Waarom fans geobsedeerd zijn door de handen van Harry Styles

Inhoudsopgave:

Waarom fans geobsedeerd zijn door de handen van Harry Styles
Waarom fans geobsedeerd zijn door de handen van Harry Styles
Anonim

Iemands handen kunnen veel over hen zeggen. Waar zijn ze mee bezig. Hoe ze voor zichzelf zorgen. Waar ze zijn geweest. Maar als het op Harry Styles aankomt, zijn fans om een aantal redenen geobsedeerd door hen. Eerst en vooral is de man ongeveer net zo hot als ze komen en die-hard fans zullen zo ongeveer alles vinden om zich op te fixeren als het gaat om de voormalige One Direction-frontman. Bovendien vinden de fans van Harry Styles zijn handen erg artistiek. Een van de redenen is dat Harry zijn nagellakkleur altijd op een zeer stijlvolle manier matcht met zijn kleding. Hij denkt erover na.

Hij gebruikt ook graag ringen, en soms heeft hij er zelfs een voor elke vinger. Hoewel sommige mensen deze obsessie misschien een beetje vreemd vinden, is de waarheid dat nadat ze Harry zo vaak gitaar hebben zien spelen en muziek hebben geschreven, fans niet anders konden dan verliefd worden op de instrumenten die zijn magie creëren.

Harry Styles' kruistattoo op zijn hand

Een andere reden waarom fans geobsedeerd zijn door zijn handen, zijn zijn tatoeages. Harry heeft een klein zwart kruis op de buitenkant van zijn hand, bij zijn duim. Hoewel hij de betekenis achter deze tatoeage nog niet heeft onthuld, denken sommige fans dat het kruis ter ere van familieleden of goede vrienden is. De speculatie komt van het feit dat de superster andere eerbetoon-tatoeages heeft voor dierbaren die op zijn lichaam zijn geïnkt.

In een YouTube-video met de titel "Een eerbetoon aan Harry's handen", wijzen fans erop hoe aantrekkelijk de manier is waarop hij microfoons vasthoudt tijdens concerten. En hoe charmant hij eruitziet als hij piano en gitaar speelt. In beide gevallen stelt de camera scherp op zijn handen en fans kunnen er niet blijer mee zijn.

Harry's handen vertegenwoordigen het grote gevoel voor mode van de zanger: hij zorgt er altijd voor dat elk deel van zijn lichaam trouw blijft aan zijn stijl.

Harry Styles' Modestijl

Tegenwoordig draait alles bij Harry om de jaren zeventig vibes en Gucci-ontwerpen. Maar toen de artiest meer dan tien jaar geleden op het toneel verscheen met One Direction (1D), hield hij het klassiek. Hij leek op James Dean's dagdroomblik in zijn ogen met een lang, glad haar achterover en een wit t-shirt.

Zijn garderobe bestond uit witte t-shirts, button-ups, truien, sneakers en soms een blazer. Het werkte helemaal met de algemene stijl van de jongens van 1D, en zelfs als hij het simpel hield, sloeg Harry het in een t-shirt en gooide het op een klompen.

2012 en 2013 Harry stond in het teken van gelaagde looks en pakken met een rocked edge, en natuurlijk zijn volumineuze haar. Dingen evolueerden in 2014. Harry begon meer strepen en zelfs uitlopende bedrukte broeken te mengen. Als bewijs daarvan stal zijn 2014 American Music Awards (AMA's) look tijdens het optreden met 1D de show.

Toen zijn stijl centraal kwam te staan, zat Harry op de eerste rij bij de grootste modeshows en zorgde ervoor dat ze er leuker dan ooit uitzagen. Tegen de AMA's van 2015, toen 1D een groep van vier werd, liet Harry zijn haar tot op zijn schouders groeien en kreeg hij zelfs een beetje flauw voor zijn gewaagde look met bloemenpatroon. En toen hij buiten dienst was, boodschappen deed in de stad, trok hij zijn haar in een knot met een hoofdband.

Een Gucci-liefhebber

2017 liet Harry solo rijden nadat 1D op pauze ging, en hij trad Sign of the Times op als soloartiest in een geruit Gucci-pak op Saturday Night Live (SNL). Om nog maar te zwijgen van het feit dat fans barsten van zijn spot-on Mick Jagger-imitatie uit de jaren 70 in een sketch.

Harry heeft Sir Elton John gecrediteerd als een inspiratie, en hij bracht hulde aan de muzikant in een bedwelmend Dodgers-uniform voor Halloween.

Aan de andere kant duwt The Met Gala altijd beroemdheden en ontwerpers om hun beste beentje voor te zetten, en op geen enkele manier zijn fans van Harry's 2019 Met Gala-look. Hij was mede-organisator van het evenement in een doorzichtige Gucci-jumpsuit met kant, ruches en pareloorbellen, waarvoor hij de dag ervoor een oorpiercing had laten zetten.

Het gezicht van genderneutrale mode

Op dit punt werd Harry herkend als een letterlijk stijlicoon. Zijn 2019 SNL-promo's lieten Harry zich feestelijk voelen in een roze tutu. De ster schreef geschiedenis terwijl hij soundcheckte voor zijn optreden in The Today Show, met een trui van JW Anderson Anderson die hij rockte.

Het internet ging in een razernij om het te vinden, en ontwerper Jonathan Anderson kon de vraag niet bijbenen, dus eindigde hij met het uploaden van brei-instructies naar zijn website.

In maart 2020 stond Harry helemaal in het teken van de parels en felle kleuren, terwijl een bezoek aan SiriusXM een van zijn meest iconische looks tot nu toe is. Ver in de pandemie werd de video van Harry's Watermelon Sugar gedropt. Op de MV rockte Harry vier verschillende looks van Gucci plus roze gelakte nagels en die supercoole doorzichtige blauwe vintage zonnebril en gewaagde retro prints.

De artiest is al een tijdje aan het experimenteren. In november 2020 droeg hij een jurk op de cover van Vogue. Harry vertelde het tijdschrift: "Je kunt nooit overdressed zijn. Zoiets bestaat niet." Hij voegde eraan toe: "Ik zal iets aantrekken dat flamboyant aanvoelt, en ik voel me niet gek als ik het draag. Ik denk dat als je iets krijgt waar je je geweldig in voelt, het net een superheldenoutfit is."

Zelfs superhelden hebben te maken met haters, en na kritiek te hebben gekregen voor het verbuigen van de gendernormen, leunde Harry voor het conservatieve commentaar en plaatste hij een foto van zichzelf terwijl hij een banaan aan het eten was op Instagram, met de tekst: "Breng mannelijke mannen terug."

Harry Styles' sexappeal, zijn revolutionaire gevoel voor mode en zijn prachtige tatoeages zorgen ervoor dat fans geobsedeerd raken door zijn handen, kleding en ziel.

Aanbevolen: