starbucks bezocht en begon te klagen over pijn op de borst. Niet lang daarna viel hij op de grond in een schijnbare flauwvallen.

Medische professionals werden gebeld en kwamen onmiddellijk ter plaatse. Na een snelle evaluatie van zijn vitale functies, werd vastgesteld dat Mandel vervoer naar het ziekenhuis nodig zou hebben, en hij werd met spoed per ambulance naar binnen gebracht.

Hij werd ontslagen en herstelt goed thuis, zonder verdere details over de reden waarom zijn gezondheid zo dramatisch achteruitging.

Fans hebben een paar van hun eigen theorieën en hun ideeën kwamen in de vorm van online trollen.

Fans Troll Mandel

Fans kwamen snel met hun eigen ideeën over waarom Mandel op de grond viel, en de meesten spotten met de germafobie en maniertjes van de ster.

Sociale media barstten los met opmerkingen als; "waarschijnlijk flauwgevallen na het zien van de kosten van een kopje koffie", "waarschijnlijk flauwgevallen omdat de persoon die zijn koffie serveerde geen latexhandschoen droeg", en "waarom viel hij flauw, raakte iemand zijn kopje aan of niesde of liet hij hem schrikken probeert hem de hand te schudden?"

Anderen schreven; "flauwvallen in het openbaar is de enige manier waarop deze man de krantenkoppen kan halen", evenals; "Nou, als je probeert actueel te zijn, maar geen echte vaardigheden hebt…", schreef een andere persoon; "is hij bang geworden voor een ziektekiem?" en

"alles voor aandacht."

Aanbevolen: